מה דעתכם על שכנתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם על שכנתי?
    פלונית
    28/08/2011

אמרתי לשכנתי (שהיא כבר סבתא) שיש לי הרגשת בטן שיוולדו לה נכדים תאומים. לאחר שבוע פגשה אותי ואמרה לי (אולי בצחוק) :"את קיללת אותי. נולדו לי נכדים תאומים". ואחר הוסיפה וגילתה בפני שביתה ובעלה לא יודעים לגדל ילדים, ועכשיו נחתה עליהם מכה. מה דעתכם על תגובתה של שכנתי מדוע אמרה זאת הרי ילדים זה ברכה??? ואיך הייתי אמורה להגיב שביטאה כך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם על שכנתי?

הוספת תגובה

• תאומים

mosha
    29/08/2011

כניראה שהסבתא לא אוהבת את כלתה ..שגם כל מנחיתה עליה את הנחדים...ועכשיו נוספו עוד 2 זה לא קל...וכנראה גם בצחוק מתושתש......אבל את לא בבעיה תדלגי......יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתכם על שכנתי? - תגובה

סיגלית גלאי
    31/08/2011

כל אדם בוחר את ה"משקפיים" דרכם הוא רואה את העולם, אין ספק שבחירה זו משפיעה על הרגשות, המחשבות והאושר הפנימי של האדם.
    כל מה שאת יכולה לעשות במקרים אלה, הוא לחייך ולהאיר לה פנים, לברך אותה במילים טובות וכנות, אני משוכנעת שדברים אלה עשויים לעודד אותה ואף להעלות חיוך על פניה, ואולי אפילו תתגנב מחשבה חיובית לליבה.

כל-טוב
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו