מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפרדתי מהאקס, חלפה חצי שנה ו..מאיה19/10/2011
ואני לא מפסיקה לחשוב עליו.
כל הבנים שיצאתי איתם והיו הרבה לא גורמים לי להרגיש כמוהו..
לא יודעת מה לעשות
זה כנראה מאוחר מידי להתקשר אליו אחרי שפגעתי בו ובאגו שלו
אין מצב שהוא יסלח לי, אני בעצמי לא הייתי סולחת
פעם שלישית שזה קורה לי, נפרדת ואח"כ מתחרטת ואז זה מאוחר מידי
סתם שיתוף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
הוכדורף23/10/2011גם אני נפרדתי מהאקסית ואני מצטער על זה.. :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחר מדי
דני24/10/2011אף פעם לא מאוחר מדי!!! את לא יודעת מה הוא מרגיש ולכן מוטב לבדוק מאשר להחליט לבד כי מאוחר מדי,זה שהגעת לתובנות אמנם מאוחר מדי יכול רק להעצים את הקשר שלכם,לדעתי שווה בדיקה ככה גם תוכלי להמשיך הלאה ולא כל הזמן להאשים את עצמך בטעות שעשית.
סתם דעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפרדת ומתחרטת...- תגובה
סיגלית גלאי25/10/2011שלום מאיה
את מתארת דפוס התנהגות שחוזר על עצמו "נפרדת ואח"כ מתחרטת.." האם זה קורה רק במערכות יחסים, או שאת מזהה את זה גם במעגלים אחרים בחייך? נראה שמיתון האימפולסיביות יכול לעזור לך לשמור על מערכות היחסים שאת מנהלת לפחות עד הרגע שבאמת תחליטי מתוך הבנה ומודעות מדוע את מפסיקה את הקשר.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?