האם זה בגידה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה בגידה??
    שלי
    09/09/2011

אני ובעלי נשואים 5.3 שנים והיחד 8 שנים פרודים כבר 1.5 אך לא גרושים כי הוא רוצה שנסיים את המלחמה בינינו ורק אח"כ נתגרש מזה משתמעה שאני עדין נשואה בנירת למה לו מותר ללכת עם נשים אחרות ולי לא ואם אני יעשה דבר כזה זה לא בסדר כמו שלו יש צרכים גם לי יש דבר כזה נחשב לבגידה??? (בעלי הוא הראשון שלי ועצם המחשבה להיות אם מישהו אחר או רק לשתות איתו קפה מפחידה ומלחיצה אותי אבל למה בעצם???)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה בגידה??

הוספת תגובה

• שלי

mosha
    11/09/2011

האמת זה נחשב לבגידה ...אבל מי צריך לדעת מה את עושה בזמנך החופשי תתפנקי בסתר אם הוא מצליח ..גם את תצליחי לחיים מוצלחים יותר אמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה בגידה?? - תגובה

דליה שוורץ
    11/09/2011

שלי שלום,
    לשאלה שלך יש שתי זויות אחת משפטית והשניה מוסרית.

מבחינה משפטית אין לי תשובות אלייך ואת צריכה לשאול עורך דין ואני מניחה שתקבלי תשובות מדוייקות.
    מבחינה מוסרית זו החלטה שלך אם את מרגישה מחוייבת או לא. אם את מרגישה שאין בינכם מערכת יחסים ושום מחוייבות אחד כלפי השני אז את זה בסדר. אם את מרגישה מחוייבת עדיין אז אל תבגדי...
    זה ממש תלוי בתחושה שלך.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו