האם אפשר לצאת מזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לצאת מזה?
    רחל
    15/09/2011

כבר שנה כמעט אחרי כל הבלאגאן, עם נחישות עצומה לא ליפול לזה שוב ועם הרבה רצון לחזור ולהיות הכי בסדר בעולם, מתפקדת כמו גדולה- הכל מתוקתק כמו שצריך ובכל זאת למרות הזמן שעבר לא מצליחה לצאת מזה- מרגישה שנפער לי חור ענק בבטן, מתפקדת כמו רובוט ובפנים כאילו הכל נעצר. מחכה ליום שאקום בבוקר בלי לחשוב על זה , בלי לחשוב עליו- לחזור להיות נקייה.נראה לכם שזה אפשרי? נראה לכם שזה באמת יקרה?אולי מישהו יכול להגיד לי כמה זמן זה יקח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לצאת מזה?

הוספת תגובה

• רחל-

בני
    18/09/2011

לי זה לקח שנתיים...

ברגע שקיבלת החלטה לחזור למקורות ולנסות לשקם את הזוגיות שלך, את כבר נקייה!
    כל מה שקורא מעתה ואילך זה ניסיון היצר להחזיר לעצמו את השליטה ולגרום לך למצבי רוח קשים כדי שיהיו לך ייסורי מצפון שיובילו להרגשה שלא ניתן להתמודד עם האתגר ולהפיל אותך שוב ושוב, זהו תפקידו, ולהזכירך היצר הוא מלאך אלוקים, שיודע לעשות את העבודה,
    -
    אי אפשר לכלוא את המחשבות ולכן אל תילחמי בהם, זהו דרכו של עולם, העצה הכי טובה היא להמשיך את מה שאת עושה, בלי להתייאש, זאת לא בושה לבקש ולקבל חיזוקים, אני מניח שאת לא מקבלת את החיזוקים הנדרשים מבעלך ולכן תצטרכי להתחזק לבד, ע"י התעסקות בדברים שמרתקים אותך, תמצאי לך איזה שהוא תחביב זמין שימלא לך את הראש, מלבד שאר המטלות בבית וההקרבה למען הילדים,
    -
    הרצון להיות הכי בסדר בעולם, גוזל ממך אנרגיות מיותרות, אני מבין את הצורך שלך לפצות ולהוכיח את נאמנותך אבל אל תשכחי ואל תזניחי את הצרכים שלך, אם אין אני לי מי לי... תבקשי ותפרטי את הצרכים שלך מול בעלך, תני לו את האפשרות לעזור לך, מותר לך להיות חלשה מולו,
    תני לו את האפשרות לעזור לך, תפני לו מקום, זה יקל על שניכם לצאת מהמשבר ולצמוח ממנו,
    זה אפשרי, זה קורה בהרבה בתים, וזה לוקח זמן,
    -
    לדעתי האישית, היות וכבר עברה שנה, נראה לי שאתם מסוגלים ללכת לסדנת זוגיות ביחד, כדי להאיץ את ההחלמה שלכם כזוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל

שמוליק
    27/09/2011

רחל שנה עברה לה ויש לך חור עמוק בבטן אימרי לי זו לא א ה ב ה
    מכוון שכל היועצים למיינהם יכתבו "שזה לוקח שנתיים" מה יהיה אחרי שנתיים כשזה לא יעבור אולי שלוש זמננו קצר בעולם הזה {יש הרבה שהתגרשו ואת לא הראשונה} לכי עם אהבתך אל תחיי "מתה" תחיי חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לצאת מזה? - תגובה

סיגלית גלאי
    27/09/2011

שלום רחל
    לצערי, אין לי תשובה ברורה לשאלת הזמן, יש דברים שהולכים וילכו איתנו תמיד, מרגע שבחרנו להכניס אותם לליבנו הם תמיד יהיו שם, העניין הוא כמה אנרגיה אנחנו משקיעים בזה, נראה שאת עדיין משקיעה המון אנרגיה בלשכוח. אולי אל תנסי לשכוח אלא למחול לעצמך ולהבין שלא ניתן למחוק את שהיה אלא לקבל בהבנה, בחמלה, בסלחנות ולהרפות, כדי לאפשר לדברים חדשים להיכנס פנימה.
    חשבי על כך שהוא היה רק "תמרור אזהרה" למשהו שחסר לך, נסי לזהות ולהבין את החסר ומלאי אותו בדרכים אחרות בלי להיות תלויה בו.

מאחלת לך שנה טובה ושלווה
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן

דני
    02/10/2011

היי,הזמן יעשה את שלו למרות שתמיד תמיד יישאר לך הטעם ממנו..זו דרכו של עולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הראש שלי. .הראש שלי ..

עלמה
    02/10/2011

זה יגמר בדיוק ביום שבוא תתאהבי בעצמך ותרגישי שייש לך שוב לתת אהבה ושוב לקבל אותה בעצמך וכן זה אפשרי מתי שאת תחליטי את זה סופית..............
    סבתא שלי סיפרה פיתגם :
    כאשר באים לקטוף את הזיתים צועקת העץ זית הילדים שלי ...הילדים שלי.... וכשנפלו כל הזיתים על הקרקע ולא נשארו עוד על העץ צועקת העץ זית הראש שלי ....הראש שלי..... לפיכך ביום שתחשבי עלייך על עצמך הכאב יחלוף ותשילי את כל הרבדים הישנים כדי שבמקומם יצמחו חדשים חזקים וטובים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו