אלימות מלולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מלולית
    ע
    25/10/2011

שלום אני בת 22 נשואה פלוס ילד בעייתי היא אלימות מילולית.
    אני רוצה להתגרש אבל בשיחה עם בעלי הוא דיבר על התבדות ואני ממש מפחדת והוא אמר שהוא יכול להשיר אותי עגונה אנחנו נשואים שנתיים מצב הנפשי של בעלי לא טוב. ניסתי לשכנע אותו לגשת לטיפול הוא לא מעוניין אני ממש מפחדת אני לא רוצה לפגוע בוא או חס וחלילה שהפגע בעצמו פשוט הוא יורד עליי עם החברים שלו אומר דברים מזעזעים שאדם נורמאלי לא אומר לא ליידי אבל זה מתחיל להיות גם ליידי אומר דברים נוראים שאני ממש מתביישת ומושפלת שמעתי אותו ללא ידיעתו חוץ מהפעם הראשונה שהיא כן בידיעתו וסיפרו לי נשים של חבריו, ויש לא חברים שגם עושים דברים כאלה ובעלי הוא אדם מעוד מושפע מהסביבה שאני דיברתי איתו הוא הכחיש וכול מה שהוא אמר ליידי שזה עובדה, הוא גם הכחיש ואמר שהוא לא התכוון לזה, אני ממש חושבת שהוא לא נורמאלי!! שהוא עושה דברים כאלה, אני יודעת שעם אני לא יעשה משהו בסוף אני יסבול מעלימות מילולית קשה כי הוא מעוד עלים מילולית אני ממש רוצה להתגרש ומפחדת,
    *והעם הפשר לקפות עליו ללכת לטיפול?
    כי חוץ מי זה הוא אדם טוב, אבא טוב, בעל טוב בבית עוזר הרבה ומפרגן, אבל הוא לא דובר אמת כמעת בהכול עם בעיה שאני לא יודעת אך להתמודד איתה וגם לא רוצה להתמודד איתה אני יודעת שמצבו הכלכלי לא טוב (הוא כבר גרוש ומשלם מזונות גבוהים מהרגיל ויש לנו ילד) וניראה לי שזאת הסיבה שמפחידה אותו הסחר שלו מינימום במיקרה הטוב ויש חובות גדולים,ושלי גם ככה ולכן אני יהיה חייבת בעזרה אין לי משפחה תומכת וגם אין לי למי לפנות אני לא יודעת מה לעשות אך לעזור לו בלי שזה הפגה בי ושזה לא יכך הרבה זמן אני רוצה חיים נורמאלים לי ולבן שלי, אני יודעת שטיפול נכון יעזור לו אבל בכול זאת אני רוצה להתגרש כי קשה לי לחיות עם הדברים ששמעתי ולהאמין בוא אני לא יהיה מסוגלת,

אבל בגלל הדברים הטובים שבוא ויש כאלה הוא אדם ניפלה מעוד החפת לי ולכן אני רוצה לעשות את זה נכון

הסמך לקבל אצות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מלולית

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

ע
    25/10/2011

שהוא מודעה שמצבאו לא בסדר אבל הוא רוצה לטפל בעצמו בלי עזרה ולא ביקש סליחה כי לא הסכמתי (כי סליחה תמיד מביע את הפעם הבא) אני מעוד אוהבת אותו אבל חייבת לאסים לזה סוף כי מילים לעולם לא נשכחות זה דיי טרי עבר שלושה ימים שהוא עשה זאת ליידי פעם ראשונה ומרגישים את החרטה שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע

mosha
    26/10/2011

שלום לך האמת מצב מסובך....הבחור חייב טיפול הוא גם עלול ליפגוע בך פיזית ..עצוב שאין לך תמיכה מישפחתית או חברה קרובה . תנסי לפייס אותו בפעם האחרונה ..ולא תצטרכי להיתמודד עים מצב קשה יותר של פרידה וגירושים (צינת שמצב כלכלי קשה)
    הזמן ירפא אני מאמין סבלנות...ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות מלולית - תגובה

דליה שוורץ
    29/10/2011

ע שלום.

יש לי תחושה שאת לא כלכך החלטת עדיין מה את רוצה. האם את רוצה להתגרש או שאת רוצה להיות איתו כי הוא אבא טוב ובעל שעוזר. עד שלא תקבלי החלטה ברורה מה את רוצה באמת לעשות לא תוכלי להתקדם.
    בית אלימות מילולית לא כתבת אם זה עובר גם לאלימות פיזית אבל אני מציעה לך שאם את באמת רוצה להתגרש אבל מפחדת מההשלכות של הדבר גשי לקבל עזרה מקצועית ועובדת סוציאלית במקום בו את גרה. שם יוכלו לעזור לכם גם בטיפול זוגי וגם בליווי והכוונה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו