בגדתי !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגדתי !!!
    דנה
    25/10/2011

שלום רב
    (ראשית סליחה על השגיאות כתיב והניסוח הגרוע )
    שמי דנה ואני בת 20 . אני והאקס היינו כ-3 שנים ביחד . הוא היה הכל בישבילי יותר מחבר. חבר נפש שסיפרתי לו הכל ואני באמת אהבתי /אוהבת אותו מאוד.
    כשנה בערך הוא לא היה גר קרוב אלי מתאם העבודה . ולכם מעדתי!
    חיפשתי מישהו שיקשיב שיחבק ושיתן לי אהבה. זה נמשך בערך חודשיים (אני חייבת לציין שלא קרה מעבר לנשיקה ) . שבהם ההייתי רואה את האקס בסופי שבוע. (ברור שאני מיצטערת על כך יום )
    לא יכולתי לשמור את זה יותר בפנים.
    לקחתי אותו לצימר רציתי לדעת שאם זה הסוף אז שאני יהינה איתו בפעם האחרונה .
    סיפרתי לו בביטחון והבהרתי לו שאני ממש מצטערת .
    בהתחלה הוא קיבלת את זה בסדר ראיתי את הכאב בעיניים שלו אך הוא אמר לי שהוא יתגבר על זה וימשך הלאה.

לאחר חודש -הוא אמר לי שהוא לא נירדם בלילות בידיע שבגדתי בו ושהוא רוצה להיפרד .
    כמובן שהיתחננתי וביקשתי סליחות ועשיתי הכל אך זה לא עזר.
    אחרי שבוע הבנתי בעצם שהוא יוצא עם בחורה חדשה.
    כמובן שהייתי מפורדת כאב לי כל הגוף במשך שבועים (אני לא מגזימה) אין שניה שהעניים שלי היו יבשות אני לא הפסקתי לבכות ולצרוח בלב.
    ישר חשבתי שכניראה הקשר הזה היה ליפני הרי ברור שאחרי פרידה הלב ב "אבל" והוא צריך את הזמן שלו .אך ניפגשנו והוא אמר לי שלא(ברור שאני לא מאמינה ) .
    ואמר שהוא לא יודע להיתמודד לבד עם הפרידה והוא חייב מישהיא לשים עליה את הראש. .
    במהלך כימעט 5 חודשים שיש לו חברה חדשה ואני לבד ניפגשנו שכבנו מס' פעמים, אבל הוא בשלו שאין מצב הוא סולח .
    היום אני מבינה שאני לא יכולה להיפגש איתו יותר ולחיות בציפיות שאולי הוא יחזור אליי כי כמו שזה ניראה הם מאושרים ואוהבים וכבר הרבה זמן.
    אני לא מאמינה שככה הוא שכח אותי.
    אי אפשר לתאר איך אני סובלת ומיצטערת לא יודעת מה חשבתי לחעצמי .
    איך מיתמודדיםםםםםםם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגדתי !!!

הוספת תגובה

• מבאיש

הרמן
    25/10/2011

נראה לא טוב ומעלה ריח רע, אחד לסוף שבוע והשני למשך השבוע.
    הטעות השנייה היא שסיפרת לו אודות הקשר
    טוב עשה האקס שלך שהוציא אותך ממסגרת חייו בשביל מה הוא צריך צרה צרורה
    שברגע שידגדג לה תרוץ לכל הנקרה בדרכה לקבל אהבהבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

mosha
    26/10/2011

אין ברירה צריך להיתקדם בלעדיו זה יהיה קשה חודש ויותר אך יעבור.....הוא פשוט לא רוצה אותך נקודה.....יש מספיק גברים נחמדים מסביב תנסי להחליף דיסקת בראש .לצאת לבלות להכיר חדש יש ים אתרי הכרות..בהצלחה אישה /ילדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    26/10/2011

שלום לך,ראשית מה בדיוק חשבת כשסיפרת לו בדיוק? שהוא יחבק אותך ויגיד לך לא נורא יקירתי?! אם כבר עשית טעות תישתקי ותנסי לתקן אותה ולהימנע מטעויות כאלו בעתיד. מה שנותר לך זה לשלם את המחיר על הבגידה שלך! לתת לו את השקט שלו איפה שהוא נימצא,אם הוא אוהב והוא שלך אז הוא יחזור,ואם לא אז רק נותר לך ללמוד מטעויות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדתי !!! - תגובה

דליה שוורץ
    29/10/2011

דנה שלום.
    את כנראה תצטרכי להשלים עם העובדה שהוא לא מעוניין יותר ולא רוצה יותר. הוא החליט שהפגיעה שלו ממך יותר חזקה מהרצון להיות איתך ואת תצטכי לקבל את זה. אין דרך אחרת.
    יש לו חמישה חודשים מישהי אחרת ואת נפגשת איתו תוך כדי. שהוא נהנה מכל העולמות למה הוא צריך לחזור אלייך?
    הוא אמר שהוא לא רוצה ולא יכול להיות איתך.. אז תני לו ללכת. ותמשיכי הלאה. את צעירה ואני בטוחה שתוכלי למצוא מישהו שירצה אותך באמת.

בהצלחה,
    דליה שוור. - יועצת זוגית אישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו