מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכם על שכנתי?פלונית28/08/2011
אמרתי לשכנתי (שהיא כבר סבתא) שיש לי הרגשת בטן שיוולדו לה נכדים תאומים. לאחר שבוע פגשה אותי ואמרה לי (אולי בצחוק) :"את קיללת אותי. נולדו לי נכדים תאומים". ואחר הוסיפה וגילתה בפני שביתה ובעלה לא יודעים לגדל ילדים, ועכשיו נחתה עליהם מכה. מה דעתכם על תגובתה של שכנתי מדוע אמרה זאת הרי ילדים זה ברכה??? ואיך הייתי אמורה להגיב שביטאה כך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
mosha29/08/2011כניראה שהסבתא לא אוהבת את כלתה ..שגם כל מנחיתה עליה את הנחדים...ועכשיו נוספו עוד 2 זה לא קל...וכנראה גם בצחוק מתושתש......אבל את לא בבעיה תדלגי......יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם על שכנתי? - תגובה
סיגלית גלאי31/08/2011כל אדם בוחר את ה"משקפיים" דרכם הוא רואה את העולם, אין ספק שבחירה זו משפיעה על הרגשות, המחשבות והאושר הפנימי של האדם.
כל מה שאת יכולה לעשות במקרים אלה, הוא לחייך ולהאיר לה פנים, לברך אותה במילים טובות וכנות, אני משוכנעת שדברים אלה עשויים לעודד אותה ואף להעלות חיוך על פניה, ואולי אפילו תתגנב מחשבה חיובית לליבה.
כל-טוב
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?