מצב מסובך!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מסובך!!!!!
    s.12
    16/10/2011

אני נשואה מזה 4 שנים עם ילד אחד , בהתחלת הנישואין הכל היה טוב ויפה לאחר שנה בעלי התחיל להכות אותי כשהוא מתעצבן (התחיל לפני שהיה לנו בן) הפעם הראשונה שהכה אותי הוא גם נעל את הדלת של החדר וסירב לתת לי לצאת אחר כך הוא התחרט ובקש סליחה וחזר הכל רגיל, היתי תמיד משכנעת את עצמי שהוא לא יכה אותי יותר וזאת הפעם הראשונה והאחרונה , עד היום הוא כבר היכה אותי כ ארבעה פעמים או יותר !!!!!! בשבילו זה לא הרבה והוא אינו אלים!!!!! בשבילי האהבה נגמרה והעולם נעצר -אני מחברה מאוד מסורתית שקשה לי להתגרש אני מאוד רוצה להיפרד מבעלי !!! ואף אחד לא מבין אותי וכל החברה וההורים שלי נגד הגירושין.
    למרות שבד"כ היחסים שלנו טובים( או מנסים לעשות אותם טובים אך בתוכי אני מרגישה כעס ושנאה) תמיד אני נזכרת במכות ובעלבון שגרם לי .
    בתקופה האחרונה התאהבתי במישהו דרך המסנגר שהיתי מכירה כבר שנתיים והוא גם נשוי
    אני מנסה לסיים את הקשר עם המאוהב (למרות שטוב לי איתו) אך איני יכולה כל פעם כשאני מדברת איתו ומחליטה לסיים את הקשר אני חוזרת בדעתי - כל האהבה וכל החום והרגשות שנותן לי ושלעולם בעלי לא סיפק לי אותם, הכל אני מוצאת איתו .
    אני יודעת שזאת בגידה , ואיני יכולה להחליט , אני מאוד מאוהבת בו ומאוד מרגישה רחוקה מבעלי החסר רגשות ומאוד מתקשה לעזוב את המאוהב שלי ....
    אני מאוד מתלבטת ולא יכולה להחליט .....מה אני יכולה לעשות ?!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מסובך!!!!!

הוספת תגובה

• סאם

mosha
    16/10/2011

מצב מאוד מסובך בקיצור
    תעזבי את בעלך לפני שיהיו עוד ילדים בביית...בלי קשר למאהב....גבר אלים תמיד אלים
    תנסי לקבל תמיכה מהמשפחה........זה יחזק אותך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עניתם לי?!!!!!!!!!!!!

s.12
    17/10/2011

.......?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברחי

רחל
    18/10/2011

וכמה שיותר מהר!!! גבר שמכה ואחר כך מתחרט ושוב מכה וחוזר חלילה הוא גבר חולה- ובלי טיפול לא ישנה את דרכיו. אם הוא מצהיר שגבר שמכה ארבע פעמים ויותר- הוא לא אלים אז סליחה- מה זאת אלימות? למה את מחכה- שהוא יהרוג אותך? ומה עם ילדך המסכן שרואה וחווה את הכל- זה נזק לכל החיים. לדעתי גם אם את מחברה שמרנית שבה לא מתגרשים- עם כל הכבוד הם לא חיים איתו ולא חוטפים את המכות שאת חוטפת. חשבת מה יקרה אם הוא יגלה את הבגידה?אז תהיי באמת בסכנה וגם משפחתך וסביבתך השמרנית לא תבוא לעזרתך- להיפך, ינדו אותך ובאמת תישארי לבד. תברחי ממנו בלי כל קשר למאהב. קודם כל תצילי את עצמך ואת בנך הקטן ואחר כך תחשבי הלאה. בהצלחה ושתזכי לחיים טובים יותר, אמן ואמן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין למה את שבורה

