מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלב לא שםאני06/10/2011
8 חודשים שלא ביחד
וכמו שצחקו אליי כשבאותה נשימה בה סיפרתי שקיימתי יחסי מין
עם הבחור איתו אני יוצאת, שנגמר עם אהבת חיי.
איך אין לי אותו?...
יש את כל הסיבות לא להיות ביחד
והבחור החדש נהדר המון דברים שהיו חסרים עם האקס הוא באמת המון דברים טובים
אבל הלב רוצה את החבר לשעבר,גם עוד עניינים עם החדש הבדל גדול מדי אולי ברצונות,
והמון דברים רעים ובעייתי םעם האקס...ועדין המחשבות אליו
הבחור אומר לי אני חושב עליך כל הזמן,ואני צוחקת ביני לבין עצמי,ואני חושבתעל האקס בלי הפסקה...
באמת אני לא יודעת איך להיות בזוגיות,יש בזה משהו שמפחיד אותי,שהבן-אדם השני חושב שזה הכי ברור וליגיטימי להיות קרובים ולספר הכל....
אני מרגישה דאני רוצה את זה קליל אבל הוא וכל בחור שאני מכירה גורם לזה להיות רציני
והוא ספציפית יותר מדי רציני... נמאס לי מהמחשבה שאני אשבור לבבות,אבל הבעיה שכן מתחיל חיבור ואין לי כח לזה... הרגשה שאין סיבה לאהבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגית
mosha06/10/2011אני מבין את הצורך להיות חברה של על מנת להסב את הלב לכיוון אחר..זה קשה
למה לישפוט ולמהר .תני לזמן לרפא טולי יתפתח בניכם אהבה מיוחדת.כפי שאת מציינת הבחור החדש שווה.אז תשקיעי מצידך וכך גם יקל עלייך מהאהבה הקודמת..אין ברירה מיתקדמים.....בהצלחה ילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלב לא שם - תגובה
סיגלית גלאי06/10/2011שלום לך,
נראה שאת עדיין לא פנויה להתחיל מערכת רגשית ומחייבת חדשה, למה למהר? קחי לך את הזמן הדרוש, כשיופיע האדם המתאים תרגישי בזה ותרצי להתחבר. עכשיו כדאי שתקחי אחריות על הלב שלך בלבד, הוא מספיק חשוב. ואם את מרגישה שיש לך עניינים לא פתורים וקשיים בבניית זוגיות שווה לחשוב על מספר פגישות עם אדם מקצועי.
בהצלחה ושנה טובה
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?