אני נבגדת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נבגדת?
    ליהיא
    09/10/2011

בת 41. נשואה 18 שנה. לפני שלושה חודשים גיליתי שלבעלי יש קשר עם ידידה מהעבר כשנה.
    כשהבנתי שיש לו איזשהו קשר עם אותה אחת, קיבלתי את זה ברגיעה מוחלטת משום מה, לא ברור מדוע.
    למחרת הוצאתי פירוט שיחות של שנה שלמה והתברר לי למרבה הזוועה שהוא בקשר איתה כבר שנה. קשר טלפוני וסמסים כמעט יומיומיים. שנה שלימה! ולומר את האמת, לא חשדתי ב כ לו ם! ממש כך! לא העלתי על דעתי כזה דבר.

גירסתו: הרגיש מוזנח בשנה האחרונה, שמתי אותו בצד, הייתי קרה אליו ומתנשאת (יש בזה), היא היתה המשענת שלו והוא אהב לדבר איתה ולדבר איתה בלבד, לפי דבריו, לא נמשך אליה בכלל, זה היה קשר של ידידות בלבד, נפגשו רק 4 פעמים במשך השנה במקומות ציבוריים ובאוטו

אני: עד כמה שאני יכולה להמשיך להיות מטומטמת, אני מאמינה לו. למה? כי נראה לי שהוא דובר אמת. בכל אופן מא...ז, אני דיי מרוסקת.וגם כשאני מאמינה לו אני לא סולחת לו, הפגיעה היא כמו גרזן בלב, רוצה לקבל אותו אבל לא מצליחה. כי גם אם הם לא שכבו, הייתה בינהם אינטימיות וקירבה נפשית שאני לא הייתי שייכת לה, משהו שלה ושלו ואני הושארתי בצד.
    משום מה הסקס טוב בנינו, תמיד היה, גם כשהייתי לפי דבריו, מתנשאת וקרה הסקס היה טוב ואני יודעת שגם מצידו, באופן כללי אני אישה יצרית ומאאאד אוהבת סקס- כך שכאן לא קבור הכלב.

יש לי 4 ילדים,17 הבכור ומטה... וזה, וזה בלבד הסיבה שאני נשארת איתו כרגע,

אני טועה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני נבגדת?

הוספת תגובה

• ממש לא

יעל
    10/10/2011

את ממש ממש לא טועה.נראה לי שכל מי שנמצא בפורום הזה- גם אלה שבגדו וגם אלה שנבגדו נשארים בגלל הילדים וזו הסיבה הכי טובה והכי חזקה- להשאר בגללם.
    השאלה- אם גם הוא רוצה להשאר , לתקן את דרכיו ולחזור לחיים הרגילים והאם את תוכלי באמת לסלוח לו ולקבל אותו יותר בחום ופחות כמובן מאליו. נראה לי שזה אפשרי מצד שניכם - הרי הייתם 17 שנה ביחד- יש לזה משמעות , לדעתי.
    זה לא יהיה קל- לא לך ולא לו אך אם באמת באמת תרצו בזה שניכם תוכלו לשקם- מנסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא

יעל
    10/10/2011

את ממש ממש לא טועה.נראה לי שכל מי שנמצא בפורום הזה- גם אלה שבגדו וגם אלה שנבגדו נשארים בגלל הילדים וזו הסיבה הכי טובה והכי חזקה- להשאר בגללם.
    השאלה- אם גם הוא רוצה להשאר , לתקן את דרכיו ולחזור לחיים הרגילים והאם את תוכלי באמת לסלוח לו ולקבל אותו יותר בחום ופחות כמובן מאליו. נראה לי שזה אפשרי מצד שניכם - הרי הייתם 18 שנה ביחד- יש לזה משמעות , לדעתי.
    זה לא יהיה קל- לא לך ולא לו אך אם באמת באמת תרצו בזה שניכם תוכלו לשקם- מנסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת שלא

יעל
    10/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת שלא

יעל
    10/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת טועה וחבל

אלונה
    12/10/2011

מניסיו מר וטרגי, אין לך מה להישאר בגלל הילדים, הם הרי יודעים ומריחים מה קורה ביניכם, ואם לא-הם יגלו את זה בעתיד או מתי שהוא, לא תמיד יתאים לך שהם יידעו אבל תמיד תיהיה גיסה טובה או מכר שידע על איכות היחסים עם הבעל הבוגד/האדיש/הלא מיני (יש גם כאלה). ויש גם בעים שסובלים מרות בקשר ונשארים בגלל הילדים או בגלל ילד חולה במחלה קשה והאישה ממשיכה לממר את חייו, כולל את חיי הידלים האומללים.אני מכירה איש כזה שאם הייתי יודעת על בעייתו הרצינית בגלל האישה (כולנו חשבנו שבגלל מחלת הילדה שלו היא מתנהגת בירוף ולא ידענו שהוא סיפר לחבר שהאישה יורדת לייו מהיום שהם נישאו) שפשוט נפטר מדום לב ביום שהבת קיבלה טיפול מיוחד וקשה. זו טרגדיה שהמשפחה שלו לא מעכלת ולא תעכל לעולם! האישה (שבחייה הוא דרש שתטופל עי פסיכיאטר בבית החולים שבו הבת טופלה, כיא חרת יתגר והיא הסכימה בליאת ברירה)לא ישבה דקה אחת שבעה אלא שיחקה אותה יושבת בבית חולים ליד הבת החולה. האיש הזה הקדיש את השנים האחרונות לבת החולה שהייתה גם עם בעיות נפשיות והתנהגותיות (בגלל אלימות קשה של האמא נגדה לפני שחלתה וגם כנראה שזה תורשתי, יש במשפחה של האמא סיפור קשה של ילד לוקה בנפשו-משפחה אמידה, משכילה, ממוצא שוייצרי,) הסיפור הזוי, זו משפחה שאם הסתכלת עליה-התמלאת בקנאה גדולה על החינוך ועל ההקפדה של האמא איתם. אז עכשיו הוא החמיץ את חייו ובגלל שלא התגרש כי עשה חשבון לילדים הקטנים שבבית ושאהבו אותו בכל מאודם-המשפחה הזו נקצצה ושנארה בלי כנפיים, האבא נפטר והילדה גם כי הטיפול לא הצליח. הפסדנו אדם גדול ואיש מיוחד. אל תישארו בגלל הילדים, רק אם יש לכם שיקולים אחרים אגואיסטיים (אין אפשרות לקנות בית קטן, לא עובדים כדי מחייה ועוד) וגם אז-כן, תצמיחו לבן הוזג האדיש קרניים. לא צריך לרוץ לספר לחברה כל דבר וכך יהיה לכם טוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

mosha
    10/10/2011

את לא טועה...קשה אבל מתגברים רוב הגברים בוגדים ..אולי זה ינחם אותך אבל את תהיי חכמה מספיק כדאי להנות בדרכים שאת תבחרי לך ושמרי על משפחתך בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נבגדת? - תגובה

סיגלית גלאי
    11/10/2011

היי ליהיא
    עולה מדברייך יותר מסיבה אחת (הילדים) להישאר, יש ביניכם אהבה, וסקס טוב וגם 18 שנה יחד זה לא מבוטל. אני חושבת שיש לך יותר סיבות להישאר, ללמוד את ה"לקח" לעבוד על היחסים ולשפר אותם. אני מבינה את הכאב שהוסתר ממך סוד, שהתקיים קשר מאחורי גבך, אל תתני לזה להשתלט עלייך, חשבי האם את מוכנה לוותר עליו כדי שאחרת תזכה בו? אם הוא מספיק חשוב לך (למרות..) אל תמהרי לוותר!

בהצלחה ושנה טובה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לעזור לך....

אסי
    12/10/2011

יש אתר שעוזר בדיוק בדברים האלה קוראים לו "מתייעצים"
    זה אתר חדש שיוכל לייעץ לך מה לעשות בסיטואציות כאלה
    חפשי בגוגל ותנסי...
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו