מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשות, דחוף!!!רוני31/08/2011
אני חייב עזרה דחוף, אשתי ואני נשואים כבר שלוש שנים, לצערי מיום הנישואין אנחנו לא מצליחים להסתדר בלשון המעטה. כל מה שאני מנסה לעשות כבר לא עוזר, ניסיתי לשכנע את אשתי להגיע איתי לייעוץ אך היא מתנגדת בתוקף. לאחר שראיתי שאין דבר שהיא לא רבה איתי עליו החלטתי לעזוב את הבית לכמה ימים אך זה לא הועיל. ניסיתי לדבר עם אבא שלה ע"מ שישכנע אותה לגשת יחד איתי לטיפול אך הוא סרב ואמר שאם זה המצב אז שנתגרש. הלכתי בעצמי לייעוץ אצל מישהי שהמומחיות שלה בתחום לא עומדת בספק, אך גם זה לא עזר, הבית המשיך להדרדר ברמות מפחידות, קללות, אלימות וכו', כשראיתי שזה מה שקורה החלטתי להתרחק, להיות ולא להיות, זה אומר שחוץ מזה שהייתי מגיע לבית בסוף יום עבודה לא הייתי מדבר על כלום, היא הייתה מנסה ליצור קשר ונתקלה בהתעלמות טוטאלית מצידי. יש לציין שבמקום עבודתי שמתי עין על בחורה מסויימת שעזרה לי כביכול לשכוח את אשתי, למרות העובדה שהשתדלתי אפילו לא לדבר עם אותה בחורה כדי שלא יהיה מצב שזה יגרר וכך דיכאתי לאט לאט את הרגש אליה. במקביל, כשאשתי שמה לב שאני כבר לא סופר אותה היא הייתה מתחננת אליי שנדבר, נדהמתי איך שהאגו שלה התרסק והיא כ"כ מתחננת אליי. היא אפילו בכתה אליי שנלך לייעוץ כאשר אני מקפיד לא להסכים ע"מ לוודא שזה מה שבאמת היא רוצה. לבסוף הסכמתי לשוב ולדבר למרות שהיה נורא קשה, אנחנו לא נושאים איתנו זכרונות טובים מכל הקשר בינינו והייתי נורא פגוע, כששבנו לדבר היא התהפכה ולא הייתה מוכנה לבוא לייעוץ.
אני אב לשתיים, כואב לי לראות איך אנחנו מתרסקים, ולא אתגרש עד שבאמת אבין שעשיתי הכל למען ילדיי ולא נתתי להם לסבול כילדים לגרושים לפני שבאמת וידאתי שאין מה לעשות יותר, מצד שני, אני סובל כאבי לב עזים, אני נורא אוהב את אשתי ולדעתי אני חוטא באופטימיות יתר כאשר אני מאמין ללא כל ביסוס שמשהו ישתנה. מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
mosha01/09/2011ידידי תנסה לשקם את השברים..תבדוק מה לא בסדר עם אישתך....אולי תרודה במשהוא שאת לא יודע עליו תרגיע צאו לחופשה עם הילדים תדברו על הכל בחופשי בלי להסתיר ולטטא ......אני מבטיח לך שהיא תבין שטעיתם ...ועליתם על עץ גבוה...כאן אין איגו יש משפחה מורחבת ...זה יהיה כואב אם תתגרש כלכלית ורגשית............מקוה שעזרתי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי נישואים
מישהו01/09/2011לכל הזוגות יש זמנים רעים יותר וזמנים טובים יותר.
השאלה איך מתמודדים עם הזמנים הרעים, אם הזוגיות טובה, תדעו להחזיק את מה שיקר לכם בשתי ידיים ולהתקדם, לאט, לאט.
אתה יכול לשאול את עצמך כל מיני שאלות כמו-
האם אלה חיי המשפחה שרציתי לעצמי?
האם האישה שאיתי זוהי האישה של חיי?
האם הילדים חווים מערכת זוגית טובה ממני ומאשתי או שהם סובלים?
לעיתים מגיע הזמן לעבור לפרק חדש בחיים, יצא לי להכיר אישית ומקרוב זוגות שמערכת היחסים ביניהם עלתה על שרטון , דבר שהלך ונבנה בשל אי התאמה ראשונית, מלבד התאהבות שקסמה נעלם ברבות השנים.
חלקם מצאו את בן/בת הזוג המיוחל/ת וחלקם נהנים מהחיים כגרושים.
להישאר עבור הילדים זו לא סיבה, גם לא מסיבות כספיות.
אלה תירוצים להישארות במערכת יחסים שאינה בריאה לאף אחד מן השותפים בה.
אם אתה חש כי היחסים כבר כלו ועשית כל מה שיכלת להצלת חיי הנישואים אולי הגיע השלב להתייעץ עם בעלי מקצוע, ולנסות גישור.
זה בהחלט לא פתרון ישר לרוץ אל גירושין ועורכי דין גירושין כאשר צצים מכשולים אבל צריך גם לדעת מתי לומר די.
בכל צעד שתפנה שיהיה רק בריאות, אושר והצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות, דחוף!!! - תגובה
סיגלית גלאי01/09/2011רוני שלום,
נראה שהגיע הזמן ש"תפסיקו לשחק" אחד עם השני, עליך לדבר עם אשתך בכבוד ולהיות ישיר וכנה, לומר שאתה אוהב אותה, שחבל לפרק את המשפחה, שהבנות עשויות להיפגע מכך. כדאי שתלכו לייעוץ זוגי, כדי להבין את הדינאמיקה התקשורתית ביניכם וכיצד ניתן לשנות אותה. כי אם תמשיכו לריב ולפגוע אחד בשניה הסוף של הנישואים בוודאי יגיע, למרות שזה לא הכרחי וחבל!
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)