מאוהבת בגבר נשוי + 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוהבת בגבר נשוי + 3
    שירן
    25/08/2011

שלום.. איני גאה בכלל במה שאני עומדת לכתוב אך לשם החיים הובילו אותי.
    אני חיילת בת 20 שניראת מעולה עם המון מחזרים אך מאוהבת נואשות בקצין בן 36 נשוי +3.
    הכל התחיל בצחוק וכבדיחה בין החברות ובמהרה הפך להיות אמיתי מאוד.
    אני מאוהבת בו ומרגישה שאני משתגעת. הוא כמובן לא יודע למרות כמה רמזים שזרקתי לו פה ושם. אנחנו מדברים המון בבסיס לרוב על ענייני עבודה אך תמיד זה הופך להיות מעבר חיוכים ופלירטוטים. שום דבר מעבר!
    אני מתחזקת לאחרונה ומבינה את העוון הגדול שאני עושה אך מנסה להאחז בטיפת התקווה שאולי כן אצליח לכבוש אותו ולהגיע לאינטימיות איתו. אני לא חייה בסרט שהוא יעזוב את אישתו וילדיו ויהיה איתי וגם לא רוצה שזה יקרה. רק רוצה להגשים את המתח המיני והפנטזיה להיות איתו וזהו. איך אני עושה את זה? או שאולי לעזוב את זה?מה לעשות?חשוב לציין שהוא עוזב את הבסיס בעוד 20 יום ולכן אני לחוצה להספיק איתו.. אני מתארת את עצמי ביום שאחרי עזיבתו עומדת מול דלת משרדו ומישהו אחר יושב שם ודמעות מאיימות להתפרץ.. :(
    תודה וסליחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת בגבר נשוי + 3

הוספת תגובה

• חילת

mosha
    25/08/2011

יקירתי זה יעבור לך ...אהבה זה דבר חולף.......אל תקלקלי לקצין את חיי המשפחה
    תתחזקי יש חילים יפים ומושכים בהצלחה חילת מתוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוהבת בגבר נשוי + 3 - תגובה

סיגלית גלאי
    26/08/2011

שירן
    את מתארת את הרצון שלך לממש את פנטזיית הכיבוש של הקצין הלא מושג, כי הרי יכולת לבחור משלל מחזרייך כל אחד אחר. אם את באמת רוצה עצה, הניחי לו לנפשו והפני את מבטך לכיוון אחר, חבל להרוס לו את חיי המשפחה וגם לך אין מושג איך זה עשוי להשפיע עלייך לאחר מעשה. לפעמים נדמה שאנחנו חזקים "נעשה.. ונתקדם.." אבל המציאות בעיניינים של הלב, לפעמים מפתיעה ולא תמיד לטובה במקרים שכאלה.
    האחזי בנחמה שיש לך רק עוד 20 יום להתאפק, אני משוכנעת שתמצאי לך אובייקט אחר להתאהב בו וכדאי שיהיה רווק.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית-יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו