מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחגוג את ראש השנהלי23/09/2011
חברים רציתי לשמוע את דעתכם,
אני גרושה+2 חיה מזה כשנתיים וחצי עם גרוש+2, שנינו בני 35+ ושנינו התגרשנו זמן קצר לפני שהכרנו.
ילדיו בני 3 ו-5 לנים אצלו 3 פעמים בשבוע.
השנה ילדיו יחגגו את ראש השנה אצל אימם וגם את פסח הם חגגו אצלה. בשני המקרים הוא סירב להצטרף אליי ואל ילדיי לחגוג את החג אצל משפחתי בטענה שקשה לו לחגוג כשילדיו אינם איתו. הסבריי כמה חשוב לי שהוא יהיה איתי וכי גם אני חלק ממשפחתו לא הועילו. הוא בשלו ומתעקש להישאר לבד בבית.
מבחינתי זה אומר המון על המיקום שלי בחייו ואני מקבלת את זה בצורה מאוד קשה. בפסח עוד הבלגתי אבל עכשיו זה כבר נראה לי מוגזם.
דעתכם חשובה לי מאוד...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגוג את ראש השנה - תגובה
דליה שוורץ25/09/2011לי היקרה,
גירושין הם דבר לא קל ואת זה את יודעת כי גם את עברת תהליך כזה, אבל כל אחד מתמודד עם הפירדה מהילדים בצורה שונה לאחד קשה מאוד לעבור חגים בלעדיהם והשני מתמודד עם זה בדרך קלה יותר. אני לא חושבת שהבחירה שלו להשאר בבית קשורה אלייך. הוא כואב ועצוב על כך שמגיע חג וילדיו לא איתו ועל כך שהוא יצטרך לשבת בשולחן החג עם כל הילדים של המשפחה המורחבת מסביב ורק ילדיו לא איתו. ואת במקום להכיל, להקשיב וללטף עסוקה במיקום שלך בחייו. חשבת אולי שזה בכלל לא קשור אלייך? שזה התמודדות שלו עם החלוקה של הילדים בלי שום קשר למה שמרגיש אלייך אל ילדייך ומשפחתך? ככל שתקדימי להקשיב למצוקות שלו במקום לשים את עצמך במרכז ככה יהיה לך קל יותר להתמודד עם הדברים.
בהצלחה,
דליה שוורץ, יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?