מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיותאושרת29/08/2011
שלום לך שמי אושרת מנתניה אני בת 29 אני נשואה שנה אני מקבלת קצבת נכות 2210 ואני לא עובדת הרבה אני רשומה אצל כוח אדם והם לא רציניים איתי בגלל שהיתי ילדה היתי ביישנית לא היה לי בטחון קבלתי קצבת נכות בזכות בעלי הוא לימד אותי להיות עצמאית בזכותו אני עצמאית לא ביישנית אז הינו בחשבון ביחד בעלי ראה שזה הרבה בשבילו שהיתי מבזבזת לו את הכסף עכשיו כול אחד חשבון לבד בעלי עובד ב2 עבודות 1 בבוקר הוא מחלק מכתבים עבודה בקבלנות ובערב הוא נוסע עם אופניים מחלק עיתונים לבתים והוא נמצא במינוס בבנק 8 אלף יש לו חובות הרבה הוא אומר לי שהוא לא יכול לפנק אותי ואני חוצפנית הוא משלם את החשמל ואת הטלפון והאיטרנט הוא קונה נייר טואלט מגבות נייר מרכך כביסה סבון נוזלי אבקת כביסה הוא הבטיח לי מתי שלא יהיה לו חובות הוא יכול לפנק אותי עכשיו הוא אומר לי שלא יתן לי כסף ויברח מהבית עם אני יזכיר לו מה אני עושה במצב הזה תסבירו לי זה חשוב לי מאוד תודה לכם ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת-
בני30/08/2011את מתארת את בעלך כאדם מאוד טוב שעזר לך להתקדם בחיים, לימד אותך להיות עצמאית, לא להיות ביישנית,
כמו כן את מציינת שהוא עובד כדי לפרנס אתכם מאוד מאוד קשה, שעל זה לבד מגיע לו לו פרס ישראל לאור כל מחאות האוהלים והבטלה שרואים שם,
אז מצד אחד את יכולה להסתכל עד כמה שפר עלייך מזלך, וזכית בבעל אוהב שמוכן להשקיע את כל כוחו כדי להרים אותך ולעזור לך להיות אדם יותר עצמאי ופחות ביישן מכפי שהיית,
ומן הצד השני מובן גם שקשה לך עם זה שהוא מעיר לך ואפי' מאיים עלייך כשאת מבזבזת כלשונך... את הכסף שהוא טורח להביא הביתה,
-
אני חושב שאתם צריכים לגשת לשירותי הרווחה ולבקש שיעשו בניכם סוג של גישור והתאמת ציפיות, שם גם תקבלו כלים להתמודד עם מצבכם הכספי כדי שלא תחיו במינוס והעיקר שתצליחו לקנות כל מה שאתם אוהבים מבלי להרגיש שאת או הוא מבזבזים על חשבון החובות שיש לכם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות - תגובה
סיגלית גלאי30/08/2011שלום אושרת,
בעלך הוא המפרנס היחידי מצב לא פשוט בימנו, את מתארת שהוא עובד קשה כדי לפרנס אתכם בכבוד, אני משערת שאם הייתה לו אפשרות גם הוא היה שמח לפנק אותך וגם את עצמו. נראה שהוא מצפה ממך להבנה ולשיתוף פעולה לגבי כלכלת הבית, גם כשאישה אינה עובדת היא יכולה לעזור באמצעות תכנון ההוצאות בצורה נבונה, סקר שוק איפה כדאי לקנות ומה ועוד, אם תעשי זאת אני משוכנעת שהוא יעריך את נכונותך לעזור ב"מאבק נגד המינוס". בנוסף לכך נסי לבדוק עם כל החברים ובני המשפחה אם הם יכולים לעזור לך למצוא עבודה, גם אם היא תהיה חלקית, זה בוודאי יעזור לכם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית-יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?