שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    21/01/2008

אני ובת זוגי לפני חתונה, ואני קצת חושש ממשהו שמאוד מפריע לי.
    בת זוגי היא בחורה שמאוד קשורה לאמא שלה, נגיד בגדול שאמא שלה היא החברה הכי טובה שלה.
    שומעת לה ומיעצת לה את הרוב,החשש שלי שגם אחרי החתונה כל פיפס יעבור לאישור ויעוץ גורם שלישי.
    מה שלדעתי מאוד לא בריא ,מה את חושבת?
    מה עלי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יחסים עם ההורים בתיחלת הנישואין

אילה אריאלי
    22/01/2008

אתה צודק. כאשר הזוג מתחתן הוא עובר שלב של נפרדות ממשפחת המוצא. יש זוגות שאצלם הנפרדות היא תהליך מהיר, ויש כאלו שלא מצליחים כלל להפרד. הזוג צריך להיות יחידה נפרדת מעצמה, בעל יכולת לפתור את הבעיות בעצמו ולא להכניס צד אחר, הורים או דמויות אחרות.זה מונע אינטימיות רגשית ויכולת הזוג להתמודד עם מטלות החיים. נכון שהיחסים עם משפחת המוצא חשובים אבל הם ברמה שונה.
    המצב שאתה מתאר אינו נכון לזוג. לדעתי עליך לשוחח על כך עם בת הזוג שלך .במידה וזה לא יעבוד כדאי לפנות ליעוץ מקצועי. בהחלט מומלץ לטפל בנושא הזה עוד לפני החתונה, אלו בעיות הניתנות לפתרון ולשינוי, ואתה צריך כבר לעמוד על כך מאחר והדברים יפריעו לקשר בזוגי מאוחר יותר.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו