פרידה מבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מבן זוג
    אני:)
    16/10/2011

אני ובן זוגי נפרדנו לפני כשנה כאשר בן זוגי עבר משבר קשה בחייו ולא יכל להכיל את הקשר שלנו .
    הוא התחיל להיות מרוכז בעצמו ובסביבה שלו ולא ייחס חשיבות לקשר שלנו, בהתחלה ניסיתי לגשר על הפערים, ליזום שיחות, הלכנו גם לפסיכולוג יחד - כל הנסיונות האלו עלו בתוהו - הבנתי שאנחנו לא משדרים על אותו גל.
    עד היום ניסיתי להתגבר, בהתחלה לא יצאתי עם גברים בכלל עד שלפני מספר חודשים העזתי לצאת עם בחור חדש- הקשר הזה גם לא היה נכון אבל אני לא מצליחה לשחרר את הקשר הקודם ולא מצליחה להבין שיהיה לי טוב יותר בלעדיו.
    במהלך השנה האחרונה חזרנו מספר פעמים וזה רק הקשה עליי להוריד ממנו את הפוקוס.
    איך מתמודדים עם פרידה אני לא יודעת מכיוון שזהו הקשר הרציני הראשון שהיה לי (למרות שאני היום בת 26)זה היה קשר ארוך של 4 שנים וחצי וקשה לי לשחרר אותו, נוסף על זאת אני יודעת שמחשבותיי לא רציונליות אבל אני לא מצליחה לחשוב על להיות בקשר חדש ולהיפתח מחדש עם גבר אחר.
    יש בסיס לדברים שלי?
    יש מי שעבר את זה כבר ורוצה להציע דרכים לעשות את זה קל יותר?
    תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מבן זוג

הוספת תגובה

• פרידה מבן זוג - תגובה

דליה שוורץ
    16/10/2011

שלום לך,
    פרידה מאדם אהוב זה תהילך, לעיתים תהליך ארוך, פרידה זה סוג של אובדן ולכן התגובה שלנו לעיתים היא תגובה דומה לאבל. וגם כאן יש שלבים שצריך לעבור כדי להתגבר וללמוד לחיות ללא האדם האהוב בחיינו.
    ליגיטימי להרגיש שאין אף אחד אחר שמתאים וליגיטימי להרגיש הרבה צער ועצב אבל ... אפשר להתגבר על זה אם רק לא תנסי לדלג על השלבים.
    תני לעצמך זמן, אל תחפשי מישהו אחר כי את כנראה עדיין לא מוכנה להתחיל קשר חדש. ככל שתנסי בכח לצאת עם אחרים כך תרגישי יותר שרק הוא היה מתאים.
    קחי פסק זמן, צאי לבלות עם חברות, תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות בלי לרוץ לחפש בן זוג חדש. לאט לאט הגעגוע ידאך ואת תוכלי לפנות לעצמךמקום לאנשים חדשים בחיים שלך.
    גם שיחות עם מאמן אישי יכולות לעזור מאוד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו