כמה זה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זה קשה
    lonely
    20/09/2011

20 שנות נישואין!! גיליתי שהוא בגד בי במשך המון זמן. החלטתי להישאר. אבל זה כ"כ קשה! איך מתגברים? איך שוכחים? איך מפסיקים לחשוב? איך בונים אמון מחדש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זה קשה

הוספת תגובה

• כמה זה קשה - תגובה

מיכל פאטל
    21/09/2011

שלום לך ionely

אני מסכימה שהמשבר שאת חווה קשה מאוד,אך לא נראה לי שתוכלי להתגבר לבד.את תזדקקי למקום בו תוכלי לברר ולעבד את רגשותייך, לבנות אמון מחדש (וזה לוקח המון זמן, וגם לא תמיד ניתן), לדבר, לשאול שאלות, ללמוד מיומנויות ועוד.
    לכן מומלץ במצבך לפנות לייעוץ מיקצועי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן הוא יחזיק מעמד....

עלמה
    02/10/2011

השאלה היא כמה זמן עכשיו הוא יכול לספוג אותך כי בטח את ממש לא תרפי מהעיניין ואם והוא יספוג את כל העלבונות ומצבי הרוח שלך סימן שאת חשובה לו והוא מבין שפגע היטב ברגשותייך... רק הזמן יקירתי ....הוא התרופה לכל מכאוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קשה

mosha
    03/10/2011

תחשבי מה יהיה אם תתגרשו יהיה קשה יותרזה ממש ממש יותר קשה תנסי להיתקדם דברי אל ליבו ויבין שאת פגוע. ואת אם ילדיו הוא יתמתן.....ואולי ירגיע אותך ש 70 אחוז מהגברים בוגדים רק בשקט ודיסקרטיות...צרת רבים חצי נחמה לא ? והזמן יקל עלייך אישאאלה...ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעולם לא תצאי מזה זה כתם לכל החיים.

tikva
    03/10/2011

תמיד את תעקצי אותו ולא תסלחי אין מצב, את תסלחי אבל לעולם לא תשכחי. אם את אוהבת אותו זה לא עובר צריך משהו שישכיח לך את הכאב אפילו פסיכולוגית לא עזרה לי אני הפסיכולוגית של עצמי.צאי ותהני לך אם זה חסר לך ואם לא אז לא חייבת .אל תשבי ותבכי זה לא יעזור. הגברים של היום פשוט דפוקים.מחפשים רגושים ולחזור לקן כאילו כלום לא קרה ומזניחים את העיקר שזאת האישה הטובה של הבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון יש רק בחדר כושר

רות
    03/10/2011

אין אימון זה או לחיות עם החיזר הזה או לא תלוי בכוחות שיש לך וברגש. זה רק הזמן ירפא לך את הפצע אבל רק מלמעלה אבל תמיד את תשאלי את עצמך וגם אותו ברור שאלות רבות מה היה ואך היה וכוי וזה עוד יותר מכאיב..., את מרגישה שהמניה שלך ירדה אצלו , הכל כבר שיקרי ולא אמיתי, בעלי אומר לי אני אוהב אותך במיטה ...בלב אני אומרת לו לך תזדיין הכל שקר בשבילי איזה אהבה איזה נעלים... בטח במיטה גם לה הוא אמר שהוא אוהב אותה לא?חסר לו שלא חייב...חחח לצערנו אחרת זה לא עובד. תחייכי ותעשי חיים, החיים קצרים בכדי לכאוב אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/10/2011

את אישה אמיצה ואמיתית ...הרבה כאן מנסים להיתייפייף אהבתי ציצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו