מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לבגוד, איך מתמודדים?גמ14/09/2011
שלום לכולם
שנינו בני 28, יחד 8 שנים ונשואים פחות מחצי שנה.
אנחנו הראשונים אחד של השני, בכל המובנים... מאוד אוהבת את בעלי למרות שלאחרונה יש המון בעיות. רבים על כל נושא שבעולם ורק מחפשים לעצבן אחד את השני.
עד לפני כשנה לא יכלתי לחשוב על להיות עם מישהו אחר במיטה. המחשבה על איבר מין של מישהו אחר אפילו די הגעילה אותי.
כשהכרתי את בעלי הייתי ילדה לא נאה במיוחד. לא היה אכפת לי מאיך שאני מתלבשת ובטח שלא הייתי מטפחת את עצמי. עם השנים גיליתי קצת יותר מודעות לעצמי, התחלתי להרגיש יותר נשית ויכולה להגיד שהתייפתי. פתאום גברים מתחילים איתי ברחוב, מה שלא היה קורה בעבר.
מעולם לא הפריע לי העניין שבעלי הוא היחידי שאי פעם הייתי איתו. גם כששאלו אותי לפני החתונה אם זה לא מפריע תמיד עניתי שאני לא רואה סיבה שזה יפריע.
פתאום ביום אחד זה השתנה. אני סקרנית לדעת איך זה להיות עם מישהו אחר והעובדה שפתאום כן מתחילים איתי לא תורמת לעניין.
אני ובעלי פחות שוכבים יחד (בגלל כל הריבים) ומרגיש לי שחסר לי קצת להיות עם מישהו אחר.
בנוסף, מישהו שהכרתי שנהפך לידיד טוב שלי (ונראה מעולה, בלי קשר) זרק לי יציאה בסגנון "תתחתי איתי עכשיו" כשהוא שמע שאני יודעת להכין קובה סלק. קצת לא קשור, אני יודעת, אפילו אני הייתי צוחקת על מישהי אחרת אם הייתי שומעת את זה ממנה, אבל זה החמיא לי גם אם זה נזרק בצחוק. ההרגשה שקיבלתי ממנו באותו רגע הייתה שאולי באמת הייתי יכולה להיות איתו?
לא מצליחה להעביר את היום מבלי לחשוב איך זה להיות עם מישהו אחר. מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
דורון14/09/2011גם אני במקרה שלך.. בן 30 יחד 10 שנים ונשוי שנה וחצי ללא ילדים
[email protected]
אשמח אם תפני אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רחל14/09/2011יצא המרצע מן השק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מנועם סוטה המין
.16/09/2011מידי פעם הפסיכופאט וסוטה המין נועם {לפעמים כרוני גולני} , מנסה לצוד נשים דווקא כאן. אל תיתפתו לחולה הרוח הזה ואל תהיו איתו בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דני14/09/2011שלום לך,דבר ראשון לא הייתי ממליץ לך ליצור שום קשר עם נעם שענה לך להודעה.דבר שני וזה מניסיון עם גרושתי שגם אני הייתי הראשון והאחרון שלה וככל הנראה זה תמיד ישב לה איפה שהוא בראש.לא יכול לומר לך האם יש לזה קשר ישיר לגירושים שלנו אבל זה תמיד נימצא שם.אני אישית מציע לך ,אל תתחילי אפילו במחשבות לחשוב איך ומעניין מה יש אצל גבר אחר ואולי זה יהיה יותר טוב,תאמיני לי זה יהיה יותר גרוע,זה כדור שלג שאת מסבכת באמצעותו את חייך.טוב לך עם בעלך,היחסים בסדר גמור,את לא מכירה ולא חווית משהו אחר אז למה? זו תהיה טעות קשה ובילתי הפיכה שלך.ראי הוזהרת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לבגוד
ציצו14/09/2011לדעתי עדיף שתתגרשי עכשיו לפני שיהיה ילדים ומשפחה מורחבת...המלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לבגוד, איך מתמודדים? - תגובה
מיכל פאטל15/09/2011שלום לך גמ
אני מתרשמת שכך שנעשית מודעת לנשיותך בעת האחרונה ויתכן כי גם הדימוי העצמי שלך השתנה ועלה ביחס לתחילת הקשר כם בעלך.כלומר את עברת שינוי מסויים, לא נשמע שבעלך השתנה באיזה שהוא אופן לרעה. מה שקורה לכם קורה לכל הזוגות, אתם עברתם משלב ירח הדבש לשלב מאבק הכוחות בנישואים.נראה כי את מבוהלת מכך שצצים קונפליקטים/ריבים/בעיות- אך אל לך.אפשר ללמוד לנהל דילוג/קונפליקט באופן כזה ששניכם תצאו ממנו מחוזקים יותר ונבונים יותר,וזה מאוד חשוב כיוון שיש בחיים המשותפים לא רק רגעי אושר ורומנטיקה , וזה חלק מהחיים שאין לברוח ממנו.
תוכלו לנסות לבד לשבת ולשוחח בכנות ובפתיחות ולהגיע לפיתרונות שונים מתוך כבוד אחד לצרכיו של השני.אם לא תוכלו להסתדר לבד, מומלץ שתסתייעו אפילו למס' פגישות עם יועץ/צת נישואין שיכוונו ויתנו לכם כלים.יתכן כי השיגרה נכנסה לחייכם שהפכו מונוטוניים- יש לגוונה ולהחזיר את הניצוץ והריגוש.בכל מיקרה יש לזהות את שורש הבעיות ולהתמודד עימן ולא לוותר כל כך מהר על הקשר הזוגיץ
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיועצת זוגית
דנה15/09/2011היי לך מעונינת לעזור לך מאוד צרי קשר למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלינו המצב דומה לדעתי אלא ש
אור16/09/2011אני כותב מהצד השני.
ז"א אני הראשון שלה ואנחנו יחד מגיל מאוד צעיר (מעל 20 שנה יחד).
יודע בוודאות כי היא נורא רוצה לחוות אחר, לא בהכרח במיטה כעיקר אלא קשר בכלל שיכלול סקס בהמשך רק כתוצאה מכל השאר.
שוחחנו על כך לא פעם ואני מנסה לדובב אותה כדי שתחלוק איתי את תחושותיה ומחשבותיה בעניין. מה גם שתפסתי קשר לפני זמן מה שנגמר (אני מקוה) ושהגיע לשלב הנשיקה בלבד.
אין לי ספק כי לא אוכל למנוע את זה והבגידה תבוא יום אחד, גם יודע כמי שמכיר את אישתי שאני אוהב מאוד מאוד שהדבר ירחיק אותה ממני וההתרגשות מאחר וחדש תדחק אותי הצידה.
אציין שאנו לא רבים הרבה, אני משתדל תמיד להיות בעל טוב, מחזר, רומנטי מחמיא ומשקיע. חולק את כל מטלות הבית וכו ובו בזמן להישאר מטופח ונראה טוב למענה.
ובכל זאת יודע שאין לי סיכוי אחרי כל השנים מול בחור חדש מחזר ומרעיף כשהיא כל כך נהנית מלהרגיש אישה אל מול כל החוויה.
אגיד לך את מה שלוחש לה בצער. זה לא שווה את זה, המערבולת אליה זה יכניס אותך תגרום צער רב לכל הצדדים. גם אם יקח זמן עד שזה יתגלה, את תתמכרי לתחושות שזה גורם לך ולעולם אולי לא תוכלי לחיות חיים מלאים ומספקים עם בעלך בלי להתגעגע ולרצות שוב.
סליחה על האריכות זה פשוט חלק מחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללא רוצה לבגוד
רינת17/09/2011היי
יקירתי אני בטוחה שכבר ענית לעצמך על השאלה בכתורת . לא רוצה לבגוד זה כבר אומר הכל .
אני מאוד מבינה שאת בחורה צעירה , וזה שיש לך גבר יחיד 8 שנים זה יפה מאוד .
אפשר לעריך אותך המון על זה.
אני גם מבינה שמסקרן אותך העניין איך זה להיות עם מישהו אחר , ואולי להתנסות בדברים חדשים .
ישנו דבר אחד שאני יכולה להגיד לך במאה אחוז , אין יותר טוב מיחסי מין עם גבר שאת אוהבת והוא אוהב , .
עם יחסי מין מתקיימים בקטע של תשוקה אז זה חולף מהר מאוד , וסביר להניח שזה לא יהיה משהו משמעותי בחיים שלך .
המון נשים עושות טעיות בקשרים בגלל הסקרנות , ולבסוף מגלות שזה לא היה שווה והרסו את המערכת היחסים שלהם .
לעצור אותך מלבגוד אף אחד לא יכול חוץ מעצמך , עם תמשיכי לחשוב על זה בסופו של דבר את תשברי ותבגדי מרוב הסקרנות והרצון למשהו יוצא דופן , מה יהיו ההשלכות של זה אי אפשר לדעת .זה יכול להרוס לך זוגיות יפה או שלהפף מי יודע .
בעולם של ימינו בגלל הפתיחות אין כנראה אישה שהייתה כל החיים עם גבר אחד , בוא נגיד שזה לא ימים של פעם .
גם קראתי מאממרים של המון פסיכולוגים שטוענים שאישה לפני שמחליטה להתחתן עם מישהו , היא צריכה לצאת עם כמה גברים לבחון מה היא בידיוק רוצה, מה היא אוהבת .
עם את אוהבת את הבן אדם , וטוב לך איתו במיטה ,אז על תעשי זאת
מניסיון כלשהו את תנסי להיות עם גבר אחר , אחרי זה תצאי שוב פעם ומי יודע עם כמה גברים תהיי לפני שתחליטי מה את רוצה , את יכולה להיכנס לתסביך .
הציפיות שלך לגבר יעלו , ההשקפה העולמית שלך תהיה שונה לגמרי .
סליחה על הבוטות אבל לכל הגברים יש איבר מין אחד , ועם תנסי איבר מין שונה זה לא יעזור לך .
תחשבי טוב טוב מה את רוצה , עם המחשבות האלה ימשיכו להטריד אותך , אולי כדאי שתשתפי את הבן זוג שלך בהרגשה שלך .
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?