האיש שבפנים
    18/10/2011

תראי, כאחד שגם הציג דילמה בפורום (וזה עדיין לא כל הסיפור אצלי..., אבל חשפתי בינתיים עד כמה שאני מרגיש בטוח), וגם קורא דילמות ותגובות של אחרים, אני שם לב שבאופן קבוע יש 2 גישות בקשר למשברי נישואין.
    1. לתת הכוווול למען הילדים. כולל ויתור על רצונות ומאוויים אישיים. פשוט להקריב את חיינו למענם.
    2. שלא מאמינים שזה אפשרי לחיות כך. כלומר גם הם מסכימים שהילדים זה הדבר הכי חשוב, אבל תפיסתם היא שאם לך יהיה רע, גם לילדים יהיה רע. בנוסף, לא יהיה ניתן לקבור את המירמור וזה יתבטא בזוגיות ובמריבות שיהיו בפני הילדים, כך שעם כל הקושי בפרידת ילד מהוריו, עדיין זה עדיף על פני כך שילדים יצאו מצולקים בנפשם כאשר יחוו את המריבות בין הוריהם, ויגדלו עם דפוס התנהגות מעוות כיצד הורה צריך להיות.

מה עמדתי? (ואני מנסה כבר חודשים לענות לעצמי על כך)
    בגדול אני חושב שכל מקרה לגופו, ורק את/אני יכולים לדעת מה התשובה לגבינו.

מצד אחד, את רוצה שיהיה לך טוב, לפרוח, לחוות אהבה. מצד שני אוח הילדים, כמה שאנחנו אוהבים אותם ולא רוצים לגרום להם צער.

מכות, זה אמור להיות קו אדום שאותו אסור לסבול!!
    מצד שני, לא תמיד זה קל ואפשרי מכול מיני סיבות...

מה שלא תחליטי, תמיד כדאי להיעזר בתמיכה של איש מקצוע עם ניסיון.
    את ההחלטה את תצטרכי לקבל, אבל תהליך שכזה קל יותר לעבור עם תמיכה נפשית בלתי תלויה.
    אשמח להיות איש שיחה ואוזן קשבת ושותף לסבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מסובך!!!!! - תגובה

סיגלית גלאי
    18/10/2011

שלום לך,
    אני משערת שאם היחסים עם בעלך היו טובים אז לא היית נופלת ל"מלכודת" של קשר צדדי. ובכל זאת חשוב שתהיי מודעת למצב המסוכן שאת מכניסה את עצמך, אם ייודע על הקשר שאת מנהלת, כולם יפנו אצבע מאשימה כלפייך ובעלך יצא "צודק" ומחוזק. בנוסף לכך הקשר הוא וירטואלי וסביר להניח שהמאהב לא יעזוב את אישתו ומשפחתו בשבילך. ולכן, למרות הקושי עלייך לקבל החלטה לטפל בזוגיות שלך (ולבקש מבעלך ללכת לטיפול) או להתמודד עם השלכות העזיבה ולפתוח דף חדש, בסופו של דבר המשפחה והחברה תקבל את זה.

מאחלת לך כל-טוב
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל מכה

דני
    24/10/2011

היי,בעל שמכה בפעם הראשונה ימשיך להכות והשאלה אם את מוכנה להמשיך לחיות כך.מאהב אולי פתרון למצוקה שאת חיה בה אבל לא מחזיק ויחזיק לאורך זמן מה גם שאת טוענת להיותך מסורתית.זה לא הפתרון הרצוי מבחינתך.ברגע שאת שם לא תוכלי להשתחרר.ודרך אגב לא נראה שאת כל כך מיואשת אם את מצליחה לנהל רומן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבורה

שמוליק
    27/10/2011

בעל מכה מקומו אחרי סורג ובריח!!!! את צריכה לחשוב רק על המשך חייך ולא להגיד "אני מסורתית ולא מקובל אצלנו" אולי בפעם הבאה שהוא יכה אותך וחלילה יהרוג אותך יגידו הכתובת הייתה על הקיר את תהיי עוד מספר בארכיון "נרצחו ממכות הבעל עופי מהבית ויפה דקה קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו