מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתגעגע המוןשמוליק26/10/2011
כן הרבה מתגעגע .מתגעגע לצחוק לטלפונים למיסרונים לכייף של הביחד אני אוהב אותה המון לא ישן וכל הזמן דמותה מול עיניי מה לעשות אוהב ומאוהב אני גם יודע שהיא אוהבת אותי אבל לא יכולה להיות איתי מדי פעם אני רוצה לדמיין אותה רעה אליי אבל מבטל את זה מהר . בשיחות טלפון שהיו ביננו לאחרונה היא אמרה " שנוכל להיות ביחד אבל לא כרגע" אני לא יודע מה לעשות עיזרו לי אני לפעמים רואה אותה אבל היא מחמיצה פנים וזה אוכל אותי יותר וזה נותן לי יותר מוטיבציה לנסות להיות בקשר איתה נוכל להיות ידידים "מרחוק"
אנה יעצו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתגעגע ומחכה
שמוליק27/10/2011לפעמים יש ימים שאתה רק חושב ולא מצליח לעשות דבר יש ימים שאני מנסה להעסיק את המוח בקריאה או בסרט מתח {שאני לא אוהב} אבל זה לכמה דקות אני אוהב אותה והיא נמצאת במוחי 7\24 מה עושים ? אני יודע בוודאות שהיא אוהבת אותי וכן רוצה אותי אבל פוחדת שמה הוא יסית את הילדים נגדה למרות שהם גדולים . אין לי אלה לחכות בסבלנות לזמן טוב אמשיך לסבול מה לדעתכם אוכל לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה
רחל27/10/2011לפעמים שווה לחכות זמן ארוך לרגעים חטופים של אושר. לחוות אותם לזכור אותם ולחכות לעתיד הטוב. כשמאמינים במשהו באמת באמת ורוצים אותו כל כך בסוף הוא מתגשם. רק לא לשכוח ולהשאר עם טעם טוב ולא לעשות שטויות שיכולות ברגע להרוס את הכל.
ראיתי אותו
ידעתי אותו
לא יכולתי אותו
ולעולם לעולם לא אשכח אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע
שמוליק27/10/2011תודה רבה . זה הבעיה שאני לא צריך לזכור כל הזמן הרגעים היפים הם לנגד עיניי וזה מה שהורג אותי אני אוהב אותה מאוהב בה אבל יש לי סבלנות ובלי שטויות היא תהיה איתי מה החברים בפורום זה חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
שמוליק23/11/2011רחל שווה מה?
לעולם לעולם לא אשכח אותו ?
אי אפשר לכתוב ומצד שני לפגוע באדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע מתגעגע
רינה30/10/2011שמוליק,
האם זה אתה שמתגעגע לאהובתך .. אתה הנשוי שמתגעגע לנשואה?
אם כן -
מה אנחנו אומרים? אז אני אומרת וכנאה שלא תאהב לשמוע את מה שיש לי לכתוב
אבל אני אכתוב ....
תגיד לי - איך אתה יכול לחיות כך. איך את לא מתבייש? לשבת בבית שלך ולחשוב על אחרת. קום תעזוב את הבית. חושב עליה כל הזמן.
אני מאחלת לך- שתמשיך להתגעגע ועוד ועד ועד .. עד שבאמת היא תהיה שלך תממשו את האהבה הדמיונית שלך ושלה - הלוואי .. ואז הכל יתנפץ לך מול הפנים ותמצא את זה עצמך הרבה בקנטים. .בדרך כלל זה ככה - . חלומות באספמיה.
-אתה לא גבר. אתה לא בן אדם- אתה רוצה קשר כזה. תעזוב ותתגרש... תעשה את זה בצורה אמיתית ,מוסרית.
אבל כשאתה יושב לך בביתך במסגרת שלך - מבחינתי אתה השפל הכי גדול שיהיה. נשאר כרגע כי אין ברירה . אבל אם ההיא תתקשר .. אתה תרוץ אליה (או שלא - אי אפשר לדעת- כי בהתנהגות שלך אתה מוג לב!!!!)
ותמשיך להתבכיין...אתה תגיע רחוק.....
צא מהבכיינות שלך - אף אחד לא מעניין אותו לשמוע שאתה מאוהב באשת איש.
תנסה לעשות משהו טוב ונכון עם עצמך. תנסה למצוא את אהבה בבית שלך.... את האנרגיות תפנה למשפחה לבת הזוג - ולא לדבר כזה הרסני ורע.
אתה פתטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
mosha30/10/2011ואני אלך יותר רחוק... כך לך מאהבת חמודה אחרת תשכיח את האישה שכביכול אוהב .....וואלה היו ים של אהבות לכולם....אבל מי שעושה לי את הטוב אני יחזיר לה בכיףףףףףף....וגם תישכח את הקודמת תיתקדם גבר.....דעתי בלבד..(רינה לא מסכימה איתי נכון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע לרינה
שמוליק31/10/2011רינה לא יודע מה את יודעת אם גרוש או נשוי ? פרוד ולא בבית? חי בבית אבל כמו זר על מזוודות? לא חושב שכתבתי את כל האנפורמציה הנ"ל
רינה אז את לא יכולה לכתוב "אתה לא גבר" "אתה לא בן אדם" "תמשיך להתבכיין"
כדאי שתקראי מה כתבה בתחילת דבריה דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגעגע המון - תגובה
דליה שוורץ29/10/2011שמוליק שלום,
לא כתבת בדיוק מדוע אתה לא יכול להיות איתה, אני מצליחה להבין שהא גרושה ופוחדת שאם היא תיהיה איתך הגרוש שלה יסית את הילדים או שאולי היא עדיין לא גרושה אלא רק חיה בנפרד?
בכל מקרה כדיא לנסות להבין מדוע היא לא רוצה כרגע את הקשר איזה סוג של קשר היה בניכם? האם גרתם יחד? כמה זמן נמשך הקשר הזה?
בכל מקרה הניסיון לשמור על קשר בכח מקשה עליך וכנראה גם עליה ולכן אני פשוט מציעה לך, עם כל הקושי שבדבר, פשוט להמתין. חכה קצת ותראה מה יקרה במבחן הזמן. אולי היא כל כך תתגעגע ותרצה לחדש את הקשר. אולי אתה תגלה שככל שהזמן עובר אתה פחות מאוהב ואתה גם רואה צדדים פחות יפים אצלה? תן לה את הזמן שביקשה אם ביקשה כנראה שזה נחוץ לה.
אני ידועת כמה זה קשה וכואב ולעיתים נראה בלתי אפשרי אבל... אתה תצטרך למצוא דרך להעסיק את עצמך עם חברים ומחוץ לבית כדי לאפשר לעצמך לעבור את התקופה הזאת בכמה שפחות כאב.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?