מה לא בסדר??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לא בסדר??
    הגר
    27/08/2011

אני מתקרבת לגיל שישים, סבתא גרושה,מחפשת זוגיות וחבר לחיים,אין לי מושג למה זה קורה שאחרי פגישה שניה עם גבר שמוצא חן בעיניי הוא כבר רוצה להכנס למיטה,הגברים שאני נפגשת איתם הם לא בני שמונה עשרה הם בגילי,הגבר האחרון שנפגשתי איתו שלוש פעמים ובשיחתנו הראשונה הארוכה מאד הבהרתי לו שאני יכולה לקיים יחסי מין רק עם מי שיש לי רגשות אליו וזה תהליך הדרגתי,כשנכנסנו לקחת את הרכב מהחניון הוא הצמיד אותי אליו ושאל אז מה עם סקס???אני מרגישה שהם עומדים עם סטופר.פגישה שלישית כבר צריך להכנס למיטה,גם אם מתחיל להתפתח אצלי רגש ומתחילה משיכה פיזית זה מיד מוציא לי את החשק ,אני מרגישה כמו חפץ.אין לי חשק לפגוש אותו שוב למרות הטלפונים האינסופים שלו, האם אני לא בסדר??האם אני לא מתחברת לתקופתנו ? מה קורה לגברים?האם הם יוצאים מדעתם בגילאים האלה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לא בסדר??

הוספת תגובה

• מה לא בסדר?? - תגובה

דליה שוורץ
    27/08/2011

הגר שלום,
    לא הם לא יוצאים מדעתם בגילאים האלה.. זה נכון לכל גיל ולכל תקופה. גברים רוצים סקס ונשים רוצות אהבה.. כך זה היה מאז ומעולם..
    לך יש את האפשרות לבחור אם רוצה סקס כבר בפגישה השלישית או שאת רוצה לחכות לגבר שיהיה מוכן לחכות לך בסבלנות עד שאת תרגישי שאת רוצה סקס.
    מה שחשוב שתדעי זה שלא תמיד זה שהם רוצים סקס זה אומר שהם לא אוהבים אותך. סקס הוא חלק מאהבה ובאהבה יש תשוקה. לפעמים יש רק רצון בסקס בלי אהבה ולפעמים זה בא ביחד. עליך לקבל החלטה איך את רוצה מתי את רוצה ועם מי...

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגר

mosha
    28/08/2011

גם בגיל 60 יש תשוקה ויש אהבה את מעונינת בזוגיות? תני למחזרים שלך הרגשה שאתם חולקים יחד הכל .והסקס יגיע במוקדם או במאוחר ...לא לותר זה חלק מהחיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו