האם בגידה טובה לזוגיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בגידה טובה לזוגיות?
    רחלי
    16/01/2008

היחסים עם בעלי משעממים. הם תמיד אותו דבר. מדברים על אותם דברים, הסקס אותו דבר והשיגרה הורסת. (כמובן שיש ילדים ברקע).
    ניסיתי מספר רב של פעמים לצאת מהשיגרה. הזמנתי נופשים שונים, בילויים ובעיקר ניסיתי לגוון בסקס.
    בעלי שונא שינויים והוא מצהיר על כך בכל הזדמנות, הוא רוצה אותה תנוחה, אותה שיגרה, אותם בילויים. נמאס לי משעמם לי. גם ככה החיים לא פשוטים ההתמודדות היומיומית בעבודה ועם הילדים.
    לאחרונה נכנס לחיי גבר שמאוד חושק בי . במשך זמן רב הוא חושק בי (יותר משנתיים). לי לא היה את האומץ לעשות משהו בעניין. אני מכירה את אותו גבר באופן מאוד קרוב. הוא טען בפניי מספר פעמים שהוא התאהב בי ורוצה אותי. לא אני ולא הוא רוצים לפרק את הזוגיות, רק להנות. להכניס קצת עניין וסקס שונה מהבן זוג שלנו. (לי באופן אישי אין ניסיון מיני).
    אני מאוד מתלבטת, אני יודעת שהרבה נשואים עושים זאת. מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בגידה טובה לזוגיות?

הוספת תגובה

• האם בגידה טובה לזוגית

אילה אריאלי
    16/01/2008

בגידה אינה פיתרון לזוגיות. המצב שאת מתארת הוא מסוכן למדי. את לעולם אינך יודעת מה יהיו ההשלכות של הבגידה, כמה קורבנות יהיו לכך? רגשות בלתי ניתנים לשליטה וכל מערכת יחסים שאת נכנסת עלולה להפך ליחסים סבוכים בינך לבין המאהב, כמו כן לפגע בבני הזוג שלכם ולגרום לפרוק נישואין. כלומר זהו סיכון גדול שאת לוקחת.
    אני ממליצה להעשיר את היחסים ביניכם. תנסי להסביר לבעלך שאת סובלת בצורה זו מהיחסים ביניכם ושינסה להיות אמפאטי למצוקה שלך. תנסי לדבר בדרך של בקשה ולא דרך כעס או תלונה.
    תובענות ותלונות לא משפרות.
    במידה וזה לא יעבוד תפני ליעוץ זוגי.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו