איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה?
    כנף שבור
    21/10/2011

אחרי 3 שנים מלאות באהבה, אכזבה ופרידות אני מחליטה שהגיע הזמן לקום, ללכת ולחפש לעצמי חיים חדשים ואהבה חדשה ובריאה. נסיונותיי לא צולחים, ושוב אני מוצאת את עצמי מתגעגעת וחוזרת לזרועותיו. אני מרגישה שאני הורסת את חיי במו ידיי! איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אני שוכחת אותו וממשיכה הלאה? - תגובה

דליה שוורץ
    23/10/2011

כנף שבור ...

פרידה היא דבר קשה אפילו קשה מאוד ועוד יותר קשה להפרד שההחלטה באה ביחד עם אהבה גדולה. הידיעה שהאהבה הגדולה שלנו לא מתאימה לנו זו תובנה לא פשוטה אבל... ויש אבל... ברגע שהגעת להחלטה שזהו, שהקשר הזה אינו טוב לך ושאת צריכה אהבה בריאה זה הרגע הנכון לקום ולהתמודד עם ההחלטה למרות שהיא קשה וכן אני חוזרת על זה, זה לא פשוט!
    קיבת החלטה מתוך הבנה שזה לא מתאים ולכן עלייך לעשות הכל כדי לעבור את התקופה הראשונה שיש בה המון געגוע והמון כאב המון רגעים שנראה בהם שלא תאהבי כך אף אחד אחר. הקיפי את עצמך בחברות תומכות ומקשיבות שיהיו מוכנות לשמוע אותך כל הזמן ולחזק. מלאי את אעצמך בתעסוקה בעבודה ומחוץ לעבודה כדי שיומך יהיה מלא. רק כך ניתן לעבור את התקופה הראשונה שהיא הקשה ביותר ואחרי שתעברי אותה ההמשך יהיה קל יותר ותוכלי לאט לאט להתפנות ליצור קשר חדש.
    כתבתי בפורום הזה מספר רב של פעמים שפרידה דומה לאבל. וכמו באבל יש שלבים שצריך לעבור אותם כדי להמשיך הלאה. אם תשברי כל פעם אחרי התקופה הראשונה שהיא גם הקשה ביותר את תפגעי שוב ושוב ולכן עלייך להיות נאמנה להחלטה שלך ולדבוק בה.
    נסי לפנות לאימון אישי כדי לקבל כלים להתמודד עם התקופה הזו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו