גם אוהבת וגם בוגדת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אוהבת וגם בוגדת.
    ,tikva
    01/10/2011

אני בוגדת בבעלי מזה 6 שנים אנחנו המון שנים ביחד אולי 25 שנה עם ילדים והוא לא יודע כלום בעלי מבוגר ממני ולא מתלהב מלעשות אהבה הוא אדיש אלי מאוד ולכן מצאתי בן זוג קבוע בחוץ הוא מציף אותי במתנות ובכול מיניי דברים שמעולם לא קיבלתי הוא מבין תומך אוזן קשבת כל מה שאישה אוהבת יש בו, בעלי אדם טוב אוהבת לצחוק עם בחורות בחוץ ולפעמיים אף נסחף לדיבור ןזה היה מכעיס אותי אבל כשדיברתי איתו תמיד אמר תעזבי הכל שטיות ובצחוק, הוא אוהב לעזור לבחורות ועוד...מצד אחד כואב לי שאני בכיוון אחר ומהצד השני אני מרגישה שזה מגיע לי שיהייה לי ככה טוב כי מעולם לא קיבלתי אפילו לא רבע ממה שאני מקבלת היום מהאהוב שלי. קשה לי לעזוב את בעלי כי הוא בחור טוב בכללי ויש לי ילדים והוא טוב למשפחה ולילדים יש לי עזרה ממנו ואני מאמינה שאיפה שם עמוק הוא אוהב אותי ופשוט אין לו כוח בשבילי ואוהב להיות הרבה עם עצמו עם הטלויזיה,עיתון ועם עצמו. אמצעים לבגוד אין לו אבל בכל זאת היה לבעלי קשר טלפוני עם בחורה וכאן זה תפס אצלי מקום ענק בלב של שברון והבנתי למה אני בצד,ומצפוני כבר לא העיק עלי יותר.ןעד היום הכל בסדר יש לי שניים וזה ניפלא. והכל טוב.כנראה שזה מה שגרם לי לבגוד או לחפש משענת טובה יותר. כנראה שבחורה צריכה שניים ככה היא תהייה מלכה כל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם אוהבת וגם בוגדת.

הוספת תגובה

• גם אוהבת וגם בוגדת. - תגובה

דליה שוורץ
    02/10/2011

שלום לך,
    את מתארת סיטאוציה שמאוד טובה לך ונוחה לך ולכן אני אומרת, שאם מצאת את דרך המלך שלך, תשארי בה ושימרי עליה כדי שלא יפסיק להיות לך טוב.
    רק הזהרי שלא ישתנה משהו כי אז זה ישנה את סדר הדברים ותצטרכי להתמודד עם השינוי.
    בהצלחה בנתיים ושתמשיכי להרגיש מלכה כל חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

דני
    02/10/2011

היי,אם זה עושה לך טוב וחיי הנישואים שלך מאושרים בכך שאת מקבלת תשומת לב מגבר נוסף אז טוב לכולם,אל תחלמי שבעלך נימצא גם הוא במקום אחר שעושה לו טוב...את לא היחידה שמנצלת את המצב לפורקן במיטתו של אחר..סורי אם הפתעתי אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה לא מזניחים!

tikva
    03/10/2011

אם אני לא יודעת מיזה שיהנה לו ואם כן הלך עליו. כי אישה לא מזניחים חודשיים.אני לא פיליפינית שלאף אחד. אישה זה דבר שצריך לטפח ולספק את הסחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת

דני
    04/10/2011

היי,את טוענת שאת מנהלת רומן שש שנים ועוד באה בטענות אם הוא גם בוגד בך הלך עליו?! קצת חצוף מצידך.ועוד את מתלוננת על חודשיים של הזנחה מצידו?, ההזנחה נובעת מכך שאולי הוא יודע שאת נהנת במיטתו של אחר? חשוב שתביני שיש מחיר למה שאת עושה,או בכך שגם בעלך בוגד,או בכך שהוא משלים עם הידיעה שאת בוגדת ולוקח צעד אחורה ולא רוצה להפריע לך להנות...הכל בה בחשבון מבחינתך.יום טוב גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת ואוהבת

mosha
    02/10/2011

יקירתי את לא לבד לכל גבר בוגד לצידו אישה בוגדת
    את תחיי את חייך לטעמך תהני מהכל זה מחזק את הזוגיות .רק זהירות ולא להיות חזירי מפגשים בטוחים בלבד ....תהני לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמין לי שהייתי מוותרת

רות
    03/10/2011

ורוצה לחיות את חיי כמו שחשבתי בהתחלה, אבל החיים מאלצים אותך להיות גם מה שלא אתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    04/10/2011

אם מצליחים לחיות את החיים ..כהגדרתך להיות לא אתה .וזה גורם לאושר פנימי אז זה מקל על הצער שהצד השני גורם לך....ותזרמי לטעמך ..ולא לטעם אחרים.בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רות

mosha
    09/10/2011

נעלמת מהאתר
    אשמח לקשר........מופיע בציט ייחודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה השטויות האלה?

הרן
    02/10/2011

"בעלי אוהב לצחוק, והיה לו קשר טלפוני" מה זה ? את מחפשת תירוצים למצפון שאין לך? את מזדיינת עם גבר שש שנים, ומחפשת תירוצים עלובים, למה זה "זכותך", ולמה זה "מגיע לך". נכון שאת ממוצא רוסי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי מגיע לחיות

tikva
    03/10/2011

לשכב במיטה ולבכות זה לא יעזור בכיתי הרבה היוםכבר לא, אני אהנה מהחיים ואני מרגישה שמגיע לי אותם לקבל את הגבר שלך פעם בחודשיים כשזה כבר לוחץ לו תודה רבה, אני לא קיר הוא בכלל לא שם עלי ותמיד מפיל את האשמה עלי אז תעשה לי טובה את המרץ שלו שבחוץ שיממש בבית חמודי, אני עושה זאת בלב שלם לחלוטין ומצידי שילך להזדיין גם סליחה על הביטויי. אישה לא מזניחים במיטה תישב כמוני במיטה ותבכה חודשים נראה אך תרגיש, כל לילה אני מסתכלת לתיקרה ואומרת עד מתי ...אני נותנת את כל הרמזים שבעולם וזה לא עוזר יושבת איתו בסלון ומדברת הוא בכלל עם הראש בסרטים אז מה לעשות לבכות שוב במיטה... סורי לא אצלי. תפתח את המוח כאן אין תרוצים יש בן אדם שרוצה אהבה ותשומת לב. תעמיד את עצמך במקומי אני אישה שלא מסופקת מכל הבחינות. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת ובוגדת

שמוליק
    02/10/2011

כאילו למה את עושה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני עושה את זה.

tikva
    03/10/2011

אז ככה.שאלה טובה חמוד, מהזנחה מחוסר תשומת לב,מיטה קרה. אין פרגון, לא נהנתי מהחיים , מגיע למיטהרק אחרי 2 בלילה עד שאני נרדמת כי הוא צופה בטלויזיה זה יותר חשוב לא? ,בעלי תמיד היה מגיב בכעסים ומכן התחלתי קצת להבין בעצם למה .... לבעלי הייתה כביכול בחורה שהיה בקשר איתה יום יום במשך שנה שלמה,עד לרגע שנתפס ובכול זאת הכחיש עד לדקה ה 99.אז....כאן הכל התפוצץ לי.... אני הייתי עיוורת לחלוטין אישה למופת אישה של בית אישה מתופחת יפה נראה ועדינה ללא דרישות ,מהעבודה הביתה ילדים מדהימים .לא ראיתי כלום בחיי,לא טיולים לא הנאות כמה אפשר לסבול... רק את התא המשפחתי בלבד ראיתי ותמיד הבנתי אותו., ומכאן אני מרגישה וחושבת שמגיע לי הכלללל היום. אתה הבנת את זה? מה שכן חשוב לציין הוא בעל שעוזר בבית מנקה וכוי...במיוחד כשהייתה לו משהי.כנראה שזה הפיצויי להסחת הדעת שלי אבל עם השנים הנשים חכמות יותר לא? .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tikva

mosha
    04/10/2011

אהבתי מה שצינת ..למה שהוא יהנה ואת תסבלי ? צודקת בהחלט רק זהירות נידרשת ומחויבת ...כי אם הוא יגלה הכעס והאוירה בביית תגרום לקרע בזוגיות (תהני לך בדיסקרטיות ולא לשתפ אפ חברה או מישהוא קרוב זהירות) תהני לך אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תיקווה

דני
    04/10/2011

שוב שלום לך תיקווה יקירתי,האמת כתבתי לך את תגובותיי מבלי לראות את ההודעה המפרטת למה את בוגדת,וכפי שאני רואה צדקתי בכל..אי אפשר לבוא אלייך בטענות מה גם שככל הנראה גם לבעלך אין טענות,שניכם נהנים במקומות אחרים.מצער שזה קורה אבל אלו החיים,כואב שזוגות לא מצליחים להגיע למקומות עם הבני זוג שלהם אלא רק עם המאהבות או המאהבים יכולים לפנטז ולממש כל צורך.כנראה זה עושה לשניכם טוב ומשמר בצורה מסויימת את חיי הנישואין שלכם מתוך אינטרס אגואיסט של שניכם.השאלה הנשאלת למה לשקר אחד לשניה? ולא לפרק את החבילה? כנראה שהחיים מכתיבים לך את הקצב מכיוון שרוב רובם של הזוגות חיים כמוכם.תהני לך ואי אפשר לבוא אליך בטענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב הוא לא בעל

עלמה
    02/10/2011

חחחחחחחחחח גדולה מהחיים תהני ואל תשני את מוסכמות החיים בישביל הרפתקה ....תמשיכי תמיד עם בעלך ןשלא תחשבי לרגע להפוך את המאהב שלך ליחידי כי הוא יתן לך להרגיש על בשרך מהיא בגידה תהני ותשמרי על עצמך תמיד ...
    ואל אבל אל תספרי את זה אף פעם לאף אחד כי זה תמיד יחכה לך בפינה ...זה הסוד הקטן שלך תחשבי על זה כאילו יצאת לקניות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מאהב הוא לא בעל הוא אחד שנהנה בדיוק כמוך מהסיכון מחוסר המחויבות ובימיוחד מהריגוש חוץ מזה בחיים האמיתיים זה לא ילך ברוב רוב הפעמים...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלמה

tikva
    03/10/2011

הכל ברור לי חמודה שלי אני כבר לא ילדה דייי לסבל האנושי. אעשה חיים כמה שיותר וברור את זה אקח אתי לקבר, היום אני מלכהההה. כבר לא מסתכלת לתיקרה ישר נרדמת...חחחחח. אהבתי.יש טיפשות אבל יש גם חכמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקוה

mosha
    03/10/2011

תהני לך כפי שאת בוחרת לעשות את חיי המין שלך עים גבר מפנק ומפרגן...ובבית תחיי לצידי בעלך כאילו הוא היקר מהכל....רק זהירות לא להישתולל.זה יתגלה בסופו של יום ...בהצלחה
    את אישה כנה ואמיתית כל הנשים רוצות מאהב אך חוששות ......זהירות פ נוספת אישה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו