נערת ליווי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערת ליווי
    ויקטור
    20/09/2011

האם ביקור אצל נערת ליווי נחשב לבגידה . ? אם אין אוכל בבית מחפשים בחוץ. לא ??זה מה שקרה לי . אישתי לא סולחת לי .והחיים הפכו לבלתי נסבלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערת ליווי

הוספת תגובה

• אם אשתך היתה מזמינה נער ליווי,

הרן
    20/09/2011

היית סולח לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערות ליווי

ויקטור
    20/09/2011

בהחלט הייתי סולח לה. אני אומר זאת ברצינות . כי תפקידי לספק לה את הצרכים הטבעיים שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

ויקטור,
    על מה נחשב בגידה או לא מחליט כל זוג בנפרד. יהיו זוגות שיגידו שזה בסדר ויהיו זוגות שיגידו שזו בגידה ויהיו זוגות שיבינו שזה סימן לבעיה וצריך לבדוק מה הבעיה ולפתור אותה ולכן השאלה שלך אם זה נחשב לבגידה צריכה להיות מופנית לאישתך. אם היא חושבת שזו בגידה אז כן זו בגידה
    במקום לנסות לשכנע אותה שזה לא בגידה נסה להסביר מה חסר לך בחיי הנישואים שלכם ומה אתה היית רוצה שיהיה לכם.
    נסו ייעוץ זוגי זה יעזור לכם למקד את השיחה לושאים הרלוונטים במקום לכעס.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי

דני
    05/10/2011

היי,קרעת אותי מצחוק...למרות שלבטח אותך ואת אישתך זה ממש לא מצחיק.תגיד יא חמור איך אישתך עלתה עליך בדבר כזה?! אתה באמת נראה לי תמים וילד טוב ירושלים.בוא ננסה לעזור לך למרות שאתה קרוע. תדבר עם אישתך ותסביר לה שאכן עשית טעות אבל מדובר היה בצורך פיזי בלבד חד מעמי שנבע מאלף ואחד סיבות ואתה צריך להמציא את ההסבר,פנטזי,רצית אנאלי מה שאישתך לא אוהבת,או כל תירוץ אחר.מה שחשוב שתנגן לה על זה שאין מדובר ברומן ריגשי שבו אתה מחליף את אהבתה באישה אחרת,שאצל אישה אחרת אתה מקבל אהבה וריגושים שזה באמת דבר שאמור לפגוע בקן המשפחתי.הרבה הרבה חירטוטים על כך שזה משהו פיזי שולי ולא ריגשי.ותעשה לכולנו טובה שלומיאל שכמותך ואל תחזור על הטעות הזאת שוב כי נראה לי שאחרי שהיית אצל הנערת ליווי רצת לספר לאישתך..
    אתה חמוד אתה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו