כוונות זדוניות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוונות זדוניות?
    פלונית
    21/10/2011

נשואה מעט שנים. תמיד כשאני פוגשת גבר מסויים המוכר לנו, אין מצב שלא יחמיא לי כשאנו לבד. הפעם הגיב שונה: "את נראית מאד מאד צעירה וטוב, את מוכנה שאכיר לך בחור"? צחקתי ואמרתי שאני לא מחליפה את בעלי באף אחד. האם ניסה לבחון אותי אם אהיה מוכנה לבגוד איתו?? מדוע היה צריך לומר לי זאת ואפילי בצחוק???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוונות זדוניות?

הוספת תגובה

• מעניין באמת

הגר
    21/10/2011

איך את מתייחסת למקרה. כל אחד והפרשניות שלו. עצם זה שאת כותבת פה, ועוד יותר מיזה-במספר פורומים זה מראה שזה "מעניין אותך " קצת יותר מהדברים כהוויתם. וכן, אני יכולה להבין , את אוהבת את העניין ויותר מיזה יש לך משאלת לב שאכן הדברים הם באמת כאלה. וזה לגמרי לגטימי. סביר להניח שהוא אמר את מה שאמר וממשיך להחמיא לך תמיד כי הוא מקבל משוב חיובי ממך , דבר הגורם לו לבחון ולבחון עד איזה גבול הוא יכול למשוך את העניין. קבלי את זה כמחמאה והמשיכי הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונות זדוניות? - תגובה

דליה שוורץ
    23/10/2011

פלונית יקרה,
    את שואלת שאלה שהתשובה עליה ידוע רק לאדם אחד וזה אותו גבר מחמיא ... אין לך ולאף אחד אחר דרך לדעת מדוע הוא אמר את מה שאמר ומה הכוונות שלו ולכן ההתעסקות בו מיותרת לחלוטין. מה שחשוב הוא איך את מגיבה למחמאות שלו.
    שימי לב לתגובותייך, תמיד כייף לקבל מחמאות על הגיל שלא נראה ועל הטיפוח ועל המראה היפה אבל יש הבדל בין ההתענגות הקטנה והחשאית ובין הציפיה לקבל את המחמאה. יכול להיות שבלי לשים לב רואים עלייך את ההנאה מקבלת המחמאה ורואים שאת בעצם מחכה לזה בכל פעם שאתם נפגשים?
    אם את מרגישה לא נח עם אותו גבר העמידי אותו במקום ותגידי לו שלא נח לך עם זה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו