מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהב31/08/2011
שמוליק רחל ציצו כולם מה שלומכם?
זו אני ב אני צריכה את תמיכתכם אני כל כך כועסת על עצמי כמה אני טיפשה וכמה אני פוגעת בעצמי כל פעם מחדשאני פשוט לא לומדת זו אני הנשואה שסיפרתי לכם שכמה שנים הייתי בקשר ריגשי עם גבר שעבד איתי וזה תפוצץ מאות פעמים כי לעולם אני לא אקבל מינו משהו אמיתי. אז הייתי בחפש שבועיים והרגשתי בסדר וזה נגמר קצת לפני שיצאתי לחופש ונישבעתי שאני לא חוזרת לקשר הזה שלא הולך מצידו לשום מקום והרגשתי טוב בבית ואז חזרתי לעבודה והופתעתי מהיחס הוא היה ממש חבר שלי ונחמד אם כי לא דיברנו על מה שהיה וגם אני הייתי בסדר וכל שנייה הזכרת לעתצמי שאסור לי לפתוח איתו כי ין איתו שום עתיד וגם אני לא יכלה והים בשיא טיפשותי רציתי ללבן את מה שהיה בנינו ולנקות את מישקעים וכל כך כאב לי היחס שלו הוא התייחס הוא מצידו לא אהב שאני פותחת את הושא ואנחנו מאחורי זה ואני מקווה שלא תדברי על זה יותר ולי מאוד כאב כי סה"כ חשבתי שאנחנו ביחיסים טובים והבנו איפה אנו עומדים אז אפשר לדב ר על זה והשד לא כזה נורא הוא התנהג כמישהו שרוצה לטאטא ואני התעצבנתי עליו ואמרתי לו שההוא חיפש משהו ריגעי ובגלל זה הוא מתנהג כך והוא אמר לי שהוא לא ידבר איתי יותר ורק על דברים שקשורים בעבודה כולה באתי לנסות לייצר טוב וקיבלתי מינו תחושה של אחת שמפריעה לו כל כך כאב לי פתחתי את הפצע הז וקשה לי להשלים אם זה אני מרגישה שהוא פשוט סתם שקרן ושהוא לא אהב אותי ורק חיפש מימני זה כואב לי עכשיו יותר כי השפלתי את עצמי ויצאתי קטנה שדיברתי איתו ואפילו כתבתי לו הודעה שיפסיק להתייחס אלי כאל מישהי שרוצה מימנו משהו הוא כמובן לא ענה מה אני עושה איך אני מיתמודדת איך אני מנתנהגת אני חשה בושה והשפלה אניך אני מיתנהגת איתו בעבודה ? אומרת שלום לא אומרת יצאתי כזו קטנה סתם מישהיא שמטרידה אחרי כל כך פענים שהוא אמר שהוא אוהב אותי אלוהים איפה כל זה????????לפחות יחס של כבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
מיכל פאטל31/08/2011שלום לך ב'
נישמע שאת ניסית להתנהג בבגרות ואחריות בעוד אותו בחור הפגין התנהגות ילדותית.
בשורה האחרונה , מה שחשוב הוא ששניכם מבינים שהאפיזודה מאחריכם.אינכם בקשר רומנטי עוד, אלא קשר מיקצועי בלבד - וזה מה שצריך להנחות את דרך ההתקשרות שלך עימו: אך ורק תיקשורת עניינית הקשורה לעבודתכם.
ב' - נסי לברר לעצמך מה גרם לך לפתח קשר עימו מלכתחילה? מה חסר בקשר שלך עם בעלך? מה ניתן לעשות כדי לשפר אותו? וכו' -זאת על מנת למנוע 'מעידה' עתידית.
אם איך מצליחה לבד, אני ממליצה לך על פניה לעזרה מיקצועית.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
mosha01/09/2011זהוא ניראה לי שהיגברת על הכאב והבנת שמצידו אין אהבה ויש סקס רגעי (להבנתי)
מכאן תיתקדמי בלעדיו ועם הזמן הוא יצא לך מהראש ..ותצאי לדרך חזרה. כדאי לישכוח אותו ..תיזכרי תמיד בבעלך וילדייך....זה בודאי יעזור .בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב01/09/2011ציצו,
כרגיל תודה על תגובתך אתה לא מבין באתי בבוקר אמרתי בוקר טוב הוא אמר גם וזהו מאז לא מדברים חוץ מדברים שקשורים לעבודה הוא מתנהג כאילו מישהו עשה לא משהו אני ממש לא מבינה אותו ?
אתמול הוא אמר לי שהוא כועס שאני אומרת לו שכל מה שהוא רצה זה משהו של ניצול ואני לעולם לא אחשוב עליו אחרת כל כך נימאס לי מההתנהגות שלו וכמה שלא שיכנעתי אותו בעבר תמיד שזה הסתיים הוא בחר להתנהג אלי בקרירות ואני מודה זה מכביד עלי.
מה הבלוף הזה הרי אין לו על מה לכעוס למה הוא בוחר להתנהג אלי ככה?
קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
mosha01/09/2011הזמן מרפא תתגבריותירגעי יהיה טוב מלמעלה אמן ...... אני ממש יוצא הביתה יום א נהיה יצירתיים שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני03/09/2011ממליץ לך בחום לקרוא את המאמר הזה
בגידות: הגבר הנשוי - מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב04/09/2011בני יקירי אני קראתי כבר את המאמר הזה.
אני בסדר התעשתטי למדתי את הלקח שלי אני לא אפתח איתו את הנושא הזה יותר- טעיתי הייתי מטומטמת החשבתי אותו יותר מידי הוא היה דלור עליי עד כלות אבל לא עניתי לו על הציפיות שלו להיות הבובה מהצד רציתי יותר והוא עלה על הגל כרגע של אני לא זקוק לך.
אני יודעת בתוך תוכי שאני מאוד משפיעה עליו ריגשית ומינית כי מה לעשות הוא לא זכה לממש אותי ולא יזכה.
אני לא כועסת עליו שהוא לא התגרש למעני גם אני לא הייתי מיתגרשת למענו אני כועסת על זה שהוא לא כיבד אותי ואת הרגשות שלי.
אני מיתכוונת לטפח את החיים שלי יש לי את מהיש לי בעל שאוהב אותי ודלוק עלי ואני סתם חיפשתי תשומת לב וניכוותי אין לי כוונהלהתבייש בעצמי אני כן יתנקם בו על כל יום שהוא לידי הוא יראה בעניים איך הוא לא קיבל כלום- ניצחתי לא סופרת אותו ושיהיה לכולם יום ניפלא
זה בהחלט כואב לראות מהצד אישה יפה וחכמה שלא קיבלת מימנה כלום בסוף.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב04/09/2011הסוף שכתבתי קצת לא מובן אין לי כוונה להתנקם בו שאנחנו לא יחד אלא להתנקם בו על זה שהוא פגע בי.
ואני לא מתכוונת לעשות לו כלום שלא תבינו לא נכון רק להיות יפה וצאושרת מול הפרצוף שלו וזה לבד יעשה את העבודה.
הוא משחק אותה חזק וקורקטי ואני כבר למדתי שמי שבא בעוצמה כל כך גדולה נופל נפילה גדולה ונחלש ואז התור שלי יגיע אני בסר לאט לאט באיטיות שלי לא יקום המנוול שיפגע בי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני04/09/2011מאמר יפה נכון?
-
אני שמח בשבילך שהתעשת ברגע האחרון והינך מסוגלת לראות את הבעיה כאילו מהצד ולהתמודד איתה,
אני מבין ממה שכתבת שלכל אורך הדרך לא חיפשת קשר אמיתי עם גבר חבר, כי יש לך בעל נאמן ואוהב בבית ושיש לכם מן הסתם זוגיות נהדרת,
אני מניח שהיום את כבר מבינה שמאותו רגע שמשהו נדלק בניכם (ממך או ממנו לא משנה...) אז החל מאותו רגע כבר קשה לנהל יחסים של כבוד ולשמור על כל כללי הנימוסים,
אם את באמת רוצה לצאת מזה לגמרי! ולא להיגרר ל"סבב נוסף" של נקמות שלך וחיזורים שלו, וחוזר חלילה, תהיו חייבים להפסיק לשחק את המשחק המסוכן הזה,
אז למרות הכעסים שלך כלפיו שהוא לא כיבד את הרגשות וכו', תניחי לזה להתמוסס והזמן יעשה את שלו,
מצד שני את חייבת להשקיע את כל כולך בקשר הזוגי הנהדר שיש לך עם בעלך, כי רק זה בסופו של דבר יכול להחזיק אותך שפויה וחזקה אל מול כל הפיתויים שיש כיום בחוץ,
-
אם את לא מסוגלת לבצע את הניתוק הזה לבד, ואת כן מוצאת את עצמך מחפשת להתנקם בו, יוצא שאת ממשיכה לחשוב עליו, ולא משנה באיזה הקשר, זה לא בריא לקשר שלך עם עצמך וכ"ש לקשר שלך עם בעלך, אז תעשי לעצמך טובה גדולה, תלכי לייעוץ/אימון אישי, ותרוויחי בחזרה את הנישואין שלך ואת השקט הנפשי שהיה לך,
בקיצור תעזבי אותו לנפשו, הוא לא שווה את הבריאות שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ב04/09/2011בני שלום,
אתה כותב מאוד יפה איך אתה קשור לפורום הזה בכל אופן אני ממש בסדר עברתי את היום בעבודה בסדר.
הוא קורקטי עבודה וגם אני אבל היו לי קטעים שדיברתי ברומו של עולם אני ככה סלחנית ולא כי אני רוצה משהו והוא כמובן לא הגיב והקטעים הללו פוגעים בי לא מבינה מה הוא מנסה לעשות זה ככה מנסיוני בעבר ה וא תמיד רוצה להראות לי שאני פגעתי בו החתיכת חרא הוא אוהב להפוך את הכל עליי ולגרום לי להרגיש חרא הרי אני תמיד אומרת אם אתה לא מעוניין אז תתנהג יפה ובכבוד למה לפגוע- אז כמובן עיצבן אותי היחס שלו והתעצבנתי עלויוו אבל שמתי פס עליו והתנהגתי רגיל פשוט מגיע לו כל השטיפות אני מקווה שבימים הקרובים אני אשלוט בכעס שלי יותר ואני לא אתייחס ליחס המגעיל שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
ב04/09/2011גם לא הבנתי למה התכוונת שכתבת שלא התכוונתי לחפש קשר אמיתי ? אז בכלל לא התכוונתי שזה יקרה התאהבתי בו והבנתי כל כך הרבה פעמים שהוא לא יקח את זה לשום מקום רציני כי לטענתו הוא לא מסוגל.
וגם אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ב06/09/2011אני מבקשת עזרה לא מצליחה לעשות זטת לבד למרות שהאמת ברורה לי וידועה לי מוצאת את עצמי חוזרת פעם אחר על עצמי משדלת אותו אלי ומקרבת אותו אלי וניפגעת שוב ושוב הוא מתקרב אלי בסזוף ומעוניין אבל לעולם אני לא יהיה הקשר האמיתי שלו למדתי עם הזמן ועם השיחות המרובות עימו שאני יכולה להיות רק מישהי מהצד ואני לא מוכנה אני נילחמת וניפגעת אבל לא מצליחה לצאת מיזה נא תפנו אותי לקבלת עזרה ומשהו שלא כרוך בעלות כי אין לי אמצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-
בני06/09/2011הפתרון הזול והמשתלם ביותר הוא להשקיע בזוגיות שלך, יש כיום המון אופציות כמו סדנאות.קורסים.אימון אישי/זוגי. הסתבכות הכי קטנה תעלה לך ביוקר, גירושין זה דבר מאוד יקר, וגם מטפלים זוגיים לאחר מעשה עולים הון רב, כך שכדאי לך לתפוס את עצמך כעת ולעשות משהו בנידון שגם ישפר את הקשר הזוגי שיש לך עם בעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?