בוגדת בבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגדת בבעלי
    מיכל
    27/08/2011

שלום,

אני בת 35 ,נשואה ואם לשתי בנות מקסימות.
    בחודשים האחרונים נפלתי לבור עמוק,בו אני מוצאת את עצמי מחזרת אחר
    בחור מדהים,נפגשת איתו בסתר ואנו נהנים מאוד אחד מהשניה.

מערכת היחסים של בעלי ושלי בשנתיים האחרונות לא משהו בכלל...
    חוויתי מצידו משבר אמון(לא בגידה)ומאז משהו קרה לנו בקשר.

אני פתאום מרשה לעצמי לעשות דברים שמעולם לא העזתי ובטח לא לבגוד.

הבחור בהליך גירושים(בלי קשר אלי)ואב ל-3 ילדים.הוא מאוד מנסה לא להסחף כדי למנוע בעיות ואני נסחפת ,לוחצת להפגש איתו,לדבר איתו.

לא יודעת מה לעשות,מה קורה לי ???אני חיה בשקר מול בן זוגי ומצד שני מאוד נהנת שיש לי לאן לברוח.

טעמתי מחלת הדבש,זה ממש כמו סמים קשים.

מה עושים???התשוקה והסקס מ ד ה י מ י ם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגדת בבעלי

הוספת תגובה

• זה ממש פשוט

דורון
    27/08/2011

פרט לעובדות שאת אישה חלשה, את יודעת מהזן העלוב הזה המכתים ומשחיר את שמן של הנשים פה בישראל, ולעובדה שאין לי שמץ מי המטורלל הזה שנתן לך את הכינוי ההזוי הזה ששמו "אימא". את הרי יודעת שכל משפחתך ואישך בפרט מתבייש בך.....
    בכל פעם שאני קורא פוסטים של נשים עלובות וזניחות שכמוך אני מבין כמה שנשים כמוך משחירות את נשות הארץ.
    היכן הבטחון העצמי שלך להתגרש אפס מאופס שכמוך ?
    אין לי מה להוסיף !

חלשה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם החרמן . המנוול סוטה המין .

a
    28/08/2011

אפס שכמוך. מדבר על אפסים ? חתיכת טינופת . לך אשפז עצמך במחלקה הסגורה חולה רוח, במקום להציק פה לנשים . שתי סיבות מדוע אתה בכלל נימצא פה . ראשית מנסה בכינויים שונים להוציא מהנשים שכאן , פרטי התקשרות כמו טלפון או מייל. לשם כך משתמש הן בחנופה, והן בשפת ביבים. סיבה שנייה יותר הגיונית , חרה שכמוך לא יכול להשיג אשה { כן כן רוני גולני הכוונה אליך } ולכן אתה מנצל את הפורום כדי לאונן . מאחר ואתה מנוי על סירטי פורנו הישאר בתחום הפורנו ואל תיכנס כאן לפורום בכדי להזיל ריר ולאונן. אני מציעה לנשים לא להגיב לחולה הרוח וסוטה המין המתקרא נועם, ואולי כך האידיוט המטונף והמטורף הזה יניח לנו לנפשנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת ........

חנית סינאי
    28/08/2011

כנראה שהוא כועס כי בגדו בו והוא רוצה להציק למי שלא בגד בו כדי להצדיק את עצמו מסכן ואומלל שכמותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם

הרמן
    02/09/2011

נשבר הזין ממך וכל השטויות שלך ממש טינופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת בבעלי - תגובה

דליה שוורץ
    27/08/2011

מיכל שלום,
    את נשואה ומנהלת מערכת יחסים נוספת עם גבר אחר. בדרך כלל הבחירה לנהלת מערכת יחסים כזאת נובעת מכמה סיבות, אפשרות אחת זה צורך בריגוש, השיגרה משעממת ומחפשים משהו שירגש ויזרים את האדרנלין, אפשרות נוספת היא מערכת יחסים לא טובה עם בן הזוג ובמקום לטפל בבעיות פונים למערכת יחסים עם מישהו אחר שממלא את החלל שנכנס לחיי הנישואים.
    אני מבינה מדברייך שאת נמצאת במערכת יחסים לא טובה עם בעלך ואותו גבר מספק לך את הצורך שאין לך בבית. את צריכה להבין שלעניין הזה יש מחיר. קודם על את מסתכנת בכך שתתפסי ואז חיי הנישואים או יתפרקו או יכנסו למסלול שאין בו אמון והכל מסתובב סביב החשדות. בנוסף מערכת יחסים כזאת שנכנסת לשיגרה מייצרת המון תיסכול וגעגועים שיוצאים בבית בצורה של כעס וחוסר סבלנות.
    אני לא אומרת לך שמה שאת עושה הוא לא בסדר כי את בוחרת למלא את הצורך שלך אבל עשי זאת מתוך הבנה ברורה מה הסיכון שאת לוקחת. קחי בחשבון שלא בהכרח אם תתפסי יהיה לך את אותו הגבר שמחכה לך שתבואי. זאת מערכת יחסים שלא בהכרח יכולה להחזיק מעמד אם תיהיה פנויה היא מתאימה לך כשאת נשואה ולכן אל תוותרי על מה שיש לך עבור הקשר הזה לפני שתבדקי בוודאות שזה מתאים לשניכם.

ודבר נוסף, כמו שאמרת זה ממכר ולכן צריך לבדוק למה מתמכרים... אל תמהרי לסכן את נישואייך נסי לטפל בבעיות ורק אחרכך תחליטי אם את בוחרת להמשיך את הקשר הזה או לא.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצרי את מעשה הבגידה

יוני
    17/11/2011

אני מציע לך להפסיק מיד את מעשה הבגידה.
    אשתי גם הייתה בדיוק באותה סיטואציה. חזרנו, סלחתי אבל לא שכחתי.
    אשתי בעיניי לא אותה אישה. פעם כיבדתי אותה. היה לה ערך עצום בעיניי. היום פחות.יתכן שיום אחד אחליט ללכת כי הכאב הנפשי בלתי ניסבל.ולגבייך, אם תתפסי והוא יגלה את בגידתך בפני משפחתך, חבריי וילדייך, את תהפכי לזונה בעיני כולם.
    כדאי לך היום לרדת מהר מהסיפור ולחזור בסתר לבעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

mosha
    28/08/2011

זה קורה להרבה זוגות ...מאחר ואת בתוך המע המסובכת .תנסי לצמצם פגישות למזער נזקים ולהיות זהירה...בסוף הזמן מרפא ...ותחזרי לבעלך לימים יפים שבדרך....זהירות זהירות (זה יכאב מאוד אם בעלך ידע) ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגעילה

h
    18/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

אנונימי
    04/12/2011

מגיל 17 הבנתי שאני נמשך לנשים מבוגרות.משו בבגרות,הניסיון והסקס המדהים שאישה בגילאי 30-40 פשוט עושה לי את זה.כבר מזה כמה חודשים שאני בקשר עם אישה נשואה אמא לילדה קטנה.
    לפני כשבוע במקרה נדיר גיליתי שאני מכיר את בעלה.הוא לא אחר מקצין שמפקד עליי בבסיס בו אני משרת. המצפון הורג אותיי אבל קשה לי לספר לה מהחשש שתנתק איתי קשר.וזה מחרפןן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו