מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אתם אומרים?האיש שבפנים20/10/2011
כפי אשר כתבתי בהודעה הקודמת, יש לנו 2 ילדים.
שניהם נורא קשורים אלי, ואני זה שמילאתי את תפקיד האימא בבית.
כל דבר הם מבקשים ממני, ואני זה שמטפל/ משחק/ מקלח/ משכיב/ מחתל/ מנגב/ מטייל/ מאכיל/ מלביש וכו', בקיצור הכול.
הדבר מתבטא מאוד גם בקשר שלהם כלפינו. כאשר היא יוצאת, אין היא חסרה לאף אחד. מקסימום הם שואלים מתי אימא חוזרת. אבל כשאני יוצא- זה סרט!!
הם חוו בשנה האחרונה הרבה מתיחות בינינו, עד כדי כך שאשתי סייטה אותם שאבא עוזב את הבית כי הוא רוצה ללכת לגור עם אישה אחרת והוא רוצה ילדים אחרים (דבר שלגמרי לא נכון!!, אבל כדי לנקום בי ולצער אותי היא עשתה זאת, מבלי להבין שהיא מסייטת את ילדיה).
לילדים, ובמיוחד לגדול יש חרדת עזיבה. כבר כמה פעמים הוא שואל אותי: "אבא נכון שאנחנו לא ניפרד?" וכדומה. גם הוא מבקש המוווון מגע פיזי ממני. אני לא בא להתרברב, אבל הם פשוט קושרים אלי ברמות מטורפות.
הבעיה היא, שלמרות שהיא יודעת שזו האמת, היא לא מוכנה לוותר על המשמורת, מפני בושה ממשפחתה ונישול מהירושה של הוריה.
בעקרון, אינלי הרבה סיכוי להוציא משמורת, ואני די מתחיל להבין שאאלץ להיפרד מילדיי.
ממשרה של אב וחצי, אני יהפוך לאבא של שעתיים בשבוע וכל שבת שנייה.
המחשבה על כך גומרת אותי. הילדים שלי יישברו לרסיסים ויישאר מהם חורבות אדם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיש שבפנים-
בני21/10/2011היי
ראשית כל אני מאחל לך חורף בריא ושמח לך ולכל משפחתך.
דבר שני - אל תתייאש ואל תרים ידיים כ"כ מהר,
תיגש להליך גישור מהיר וזול שבו תנסו להתאמץ להתאים את עצמכם למצב שנוצר, מאחר ואין לך באמת שליטה על מה שקורה, ועוד יקרה,,, חובה עליך לעשות השתדלות מירבית העומדת לרשותך ושיש באפשרותך לבצע כרגע כרגע,
תהייה חזק
כדי לא לאבד את זהותך...
תהייה חזק
כי הילדים זקוקים לך כאבא...
בנוסף > אני מציע לך בחום לפנות לסיוע מיידי ש לאנשי מקצוע שידריכו לפחות אותך כיצד להתמודד עם החרדות והשאלות של הילדים, תעזוב את הכל ותתפנה לנושא החשוב הזה שיקבע את עתיד ילדיך לדורות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם אומרים? - תגובה
דליה שוורץ23/10/2011איש יקר,
קודם כל אני מציעה לך לפנות לעורך דין שמתמחה בנושא ולשמוע מה הן זכויותך ומה המשמורת שניתן לקבל במקרים כאלה.
בנוסף אתה צריך להבין שגרושים הם מהאישה ולא מהילדים ואם תנהלו את זה נכון תוכל להמשיך להיות אבא של הילדים. נכון זה פחות מאשר מגורים בבית אחד אבל זה בהחלט יכול להיות קצת יותר משעתיים בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמורת
דני24/10/2011לצערנו זה המצב האבסורדי בבתי המשפט בארץ שכמעט תמיד לצד האישה למרות שהיום ישנה מגמה לבחון את הדברים היטב וייתכן והיה ותצליח להוכיח בבית המשפט את מה שאתה כותב שתקבל אתה את המשמורת על הילדים,לךיבי ליבי איתך כי אם אישתך לא מבינה איזו מכה זה לילדים הפגיעה בהם תהיה אנושה.אני מנהל משמורת משותפת על ילדיי כולל שינה אצלי פעמיים וכל שבת שניה,זו גם אופציה מבחינתך ככה הילדים נהנים משני העולמות..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?