מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי הרגע שאני נבגדתדנה09/10/2011
האמת היא שחשדתי שיש ו מישהי, לפנישבועיים ראיתי בהודעות sms שלו שהוא מזמין אותה לחופשה בפלורידה על חשבון העבודה (היא עובדת שלו) דיברנו- הוא הבטיח לתקן את דרכיו. מאז הוא כל הזמן ב smsים. כשאני מסתכלת אני שמה לב שהוא מוחק את ה sms שלה כל הזמן. החלטתי להתקין תוכנה אצלי במחשב שבסנכרון קל אפשר לראות גם את הטקסטים המחוקים והזדעדעתי: מסתבר שהם טסו בטיסות נפרדות - היא הזמינה אותו אליה לחדר וכמובן היה שם את כל הפירוט תבואי חצי ערומה - תביאי במבה ושוקולדים. ויום אחר הוא קפץ אליה הביתה .... נכון המערכת שלנו כבר הרבה זמן (שׁנים) במשבר. אני לא מופתעת, יש לנו שתי בנות קטנות. רצינו להתגרש מזמן ואמרנו שננסה לשקם רק בשביל הבנות. זה בלתי נסבל חוצה גבולות לא יכולה להמשיך יותר איתו! מה לעשות להתגרש או לחפש לי גם מישהו מהצד (אני נראית לא רע -אם כי צריכה להשיל כמה קילוגמים מהבטן עם ספורט אינטנסיבי של חודש -חודשיים יהיה בסדר)
אני פשוט מרגישה אבודה - הוא מרמה אותי כל הזמן. האמת היא שלפני שנתיים שגיליתי שהוא מזמין זונות אליו לחדר בבתי מלון לא יכולתי ובגדתי בו מהצד זה הביא לי סיפוק רגעי אבל שיבש לי את הראש לגמרי כי התאהבתי בבחור וכשנפרדנו הייתי ממש במשבר שהשפיע בבית. תייעצו לי בבקשה האם מישהי / ו חווה תהליך משפיל כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
mosha09/10/201170 אחוז מהגברים בוגדים....מה לעשות הגבר מרגיש ריקנות ותמיד יותר מיני..ואת תחיי את מנעמי החיים כפי שתיבחרי לך הוא בחו"ל ...את יודעת מה הוא עושה שם. תחליטי מה טוב לך ובזהירות יקירתי (אחרי 20שנות נשואים מתחילים הבגידות מעניין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
mosha09/10/2011רק תלמדי אותי איך עולים על הודעות דרך המחשב....אשמח בפרטי ציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
mosha16/10/2011זה חשוב לי לגלות הודעות כפי שצינת בבקשה עזרי לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מוזר
דורון09/10/2011בני כמה את אתם ? ובנות כמה בנותיכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי הרגע שאני נבגדת - תגובה
דליה שוורץ09/10/2011דנה שלום,
גילית שאת נבגדת אבל את לא מופתעת אז על מה המהומה?
את אומרת בעצמך שיחסים שלכם לא טובים ושאפילו רציתם להתגרש אז לא ברורה לי "התגלית". האם חשבת שנשארים בשביל הילדים זה יסדר את מערכת היחסים שלכם באופן אוטומטי? להשאר בשביל הילדים לא מייצר אהבה ולא מחזק את הקשר בין בני הזוג. להשאר בשביל הילדים זה קשר למראית עין ולא יותר מזה. כל אחד מחפש את האושר שלו ואם לא מוצאים את האושר בבית מחפשים אותו במקום אחר.
ולכן אם את באמת רוצה להשאר יחד ושזה גם יהיה טוב לכם גשו לטפל בזוגיות שלכם ולהבין מה כל אחד מכם צריך כדי להיות מאושר.
בהצלחה,
דליה שוורץ , יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי את טועה ..
מירי10/10/2011למה לך להרגיש רע עם עצמך? למה לך להשאר בשביל הילדים במערכת יחסים שאת מרגישה נבגדת? נוסע איתה לחו"ל איזו חוצפה .. תעיפי אותו לא חסרים גברים .
מי צריך להרגיש מושפלת ? תצליחי מותק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנה לסנכרון סמסים מחוקים
מישהי12/02/2012איך מסנכרנים סמסים מחוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם גיליתי
סיון13/02/2012בעלי אמנם לא היה טס לחו"ל, אבל הוא היה יוצא לפגישות מאוחר בערב, פתאום צצו לו לקוחות בשעות מוזרות (הוא אינסטלטור). הבנתי שאני לא מוכנה לחיות בשקר ורציתי להבין מה קורה פה. שכרתי חוקר פרטי, שהתקין לנו תוכנת ריגול במחשב וגם עקב אחריו. לא רק שגיליתי שהוא מנהל עשרות שיחות סקס בשבוע בצ'טים ובפייסבוק, הוא גם נפגש עם חלק מהנשים האלו בחצי שנה האחרונה. הכל סטוצים, אבל זה לא משנה. הרגשתי מושפלת ופגועה, הרגשתי בושה לספר על כך לאמא שלי או לחברות שלי ובסוף החלטנו להתגרש.
אני ממליצה ללכת לחוקר פרטי, למי שלא בטוחה. עדיף לדעת את האמת מאשר לחיות בשקר כמו שאני חייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?