מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי בגדה בי מה עושים???רונן19/09/2011
נשואים כ5 שנים בני 31 בלי ילדים בגלל קריירה וצבירת נכסים שלא יחסר לנו ולילדנו כלום בחיים.באותו ערב שיצאה פעם ראשונה איתו מאמן כושר שלה כמובן לא בידיעתי הרגשתי משהו לא תקין פתאום יש לה ערבי צוות, יוצאת עם חברות .כל התקופה ידעתי בתוך תוכי שלאשתי לך מישהו אחר התיעצתי עם חוקר הציע לי לקנות מכשיר הקלטה לשתול אותו באוטו ולשמוע איך המצב באמת וכמובן מה ששמעתי חרב עלי עולמי באותו יום.לאחר כמה ימים הראתי לה את המכשיר פניה נפלו אמרתי לה שיש עליה מעקב של חודשיים והיא התחילה לזמר ולספר, נראה לי הכל, סיפרה שהיא לא יודעת למה זה קרה והוא רק אשלייה ומיררה בבכי שאני לא יעזוב אותה. כמו כן נעלמתי הבית לשלושה ימים היא חפשה אותי בכל הארץ הפעילה איכון משטרתי לפלאפון וגם לא מצאה. לבסוף חזרתי ואמרתי שנוכל לתקן אבל בתנאים שלי כמובן הסכימה .גם עם היינו מתגרשים ההסכמה הייתה שהיא יוצאת בלי כלום. נכון להיום מנסים לשקם משהו (היא כל חיי). אני כבר חודש וחצי לא אוכל לא ישן לא יודע עם להשאר או לצאת מנשואים אלו. שבור למוות אבקש שתעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן-
בני19/09/2011ברוך בואך בצל קורותינו...
אני מבין שההרגשה שלך היא כמו סוף העולם ולכן אין לך יכולת לתכנן אפי' מהלך אחד קדימה, אבל דע לך שניתן לצאת לדרך חדשה דווקא מתוך המשבר הזה,ויש שמצליחים לשדרג את היחסים שלהם בבחינת "מעז יצא מתוק",
-
ראשית עליך להכיר בכך ש - הרי אשתך לא רצתה לבגוד בך ולפגוע בך במתכווין, ובעצם היא בגדה בעצמה ועברה על גבולות שיום קודם אם היית שואל אותה היא הייתה נחושה בדעתה שלה זה לא יקרה... ולכן אני חושב שכדאי לך לקחת פסק זמן ולחשוב טוב מה בדעתך לעשות, מותר לך להחליט כרגע שאתה לא מקבל שום החלטה! אלא יושב ובוחן את כל האופציות עד שתרגיש שאתה מסוגל להחליט ולעמוד איתן ולבצע את אותה החלטה תהייה אשר תהייה,
-
כללו של דבר אם יש בניכם אהבה וקירבה הדדית סימטרית כלומר אתם אוהבים אחד את השני פחות או יותר באותה צורה אז כדאי לכם מאוד לנסות ולשקם את הקשר הזוגי ולשדרג אותו כאמור,
אבל אם יש חילוקי דיעות והבדלים משמעותיים בתפיסת החיים כמו הרצון לצאת ולבדוק מה יש בחוץ או להתנסות בריגושים וכו', כאן הייתי ממליץ לך לבחון בכובד ראש ולהפרד עם כל הצער שבדבר כי מה שהיה כבר לא יהיה, ויש לך הזדמנות לפרוש בשיא מאחר ואין לכם עדיין ילדים משותפים,
אבל שוב תבחן מה טוב לך כרגע וע"פ זה תפעל, בסה"כ גם אשתך רצתה שיהיה לה טוב או יותר טוב ממה שהיה לה בבית(כך לפחות היא חשבה...) ולכן עשתה מה שעשתה, כעת נשאר לכם לבדוק כל אחד לחוד מה יעשה לו יותר טוב, להשאר או לפרוש, אני מניח שמתי שהוא תמצא את התשובה,
-
ברור לכם שאתם חייבים לראות בעל מקצוע כדי שיקשיב לסיפור שלכם כמשקיף מן הצד ויכוון אתכם לקבל החלטות נכונות,
-
אני לא מקנא בך, ושולח לך המון חיזוקים,
>>> רק אל תתפתה להאשים את עצמך בכל מה שקרה, מניסיון זה לא עוזר וגם לא תורם לשיקום אח"כ.
-
נ.ב. כל זה נכתב בלי להכנס לשיקול ההלכתי שבעל שיודע בוודאות שאשתו הייתה בקשר אינטימי עם גבר אחר ההלכה היהודית אוסרת את האשה על בעלה ועל בועלה,
מכיוון שיש לבחון כל מקרה לגופו, תתייעץ עם אישיות רבנית כדי לדעת מה לעשות בנידון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונן20/09/2011בני
מודה אני לך,לפחות עשית לי קצת טוב על הנשמה מה שלא היה לי כבר חודש ומי יודע כמה.היא כבר הספיקה לספר לי אך היה הסקס שלהם ,דברתי איתו נשוי +3 אישיות מוכרת . הסברתי לו אם הילדים שלו היו יודעים איזה אבא יש להם איזה ערכים ואישיות הוא בונה להם הוא התחנן ואמר מה אני רוצה אני אקבל רק לא להפעיל את הסנקציה (זה לא מה שיהעה לי טוב ).תודה תודה תודה על החיזוקים מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונן20/09/2011יש לך איזה/ו יועץ זוגי להציע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרוק אותה
דורון20/09/2011עץ עקום בחיים !!!! אבל בחיים !! לא מתיישר ואת זה תזכור מנועם !
זרוק אותה ותתחיל חיים חדשים.
אתה תיפגע ממנה בעוד עשר עשרים שנה שוב !
חבל עליך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיה חלש.
הרן20/09/2011בגידה זה אופי, פעם בוגדת תמיד בוגדת.
אחרי חמש שנים בלבד, היא כבר מחפשת, היא צריכה חידושים וריגושים.
זו בגידה שעלית עליה, לא בטוח שהיא הראשונה, יכול להיות שהיו כאלה שלא שמת לב.
תתגרשו, כדי שלא תהיה שוב במצב הזה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרן
דורון20/09/2011אהבתי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי מה עושים??? - תגובה
מיכל פאטל21/09/2011שלום רונן,
צר לי על מצבך.הכאב הוא גדול כאשר נוצר משבר אמון כתוצאהמבגידה.יתכן כי המצב אליו הגעתם נובע מכך שהייתם כל כך שקועים בקריירה ובצבירת נכסים ששכחתם להזין
ולהשקיע במערכת הזוגית.כל כך רציתם שלא יחסר לכם כלום בחיים, מבחינה חומרית עד כי זנחתם ויצרתם גירעון ומחסור במימד הרגשי ביחסים שלכם.
משבר כזה נועד לעצור ולחשוב.לעצור ולברר לעצמכם מה הסיבות שהביאו אתכם בשלב כל כך מוקדם ביחסים לפשיטת רגל .וישנן כאלה כנראה.
אם לא תוכלו לעשות בירור זה בעצמכם-וסביר להניח שלא-אני מאוד ממליצה על טיפול זוגי בו תעבדו (בעיקר אתה )את הטראומה , תבנו מחדש את האמון ותירכשו כלים ןמיומנויות ביחסים שלכם.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
מטפל בזוגיות22/09/2011אני פונה לכל הנבגדים למינהם .אם מישהוא צריך להכות על חטא זה הגבר ורק הגבר בלבד ואסביר את עצמי . האישה צריכה וזקוקה יום יום שעה שעה לתשומת הלב של הגבר ובעיקר מהגבר שלה. ולא רק זה ,והכי חשוב לה ולך זו הפעילות במיטה. ואדון יקר עד שהגברת לא גומרת ובטירוף אתה לא קם מעליה בשום אופן. ואם גמרתה לפניה אז תלך לעזאזאל. כאשר האישה מקבלת את צרכיה על הצד הטוב ביותר ממך היא לא תחפש במקום אחר,תעשה סוויץ' מהר ותתחיל לדאוג שהמיטה תמיד תהיה חמה חמה חמה ואם הגיעה לאורגזמה ממך היא הלביאה שתשמור עליך. עלה והצלח. אשמח לקבל פניות ןלעזור במידת היכולות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל בזוגיות? עוד אידיוט
.22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות
ליהיא09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה לכי לעזאזל....
עלמה02/10/2011חחחחחחחחחח זה עבד אצלך אתה חושב שזה עובד אצל כולם ????????????
ועוד דבר סקס בזוגיות זה חשוב נכון מאוד אבל אם לאישה אין גם את הרגש שהיא צריכה לקבל אז בסופו של דבר האורגזמות יכולות ללכת לעזאזל.....תפנים טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתך בגדה בך-אין סליחה ומחילה חשוב
דניאל ב24/09/2011שים לב ידידי היקר ואוכל לתרום לך מניסיוני כאשר אני בן 35 ,בעבר קרא לי בדיוק את אותו מקרה כאשר תפסתי את אישתי בצ'אטים באתרים כמובן עם גברים.... תיכננתי לעזוב את הבית עם כל הפקלאות והיא מיררה בבכי שלא אעזוב את הבית כאשר הוסבר לה שמדובר בהזדמנות אחרונה......
במרוצת הזמן לאחר 4 שנים של נישואין הגיעו שני ילדים קטנים ונפלאים כאשר יצר הבוגדנות שלה שוב התעורר והיא עברה לשלב בגידה מתקדם כאשר במשך 3 חודשים "חגגה" עד שעצרתי את החגיגה וחשפתי את התרמית ,והודתה בבגידה.
אני לא מאחל לך להגיע למצב של גירושין עם ילדים ,מדובר בהליך רגשי קשה מאוד עם תשלומי של מזונות עבור הילדים (כן גם אם מדובר בבית הדין הרבני ) וחשוב שתבין הגבול בין אהבה לשנאה דק מאוד ..... אז תעשה חושבין טוב טוב טוב ואל תוריד מערך עצמך לעולם חביבי אתה עוד צעיר וכל העולם לפניך,והאמן לי עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
ןחשוב שתפנים אישה שבוגדת "וטעמה" מהפרי האסור תמשיך לעשות זאת אם לא אחרי חודש אחרי שנה .(מדוע לא חשבה על מערכת הנישואים לפני הבגידה ?? לשוחח איתך וללכת לייעוץ זוגי? אלא בחרה ישר בבגידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני05/10/2011היי רונן,האמת קשה לדעת מה לכתוב לך ואיזו עצה לתת לך.מצד אחד לצערנו אחוז הבוגדים/בוגדות גבוה ביותא במקומותנו.מצד שני אישה שבגדה וטעמה את הפרי האסור ככל הנראה ביום מן הימים תעשה את זה שוב.מצד שלישי אין חוקים בדברים האלו,ייתכן שאישתך הבינה איזו טעות איומה היא עשתה ומאוד רוצה לשקם את חיי הנישואין שלכם.לדעתי כשאני קורא את התגובה השניה שלך ומתברר שנכנסתם לפרטים הקטנים מה ואיך היה הסקס ביניהם אתה לא תוכל לאורך זמן לחיות עם זה.כל פעם שתקיים יחסי מין עם רעייתך זה יצוץ גם אצלך וסביר להניח שגם אצלה.היית בבעיה הרבה יותר קשה להחלטה אם והיה והיו ילדים באמצע אז השיקולים היו אחרים.עכשיו אתה רק צריך לנתח את הדברים כי אתה מכיר את עצמך ואת רעייתך,למרות הבגידה האם אתה באמת ובתמים מאמין לה שזה לא יקרה שוב בעתיד? האם הבנת מדוע היא עשתה את הדבר וממה הוא נבע? האם זה בר תיקון? אם כל התשובות חיוביות אז שווה לנסות ולתקן ולו רק מתוך אהבתכם.אם על חלק מהתשובות התשובה שלילית אין לך ברירה לפרק את החבילה כאשר היא קטנה..הכל בידיים שלך כרגע לטוב ולרע.אתה הוא זה שתצטרך כל לילה להכנס למיטה בהרגשה שגבר אחר חווה את אישתך בעודכם נשואים..בעיה.
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי מה עושים??? - תגובה
דליה שוורץ09/10/2011רונן שלום,
לעבור חווית בגידה זה לא נעים ובהחלט דורש התמודדות עם פגיעה באגו ועלבון גדול אבל יחד עם זאת אם מחליטים להשאר יחד אחרי בגידה אז צריך להמשיך הלאה ולהניח את זה בצד כי מצד אחד להשאר יחד ומצד שני לאמלל את שניכם זה פתרון רע מאוד.
כדי לשקם מערכת יחסים אחרי בגידה עליך קודם כל להחליט עם עצמך אם אתה באמת אוהב אותה ורוצה אותה כחלק מחייך. אם התשובה היא כן אז כדאי מאוד לפנות לייעוץ זוגי כדי לאתר מה היו הסיבות שבגללן היא בחרה לבגוד. אם לא תטפלו בשורש הבעיה אז לא באמת תוכלו לשקם את היחסים בינכם.
אתה אומר שהיא כל חייך אך לא יודע אם להשאר בבנישואין האלה? יש בזה סתירה מסויימת ולכן שאל את עצמך אם היא באמת כל חייך ואם אתה באמת רוצה אותה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?