עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    לנה
    22/09/2011

שלום אני אישה בת 39 נשואה+ילדה בת 10 אוטוטו,אני ובעלי אוטוטו נפרדים,אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד מודאגת אני כרגע לא עובדת אין לי מקצוע טוב שיכול להכניס משכורת טובה ,אין לי הורים ולא דירה משלי. ואני מאוד טרודה ,לא ישנה טוב בלילות..
    רציתי לדעת איך אני יכולה להסתדר בתור אם חד הורית שגם צריכה לשלם שכירות ,אוכל,תשלומים וכו' לא חסר תשלומים....אז ברור שאני מנסה למצוא עבודה אבל אני גם מוגבלת בשעות כי אין לי עזרה עם הבת...המשכורות על הפנים כמה אני כבר ירוויח 4000 ??איך אני יסתדר,רוב החד הוריות שאני מכירה ההורים עוזרים להם עם הילדים וגם כלכלית.....באיזה מצב אני....היום הבת שלי ראתה אותי בוכה לא סיפרתי לה למה בדיוק...
    מה לעשות יש לכם רעיונות איך אני אמורה להסתדר ?? אני לא ישנה בלילות.....מהפחד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דליה שוורץ
    25/09/2011

סיגלית שלום,
    את באמת נמצאת בסיטואציה לא פשוטה, מצד אחד גירושים הם דבר לא נעים והתמודדות בפני עצמה ובנוסף יש לך גם את הטירדה הכלכלית. את בעצם היית לאורך שנות נישואייך בתפקיד של אמא ולכן היית בבית ובעלך היה זה שאחראי על הכנסותה המשפחה דבר שמשאיר אותך כרגע בבעיה כלכלית אבל, אני בטוחה שאם תחפשי עבודה תוכלי למצוא משהו שתרוויחי בו שכר שיאפשר לך קודם כל לשכור דירה.. מעבר לזה את צריכה לדאוג לעצמך לעורך דין כדי שהסדר המזונות שמשמם בעלך יהיה מספיק כדי לחיות בכבוד. אבל מה שחשוב לי בכל העניין הזה זה תחושת חוסר האונים שאת משדרת, האם להיות מודאגת זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות? האם לא לצאת לעבוד כי תרוויחי רק 4000 ש"ח זאת הדרך להתנהל?
    קחי על עצמך אחריות את אישה בת 39, צאי לעבודה תפתחי את העצמאות שלך כדי שלא תיהיה תלויה עוד באף אחד במקום לשבת ולהתטער על מה שקורה לך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית

mosha
    25/09/2011

בכל עיר יש את מחלקת הרווחה תפני אליהם מאמין שיעזרו לך......תחפשי עבודה דחוף זה יעזור לך מאוד גם כלכלית וגם חברתית........בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו