האם בעלי השתגע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בעלי השתגע?
    דנה
    08/09/2011

אחרי 37! שנות נישואין, 3 ילדים ו-3 נכדים, בגיל 62 בעלי החליט שלא טוב לו איתי ועזב את הבית. זאת כבר הפעם הרביעית שהוא עושה את זה. בפעמים הקודמות הוא חזר והשלמנו עכשיו נראה לי שזה הסוף. הוא טוען שפגעתי בו בדבורים שלא מצאו חן בעיניו וכי אין ביננו נושאים משותפים. נכון, עברנו תקופות קשות מאוד ואני מאשימה אותו כי הוא עשה את המהלכים המכשילים וגם כועסת על עצמי שנתתי לו לעשות זאת. אין לנו נושאים משותפים כי הוא עובד 18 שעות ביממה, לא מבלה איתי, נרדם בטלויזיה וכשהוא בבית הוא רואה כל הזמן טלויזיה ואפילו לא מדבר איתי. אז איזה נושאים משותפים יכולים להיות לנו? ברור שכעסתי ולא שתקתי על זה. דברתי הסברתי בכיתי, לא עזר כלום. הוא החליט שהוא הולך והלך. עכשיו הוא רוצה שנהיה בידידות, שנפגש לכוס קפה לארוחה במסעדה וכו'. לי הנושא מאוד כואב. כואב לי שהוא העדיף את העבודה על פני והוא שמח וטוב לב בעוד אני בוכה יום ולילה. מה גורם לבן אדם בן 62 לעשות זאת? האם אני צריכה להענות לו ולהיות "בידידות" איתו? בא לי להרוג אותו. הוא הרס לי את החיים. במקום להזדקן ביחד בכיף, אני צריכה עכשיו לבנות אל חיי מחדש? אנא, עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי השתגע?

הוספת תגובה

• יש לי הצעה...

שימי
    10/09/2011

כמה שקשה לך את צריכה להיות חזקה. אל תבכי לידו, תראי לו שחוץ ממנו יש לך עוד תחומי עיניין ואת לא באמת צריכה אותו. תקיפי עצמך בחברים תומכים ומשפחה. צאי לבלות גם אם אין לך חשק. תצאי לטיול מאורגן ותכירי אנשים. תהיי יותר קלילה ולא נוטרת טינה. ואולי יסתדרו העיניינים. מחזקת את ידייך!!! :))))))))))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמש

דנה
    10/09/2011

אני כ"כ מודה לך על העידוד והמילים החמות. אני כ"כ זקוקה לזה בימים אלו . את צודקת בהחלט וזה מה שאני רוצה לעשות אבל כ"כ קשה לי. כנראה שזה לוקח את הזמן שלו.....בסוף אני מקוה שאצא מהנאחס ולא אכנע לרגשותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי השתגע? - תגובה

דליה שוורץ
    11/09/2011

דנה שלום,
    צר לי לקרוא על כאבך הגדול ועוד יותר על הכעס הרב שיש בך. אבל את מתארת ערכת יחסים ארוכת שנים שבה התנהלתם בזוגיות שמרמזת על בעיות, ההתמכרות לעבודה, הבחירה בטלויזיה כאופציה ראשונה העזיבות של הבית במהלך התקופה, כל אלה מראים שלאורך זמן היתה כנראה בעיה שלא התייחסתם אליה ולא טיפלתם בה. ועכשיו, כשהילדים גדולים ויש נכדים החליט בעלך שזהו שהוא עוזב.
    את מאוד כועסת ומסתכלת על חייך שנתת מהם לא מעט למשפחה ועכשיו את צריכה לבנות מחדש. אני חושבת שאת לא צריכה לבנות מחדש אלא להמשיך מהנקודה שאת נמצאת בה קדימה.. את לא צריכה להתחיל מהתחלה, אלא להמשיך בדרך שהיא שונה ממה שתכננת לך אבל בהחלט יכולה להיות טובה.

בהתייחסל שאלתך האם את צריכה להיות איתו בקשרי ידידות כמו שהוא רוצה.. השאלה היא מה את רוצה? האם את רוצה להיות איתו בקשרי ידידות? את רוצה לצאת איתו לקפה או מסעדה? אם כן אז קדימה צאי אם את חושבת שזה לא יעשה לך טוב אז לא. מה שקובע עבורך זה מה את רוצה ולא מה הוא רוצה.
    תני לעצמך את המקום שמגיע לך ותבדקי איתך מה את רוצה שיקרה ומה את רוצה לעשות ולאחר שתגדירי את חייך בפני עצמך ללא קשר לרצונות שלו יהיה לך קל יותר להקבל החלטות ולהמשיך הלאה.

ממליצה בחום על ייעוץ אישי שיתן להכוונה בבחירת הדרך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התמיכה והחיזוק.

דנה
    11/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

mosha
    11/09/2011

ואני חושב שיש לו רומן בעבודה והעדיף אחרת אממה כל רומן אינטימי ולא רגשי ..מסתיים בסופו של יום . מאמין ומקווה בשבילך שהוא הירגע ויחזור אלייך ...מתנצל ומתרפס .ואת תהיי חזקה תבלי צאי למסעדה טובה עם חברה קרובה שתפי חברות תהני בכל דרך שתמצאי לנכון ...מחזק אותך מכל הלב בהצלחה........עדכני שהכל יסתדר .אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו