נבגדתי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדתי!!
    האיש שבפנים
    17/10/2011

שלום לכולם,
    שמי חן, וזו פעם ראשונה שאני כותב כאן.
    אשתי ואני נמצאים בהליכי גירושין וגיליתי שהיא לסבית ושוכבת עם נשים.
    זה מוציא אותי מדעתי, כיוון שאיתי אין כלום כבר 10 חודשים, ואני שומר על עצמי, והיא חוגגת לה.
    אשמח לשמוע מה יש לכם לומר לי
    תודה,
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדתי!!

הוספת תגובה

• האי שבפנים

mosha
    17/10/2011

אין ספק מזעזע מציע לך להיתגרש במידי (לא צינתה אים יש ילדים) יהיה קשה לבסוף ישתלם.........בהצלחה מחזקים אותך בפורום צ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי!! - תגובה

מיכל פאטל
    17/10/2011

שלום לאיש שבפנים,

אחלק את התייחסותי לשניים. לגבי העניין שאשתך לא מקיימת עמך יחסי מין כבר 10 חודשים, הדבר נובע כנראה מכך שזהותה המינית השתנתה, ועם כל הכאב שבכך -יש להשלים עם זאת.יחד עם זה, אני בהחלט מבינה את תחושת התיסכול הכפול שאתה חש, ומכך שאין היא משהה את מימוש יחסיה האינטימיים עם בנות זוגה עד אשר תיפרדו באופן סופי ומסודר.המערכת המשפחתית שלכם עוברת טלטלה לא פשוטה וצפוי היה שהיא תמעיט ב'סערות' נוספות... נסה לדבר עמה עלכך ולבקשה לכבד את רגשותיך.
    אני מקווה שהיא תקשיב ותתיחס למצוקתך ברצינות הראוייה.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם על התגובות

האיש שבפנים
    18/10/2011

ראשית, אני חוזר שוב, אני די "ירוק" בעניינים האלו של פורומים, וקצת קשה לי להיפתח.
    לשאלתך ציצו, יש לנו 2 בנים, 5.5 ו4.

אני לא מסוגל להבליג על העלבון!!
    סתם כך, אני אדם מאוד ליברלי בדעותיי, וככזה יש לי דווקא את מלוא הסובלנות כלפי חד-מיניים, ואין לי בעיה עם אלה נטיותיה.
    סליחה על הביטוי, אבל שתלך לה**יין עם מי שהיא רוצה. אם היא לא רוצה אותי, זבש"ה.

אבל לשקר לי??
    אוסיף עוד נקודה, חשובה. ואשמח לדעת אם יש דומים/ות כאן בפורום:
    אנחנו זוג "חרדים". מדוע במרכאות? בעבר היינו ממש, אבל ממש דוסים.
    אנחנו גרים בבתוככי שכונה חרדית באיזור ירושלים.
    כיום עברנו שינוי ואני לא מאמין שהיא תישאר חרדית או אפילו דתיה אחרי הגט. גם לגבי עצמי אני לא סגור מה יהיה איתי, ואני משאיר את הנושא הזה בכוונה פתוח. לא מעוניין לקחת כרגע החלטה בעניין.

בעבר היא הסכימה במסגרת הסכם שעשינו עם העו"ד לתת לי משמורת, אבל בגלל לחץ של הוריה חזרה בה.
    אני לא מסכים לוותר על ילדיי, ואני מתכוון לחקור את הנושא ולהוכיח בבי"ד שהיא לסבית.
    נכון שבבימ"ש אזרחי אין בכך משום גריעותא לעניין ההורות שלה, אבל בבי"ד רבני זה אחרת, והיא פתחה את התיק ברבנות.
    מעבר לכך, גם אם לא אצליח להוכיח זאת, בכוונתי לפרסם את מה שאני יודע בפני כל בעלי החברות שלה והמשפחה שלה!!
    היא פצעה את ליבי, ולא אעביר על כך.

אני יודע שזה נשמע יצרי ונקמני, אבל יש דברים שצריך לשלם עליהם.
    הדרך היחידה שלה להינצל מכך, זה לתת לי משמורת מרצון.
    אבל אין באפשרותי לדבר איתה על זה כי היא לא יודעת שאני יודע ואני לא לחשוף בפניה, כדי לא לתת לה אפשרות לתכנן מגננה.
    אני רוצה לשלוף את העובדות במעמד הדיון הבא (שמי יודע מתי יהיה) בבי"ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיש ש...

mosha
    18/10/2011

להיחשף כאן בפורום זה עדיין ניסתר תכתוב כל שעולה בדעתך....לעניין זוגתך אולי אתה טועה והיא לא לסבית ? פשוט לא מינית ולא מענין אותה .תבדוק לעומק אחינו....
    ומאמין שיימצא מנוחה לך ולמשפחתך תנסה טיפול מקצועי.קשה לי מכאן להציע רעיונות בגלל שאתה מגיע ממגזר החרדי .שבאמת אני לא מכיר..ב"ז בהצלחה בכל אשר תיפנה איש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי

ניר
    22/10/2011

אני יועץ לזוגיות טובה מזה שנים רבות ומכיר את הנושא מקרוב בעיקר במגזר החרדי שאינו מקבל פירסום כלל. אתה אמור לדעת שבקרב בנות חרדיות הלומדות בפנימיות ישנו אחוז גבוה מאוד של לסביות. באחד המקרים שבהם טיפלתי אמרה לי אם של לסבית חרדית שאין איסור בתורה על יחסים בין אישה לאישה ולכן זה נפוץ מאוד. ולענינך כדי לקבל משמורת על ילדיך אתה חייב להביא לבית הדין הוכחות מוצקות .ולשם כך ישנם חברות חקירות שהם מומחים לדברים הללו. אז אני מיעץ לך להתחיל בזה, ושלא תעיז לקחת עו"ד מהמגזר הדתי, ובאם תרצה יעוץ יותר פרטני אשמח לעזור לך. ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות- ניר

האיש שבפנים
    23/10/2011

לגבי דבריך:
    ראשית יש לי עו"ד מטעם הלשכה לסיוע משפטי. הוא בסדר, ככה ככה, עושה את העבודה. נראה שהוא פחות טוב וממולח מהעו"ד שלה, אבל אין באפשרותי לשכור שירותי עו"ד פרטי.
    מעבר לכך שבבי"ד אני מעדיף לדבר. אין מי שיכול לייצג אותי יותר טוב ממני, והדברים יוצאים מהלב. כמובן, שאני שמח שישב איתי עו"ד, ויגבה את דבריי ויתמוך בי בצד המשפטי, ואגב הוא דתי ועשה לי "פאדיחות" באחד הדיונים, כאשר הוא הוריד את הכיפה באמצע הדיון, והדיינים/שופטים רגזו עליו והורו לו להשיב את הכיפה עד אשר יצא בחוץ. בקטנה.

לגבי משרד חקירות- כבר שכרתי חוקר פרטי והוא במעקב אחריה כבר למעלה מחודשיים ויש לי חומר ראיות מבוסס דיו ע"מ להוכיח שהיא לסבית.
    אני עדיין מתלבט האם להביא בפניה את הדברים ולנסות איתה "בדרכי-שלום" או להנחית פצצה במהלך הדיון. ברור לי שהעו"ד שלה לא יודע עליה. אף אחד לא יודע עליה. באמת שאין לי עניין להכפיש את שמה ולעשות לה בושות, אך אם הי תילחם בי- יש לי קלף חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף

האיש שבפנים
    23/10/2011

(חבל שכשכותבים תגובה, לא רואים את הטקסט עליו רוצים להגיב. הנה עכשיו ידעתי שיש משהו נוסף שאני רוצה להגיב עליו, אך לא זכרתי מהו, ודבריך לא למול עיניי כאשר כותבים את התגובה)

לגבי האיסור:
    הגמרא במסכת שבת דף סה' קוראת לנשים אלו "נשים המסוללות זו בזו".
    נכון שאין כאן איסור "משכב זכור" כפי שנאסר על קיום יחסים בין שני גברים (אצל גברים נאסר גם עצם החדירה, ויש איסור נוסף שלא קשור במישרין ליחסים הומוסקסואליים וזה איסור השחתת זרע לבטלה), יחד עם זאת אין רוח חכמים נוחה מקשרי יחסים לסביים וזה נחשב למוקצה מחמת מיאוס בתוככי המגזר (מתייחסים לזה כאל מחלה).

וניחא עוד ניתן להבליג כאשר בנות סמינר רווקות מקיימות יחסים.
    אך כאשר מישהי מכריזה על עצמה ככזו- זו לא הדמות של האימא היהודייה שמתאימה לגדל ילדים (איפה דמות האב? מהם הערכים שעליהם הילדים יגדלו וכו')

שוב תודה לכולכם על ההתיחסויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקמה פוגעת

יהודי
    02/11/2011

במידה ותפרסם את הבגידה אולי תהייה לך הנאה מתוקה , אבל היא לא תימשך לעד
    לעומת זאת הפגיעה בילדים שלך תהייה הרסנית ביותר, ובטח בקהילה של חרדים תסכן את הלימודים שלהם ,ואפילו את הזיווג שלהם, כי מגדירים את זה כמחלה בקהילה שלכם שיכולה לעבור בגנים , תמשיך הלאה והילדים שלך עדיין זקוקים לתפילות שלך
    שהשם יעזור לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת עם נשים

דני
    24/10/2011

תתנחם בכך שהיא לא בוגדת איתך עם גבר אחר...היא כנראה הולכת עם העדפותיה המיניות ויש מצב שניסתה לאורך השנים להלחם בנטיות המיניות שלה ולא הצליחה.מה שחשוב שהבעיה לא אצלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו