מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זה קשהlonely20/09/2011
20 שנות נישואין!! גיליתי שהוא בגד בי במשך המון זמן. החלטתי להישאר. אבל זה כ"כ קשה! איך מתגברים? איך שוכחים? איך מפסיקים לחשוב? איך בונים אמון מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זה קשה - תגובה
מיכל פאטל21/09/2011שלום לך ionely
אני מסכימה שהמשבר שאת חווה קשה מאוד,אך לא נראה לי שתוכלי להתגבר לבד.את תזדקקי למקום בו תוכלי לברר ולעבד את רגשותייך, לבנות אמון מחדש (וזה לוקח המון זמן, וגם לא תמיד ניתן), לדבר, לשאול שאלות, ללמוד מיומנויות ועוד.
לכן מומלץ במצבך לפנות לייעוץ מיקצועי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן הוא יחזיק מעמד....
עלמה02/10/2011השאלה היא כמה זמן עכשיו הוא יכול לספוג אותך כי בטח את ממש לא תרפי מהעיניין ואם והוא יספוג את כל העלבונות ומצבי הרוח שלך סימן שאת חשובה לו והוא מבין שפגע היטב ברגשותייך... רק הזמן יקירתי ....הוא התרופה לכל מכאוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה קשה
mosha03/10/2011תחשבי מה יהיה אם תתגרשו יהיה קשה יותרזה ממש ממש יותר קשה תנסי להיתקדם דברי אל ליבו ויבין שאת פגוע. ואת אם ילדיו הוא יתמתן.....ואולי ירגיע אותך ש 70 אחוז מהגברים בוגדים רק בשקט ודיסקרטיות...צרת רבים חצי נחמה לא ? והזמן יקל עלייך אישאאלה...ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעולם לא תצאי מזה זה כתם לכל החיים.
tikva03/10/2011תמיד את תעקצי אותו ולא תסלחי אין מצב, את תסלחי אבל לעולם לא תשכחי. אם את אוהבת אותו זה לא עובר צריך משהו שישכיח לך את הכאב אפילו פסיכולוגית לא עזרה לי אני הפסיכולוגית של עצמי.צאי ותהני לך אם זה חסר לך ואם לא אז לא חייבת .אל תשבי ותבכי זה לא יעזור. הגברים של היום פשוט דפוקים.מחפשים רגושים ולחזור לקן כאילו כלום לא קרה ומזניחים את העיקר שזאת האישה הטובה של הבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון יש רק בחדר כושר
רות03/10/2011אין אימון זה או לחיות עם החיזר הזה או לא תלוי בכוחות שיש לך וברגש. זה רק הזמן ירפא לך את הפצע אבל רק מלמעלה אבל תמיד את תשאלי את עצמך וגם אותו ברור שאלות רבות מה היה ואך היה וכוי וזה עוד יותר מכאיב..., את מרגישה שהמניה שלך ירדה אצלו , הכל כבר שיקרי ולא אמיתי, בעלי אומר לי אני אוהב אותך במיטה ...בלב אני אומרת לו לך תזדיין הכל שקר בשבילי איזה אהבה איזה נעלים... בטח במיטה גם לה הוא אמר שהוא אוהב אותה לא?חסר לו שלא חייב...חחח לצערנו אחרת זה לא עובד. תחייכי ותעשי חיים, החיים קצרים בכדי לכאוב אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרות
mosha04/10/2011את אישה אמיצה ואמיתית ...הרבה כאן מנסים להיתייפייף אהבתי ציצ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?