מה אני עושה איתה עכשיו???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני עושה איתה עכשיו???
    משה
    30/08/2011

שלום לכל מי שיש לו כל סוג של עצה בשבילי אני יודה לו מאוד.
    אני וחברה שלי יצאנו במשך שנה וחצי כשהיינו בני 18 ואז נפרדנו כי פשוט רבנו המון וכבר לא היה כיף שנינו היינו הראשונים זה של זו ובאמת שאהבנו אחד את השני אבל לא הסתדר.
    היינו פרודים לזמן מה ועכשיו חזרנו לפני חודשיים ואנחנו במצב מדהים שאני אוהב אותה פי כמה ממה שאי פעם אהבתי אותה. התחלנו לדבר על אקסים ושנינו היינו עם אנשים אחרים אבל זה צביטה מטורפת בלב והדבר הכי כואב בעולם גם לי וגם לה. למרות שזה כאב מאוד עברנו את זה ואני במצב שאני חושב על להציע לה נישואים.
    בעוד כחודשיים אני טס לארהב למשך שנתיים לצורכי עבודה והיא נאלצת להישאר בארץ למשך שנתיים דיברנו על זה והחלטנו להיפרד ואחרי שנתיים שאני יחזור נראה איפה נהיה.
    מה אני עושה אני מת להתחתן איתה אבל אני מפחד מההרגשה הזאת שלא משנה עם כמה בחורות אני יהיה איתם למרות שאף אחת אחרת לא מעניינת אותי ברגע שאני ישמע שיהיה לה מישהו אחר זה יהרוג אותי! איך אני שומר על הבחורה היחידה שחשובה לי בעולם הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה איתה עכשיו???

הוספת תגובה

• מה אני עושה איתה עכשיו??? - תגובה

סיגלית גלאי
    30/08/2011

משה שלום
    אם היא הבחורה החשובה לך בעולם, האם זה לא הזמן המתאים לומר לה את זה? מה מונע ממך להציע לה נישואים ואז תבדקו כיצד אפשר לממש את זה. שנתיים זאת תקופה ארוכה שבה כל אחד מכם יתפתח, יחווה יקשור קשרים וכו' ובהחלט יש רמה מסויימת של סיכון שאולי תאבדו זה את זו.
    אני מציעה לך לדבר איתה פתוח כדי לבדוק אלו אפשרויות קיימות מבחינתכם, וכדאי שתהיו יצירתיים...

בהצלחה,
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו