מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לציצו סיפור אמיתיtikva04/10/2011
הייתי בחברת 18 נשים לא חשוב איפה ואז מתוכם היינו 2 נשואות בשלום ואז קמה מלעונה אחת גרושה מצחיקה ואמרה...חחח אתם נשואות כנראה שאתם תמימות ...ואני צחקתי ממנה ואמרתי לה אולי והשניה כעסה ואמרה איזה קנאות מה זה ? בסוף אחי היא צדקה כנראה שהייתי נאיבית מידיי ועיוורת...חחח היום ראה זה פלא הראיה חזרה אלי ובגדול ואני שמה קצוץ על העולם. היום לא רק שיש לי אחד אלא 2 אך אני? ואני רגועה היום ומאושרת כפול תאמין לי אחלה חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתקווה סיפור אמיתי-
בני04/10/2011אני חי ונושם ומכיר קצת יותר מ-100 איש ואשה, ואני יכול לומר לך בוודאות שחוץ מכמה בודדים שיש להם בעיות אישיות כאלו ואחרות כמו יחסים לא טובים עם ההורים בילדות...בעיות משמעת בבית ספר... בעיות בהתמודדות של דחיית סיפוקים...וכו' שהובילו אותם לבגוד קודם כל בעצמם ואח"כ בבני הזוג שלהם,
אז כולם בלי יוצא מהכלל אנשים שמשתדלים בכל כוחם להתגבר בכל יום על הדחף להזיק לעצמם או לאחרים,
-
אני לא שופט אותך או את ציצו או את כל מי שמפר הסכם כתוב או בעל פה והתחייב להיות נאמן לצד השני, כי תמיד יש שוליים ותמיד יהיו אנשים שיש להם טיעונים צודקים למה הם מתנהגים כפי שהם מתנהגים,
אבל אל תבואו ותאמרו שזה לגטימי,
אל תנסו להכשיר את השרץ,
זה לא בסדר להפר אמון לא בעבודה ולא בזוגיות,
זאת התנהגות של פחדנים ושל מסכנים שלא מסוגלים לעמוד ולהתמודד עם בעיות, זאת בריחה למקום נוח שלא דורש עבודה והתחייבות,
אין לכם כוח להתאמץ בשביל עצמכם, אתם לא מוכנים להתחייב לכלום, מה שמניע אתכם זה רק הפקרות, תאווה, ותשוקה, אתם באמת לא ראויים לאהבה, כי אהבה אמיתית כזו שמלבנים אותה ביחד ומתמודדים בכל פעם למרות הקושי ולמרות הכעסים היא אהבה שצריך לעבוד עליה יום יום, לטפח ולתחזק על בסיס קבוע,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד ולא בגדו בלך אז אתה עדיין
tikva05/10/2011לעולם לא תוכל להבין מה זה .וזה ממש לא תרוצים, זה לשמור על הכבוד האבוד שלך שנעלם לך פתאום כרעם ביום בהיר. ולהתרומם מהתחתית למעלה בחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני כמה שאתה טועה.
tikva06/10/2011אני מרגישה שאין לך נסיון בקשר ליחסים ב ןבעל ואישה, באמת אם אתה קורא לזה פחדנים,הפקרות, וכול מיני שמות למינהם אז אתה באמת לא מבין, על מה יש לי לדבר איתו,על מה למה בגדת באימון שלנו או אך לשפר או מה לא בסדר? הכל טוב פשוט רצה לזיין בחוץ ולהתרגש חזק זה הכל. הפחד עשה לו טוב.אז מה שאתה בעצם אומר?למרות שבעלי בגד בי... אני אמורה לשבת ולדבר ואף לסלוח על דבר כזה הרגשתי שאני עומדת למות כל יום התפרציות של בכי וכעסים רעידת אדמה לאישה שאהבה את הבעל שלך זה לא כזה פשוט,חשבתי שאני לבד בעולם עד שאספתי את השברים שלי לקח לי זמן ואז באה הנקמה. לך תדע כמה זמן הוא בגד בי אולי זה היה כל הזמן... אתה יודע שכל פעם שהיה בא אלי רק לדבר הייתי עומדת להקיא הייתי חולה על הבעל שלי חולה מעריצה כמעט 27 שנה הייתי נרדמת רק עם הסיפורים שהיה מספר לי על מה אתה מדבר בכלל היינו חיים יפה תקופה קשה עברה עלי קשה מאוד לסלוח על דבר כזה חמוד עברו כמה שנים ,כשהוא אומר לי אני אוהב אותך זה אפילו לא נכנס לי ללב הוא מספר לי דברים הראש שלי במה שעשה , אי אפשר לסלוח לו ,זה נקרא לחיות בשקר ולסלוח,כי זה לא היה מגיע לאישה כמוני אישה שעושה אור ונחת בבית לא אישה של מריבות וזה מה שמכעיס כאן. אנשים בוגדים כי הם לא מסופקים או כי האישה נהפכה לגבר בבית וכו...או חיים שבלונים אצלי הכל פתוח מפרגנת מעריצה ונותנת לו להרגיש הכי גבר שיש. מטופחת ויפה ועדינה אז למה עוד אתם רוצים לסלוח לכם על בגידות...? לא אצלי , עין תחת עין נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtikva-
בני06/10/2011היי תקווה
ראשית
תאמיני לי שיש לי ניסיון רב אפי' רב מאוד בכל מה שקשור לנושא הבגידות ומכל הכיוונים.
-
מצד אחד אני שמח שהצלחת להחזיר את הכבוד שלך ואת מרגישה טוב, אבל מצד שני קשה לי לקבל את העובדה שבחרת בדרך לא דרך, יכול מאוד להיות שחשבת שרק כך תוכלי להתנקם בו אבל ברור לך ששרפת לגמרי את הפתיל ואין כעת שום ניצוץ שיוכל לחדש את היחסים בניכם,
מה שמביא אותי לשאול מדוע לא התגרשתם וזהו, שזו הדרך להביע אי אמון ולצאת לדרך חדשה,
-
בעצם את מחזקת את דעתי שההתנהגות שלך היא קצת כמו של ילדים קטנים, כלומר הוא התחיל קודם ולכן אני מרשה לעצמי להחזיר לו ובאותו מטבע, שוב אני לא שופט אותך כי אין לדעת וכל מקרה לגופו... כי את באמת מציינת מקרה חמור במיוחד...
רק אומר שכשפותרים בעיות בתוך הבית "בתקשורת פתוחה" אז ניתן לגשר על כל הפערים, אני מעז לומר שאולי זו את שהתחלת כברוגז מתי שהוא במהלך החיים והוא פירש זאת לא נכון ולכן עשה מה שעשה,
צריך לשבת ולבדוק על ציר הזמן מה השתנה באותו זמן שנתן לו אפשרות לברוח למקום הזה של הבגידה,
-
כתבת הרבה על הכאב שלך בעוד אין לנו נתונים על הכאב מהצד שלו, זה חשוב! כדי לבדוק מה קרה אצלכם שהוביל כל אחד בדרכו ובזמנו להתרחק רגשית ולבגוד,
אולם כפי שציינת כמה פעמים כאן בפורום שטוב לך, אז מי אני שיעצור אותך, אין לאף אחד זכות לקחת לך את הנאות החיים, רק ציינתי שזו דרך לא נכונה כי היא פוגעת גם בך וגם בו ומי יודע בעוד כמה אנשים ונשים של... שנפגעים על הדרך, ובמידה וישנם ילדים ברקע אז גם הם מקבלים מכם מודל מעוות של חיים מעוותים שיזיקו להם בהמשך חייהם,
ולכן אסור להנציח את זה כסיפור הצלחה, אני בטוח שלא כך ראית את עצמך בתחילת החיים, וגם עכשיו יש לך מן הסתם ייסורי מצפון, אחרת לא היית טורחת לרשום כאן הודעות, אבל גם זה בסדר, כאילו את רוצה לבדוק מי עוד חושב כמוך כדי להצדיק ולהשתיק את המצפון,
-
תכלס לא זו הדרך, וצריך להזהיר זוגות לפני שמתחתנים, שאסור לתפוס את הבן זוג כמובן מאיליו, וצריך להשקיע בקשר יום יום כמו להשקות עציץ כי אחרת הוא ייבול,
התפיסה הנכונה בזוגיות היא >>>
שכל יום אני יכול ללכת ולצאת לדרך חדשה ובכל זאת אני בוחר מרצון להישאר ולגלות מחדש את אהבתי, כל יום להתחתן מחדש, כל יום להסתכל על זה שנמצא מולי ולהחליט שוב ושוב שאיתו אני רוצה להזדקן עד סוף ימיי, אין הנאה גדולה מזו,
-
לו ידעתי שיש לך רצון וסבלנות להחזיר את החיים אחורה כפי שהיו לך בוודאי בשנים הרבות והטובות אז יהיה כדאי להמשיך את השרשור הזה,
גמר חתימה טובה וצום קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
נטלי11/10/2011אני נולדתי עם מוסר אני תמיד חלמתי להזדקן עם הבעל שלי האבא של הילדים שלי שהיה החיים שלי.היתי מקנא לו והוא לי... האמנתי בו שנים אהבתי אותו מאוד עד כדי כך שהייתי יכולה להתעורר מוקדם בבוקר ולהסתכל על הפנים היפות שלו שעות אהבתי אותו מאוד מכל הלב לא חסכתי ממנו דבר הבאתי לו את כל אהבתי ,אם היה אומר לי בחושך זה יום הייתי חושבת ואומרת לו וואלה נכון זורמת הערצתי אותו המון שנים. היינו לזוג הכי אוהב שיש כנראה שזה פוגע בכל אחד בסוף.והאישה צריכה להיות קצת ממזרתית וככה זה עובד, גם הוא אהב אותי מאוד אבל כנראה שהפיתויי גדול מאוד בחוץ. לא נורא אחרי 25 שנה זה עדיין טוב...חחח מכירה כאלה גם אחרי חצי שנה של חתונה שכבר מדברים על שעמום בבית.העיקר שטוב לי ןהיום אני מקבלת צומי ופינוק מכל כיוון זאת השלמה. בני תודה שרק תדע שאני אישה טובה מאוד גדלתי בבית דתי לערכים לכבוד לכל יותר מידיי הבנתי והאמנתי אך בעלי אומר לי גם היום... את האישה של חיי, ולאמר זה לא מספיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-
בני11/10/2011אני מאחל לעצמי לחיות 25 שנה עם אותו בן זוג באהבה כזו כמו שהייתה לכם, הלוואי על כולנו, אני מודה שזה מרגש לשמוע שיש דברים כאלו בכלל...
ואם יורשה לי להעיר: ייתכן והביטול אליו היה קצת מוגזם, זוגיות כשמה כן היא, זוגיות הדדית, אין אני ואין אתה, אלא אנחנו...
וזה כלל חשוב ביותר שלו הייתם שומרים עליו מכל משמר סביר להניח שהיה משתבח עם השנים ולא הייתם מגיעים לבגידות, אבל את הנעשה אין להשיב, ואת טוענת שטוב לך ואפי' מצליחה לחיות עם זה בשלום, הבעיה היא שאם כל אחד עושה מה שטוב לו אז חסל על העולם וגרושתו...
מעניין אותי לדעת מה את רוצה יותר כאילו אם היית מקבלת הזדמנות להביע משאלה אחת והיא > או להחזיר את האהבה שלכם כפי שהייתה עם בעלך כל השנים, או למצוא מאהב שימלא את כל הצרכים שלך כאישה?
במה את בוחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
נטלי25/02/2012מה הייתי מאחלת לעצמי הרי אתה יודע בני טוב מאוד כי אני מבית טוב אני הייתי מאחלת לעצמי ולילדיי ולבעלי להיות ההכי מאושרים בעולם ולהזדקן איתו אבל כשהגבר לוטש עיניים באישה אחרת הוא פשוט דוחה האישה לוקחת את זה אחרת זה פצע שלא יגליד לעולם , אין אפילו טיפה של הערצה או משיכה, לפעמיים יש לי מין רחמנות כשאני מתעוררת לפניו ומסתכלת על פניו ומחפשת את התמימות שעליה חלמתי אני רואה את ילדיי מול פני והלב שלי נצבת ושואלת אלוהים עד מתי הכאב הזה לא יפסק למה אני לא יכולה לקום לחתוך וללכת אולי אני אוהבת אותו למרות הכל ? ... אין לי מושג אני חונכתי שילדיים שגדלים ללא אבא ואמא ביחד זה מתכון לדירדור ולא אעשה להם את זה כי הם אהבת חיי הכי אמיתיים שיש בעולם , ומבעלי לפעמיים אני פשוט נגעלת לא האמנתי שיש דברים כאלה,שגם כשהאישה טובה מאוד היא נבגדת זה מגעיל, היום אני מאמינה שהכל יכול להיות אני מחוזקת קצת יותר מקבלת את האהבה שחסרה לי .וחיה עם זה בשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקווה-תותחית
דני26/02/2012שלום לך,
אולי אם כמה גברים יראו את מה שאת כותבתהם יבינו מה הם עלולים להפסיד..
את תותחית ואני מצדיע לך,אין לי ספק שאת אישה מדהימה וחזקה,בעלך מקבל ויקבל את המגיע לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקוה
mosha06/10/2011אם יש גבר שמבין אותך זה אני ..0.נכון זה לא מוסרי .אבל אני אוהכב את עצמי מכל אדם אחר..ונותן לי את מנעמי החיים בדרכי שלי....אם טוב לך סבבה רק בדעסקרטיות....את מענינת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתקווה- תגובה
סיגלית גלאי07/10/2011תקווה,
יש פתגם שאומר "אם ליבך מר, לא יעזור לך לשים סוכר בפה"
אני לא מאמינה שמאהב, בגידה, שמירת סוד, נקמה,הפרת אמון הם הפתרון לכאב הלב.
כדי "להבריא" באמת צריך הרבה יותר, אך יותר מכל צריך קודם לרצות לסלוח. הסליחה אמנם לא תשנה את העבר, אך היא מאפשרת את השלווה והשלום בעתיד.
כל-טוב
סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סלחתי אבל לעולם לא אשכח,
tikva07/10/2011ברור שסלחתי אני אוהבת אותו בתור בן אדם ,אבל שונאת את הדרך שהלך בה ,וגם ההכי חשוב בגלל הילדים האהובים שלי חשוב לי שלעולם לא יראו מריבה בבית ואם כן אז שתיגמר יפה ולדעת אך לריב את לא יודעת כמה הם חשובים לי כי הנפגע העיקרי זה הם זה ידוע לי, אני אחייה איתו בשקר ,רק בשביל שלילדים שלי יהיה טוב לא אהרוס להם את החיים . כמה שאני נשמעת חזקה אני מאוד עדינה ושברירית, בכדי לאסוף את עצמי הייתי צריכה להעזר באנשים וב"ה עזרו לי להחלץ פחות או יותר, עדיין קשה לי במיוחד כשהוא מנסה להראות לי את אהבתו יש בי דחיה שלא יוצאת ממני קשה לי להתקרב ,ברור שהלב בפנים כאוב את צודקת קשה לחיות ככה, אבל בשביל הילדים שלי אני מוכנה לסבול כל החיים זה שאנחנו חיים באותו בית עם יחסים כאלה נורמלים ,שאני רגועה ושלווה רק לילדים שלי . לא רוצה שיצאו מתוסכלים מגרושים. מכירה את זה מקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקוה
mosha09/10/2011הייי יש תיקוה אולי עוד מס שנים תבינו שהיה פיספוס.....ויסתדר בניכם הכל שימרי על עצמך מכל משמר ותהיי חזקה...אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציצו
נטלי11/10/2011לא ברחתי כמו שכתבת באחד המתגובות שלך תודה רבה על ההבנה והתמיכה לפחות יש גבר שני אחרי האהוב שלי שמבין ולא כמו הרוב מה את בוגדת מה פתאום למה את עושה את זה אסור לך את צריכה לסבול ...רק אם גבר בוגד זה לא נורא את תמותי עם הכאב שלך אף אחד לא טופח ולא תפח לי על הגב לא לעידוד ולא לתמיכה לכלום אני בודדה בכל המלחמה הזאת ...אין מצב. אני לא פריחית יש לי אהוב קבוע שמספק לי את כל שחפצה נפשי בעולם אם הייתי רוצה את הירח נראה לי שאם היה יכול הייה נותן לי והכל עם שכל והמון אהבה והבנה בננו.מבלי לפגוע באף אחד, הוא מצידו אין לו בעיה להנשא לי אני כרגע רוצה לחיות איתו ככה כי יש לי ילדים ואני חולה עליהם. והוא מקבל זאת באהבה ובהבנה . בכול אופן תודה על הכל. החיים יפים למי שיודע לקום ממשברים מרעידת אדמה ולחיות אותם נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקוה
mosha11/10/2011לא נותר לי אלה לחזק אותך ...כמובן בזהירות ...מהיכן את בארץ? מסוקרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית ולכולם.
נטלי08/03/2012הכל ברור לי שהזמן מרפא הכל, אין לי כבר את אותו הכאב שהיה לי והבכי בלילות את הבדיקות בפון שלו בבגדים זה ברור הכל ירד עם הזמן כי יש לי חיזוק מהצד מזה שאוהב אותי ומפנק אותי אנחנו מטיילים עושים חיים נותן לי מתנות הכל מה שחסר לי הוא משלים לי האהוב כמובן,עם בעלי זה עייף יותר החיים סתנדרטים לחלוטין, אני עדיין מסתכלת עליו לפעמים מרחמנות כי אני רואה את הבנים שלי מולי כי הם כל כך דומים שזה פשוט משגע אותי ,ולפעמים בדחיה עד גועל בקיצור ישנו תיסכול זה המוח וכמובן צורת החשיבה כי אני בחורהעם המון רגש, זה לא נגמר לי הצלקת עושה את שלה ,אין תרופה פלא לזה,אבל אני נהנת היום וזה מסיח את דעתי היום אני עם האהוב שלי כבר תקופה דיי טובה וטוב לו ולי ביחד כפליים כי מין הסתם הוא תפס בחורה מדהימה וטובה אך אומרים מבית טוב ויפה :) ומי שהפסיד זה הבעל שחשב שיש לו אישה של בית יפה וטיפשה. אנחנו היום חזקות יותר מתמיד למדנו את תורת הגברים אין מה לעשות. וסגלית עדיף מה שיש לי היום מאשר חיים משעממים ודכאוניים ! חג שמח לכולם.
mosha26/02/2012לאן נעלמת? ספרי מה היתחדש ? ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)