אני התגרשתי לפני שבועיים בגלל בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני התגרשתי לפני שבועיים בגלל בגידה
    יואב
    28/10/2011

של האשה.
    עכשיו אני נשארתי בביתי לבד, ומתקשה לצאת עם נשים.
    שמעתי שיש תקופה מסויימת של מין אבל וזה דבר טבעי.אז בתקופה של אבל לא הולכים
    להכיר נשים. הגרושה כנראה ממשיכה לחזר ולהכיר גברים- אצלה אין אבל.
    האם זה שאני לא הולך להכיר מהר זה בסדר וטבעי?
    ועוד שאלה מעניינת---אני וגרושתי היינו בהליכי שיקום יחסים ...אבל בד בבד האשה גם בגדה במהלך הרצון לשקם יחסים. איך אפשר להבין את המניעים של האשה להתנהגותה?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני התגרשתי לפני שבועיים בגלל בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    29/10/2011

יואב שלום.

אנחנו חוזרים וטועים שוב ושוב בנסיונות שלנו להבין מניעים של אנשים אחרים, בנסיונות שלנו להבין למה התכוונו ובנסיונות הבלתי פוסקים לפרש התנהגיות ואמירות של אנשים אחרים. יש בנו מין צורך כזה בלתי פוסק להכנס לראש של מישהו אחר ולתת הסבר להתנהגות שלו. אבל... אנחו לא מישהו אחר אנחנו מי שאנחנו וכל אחד חושב קצת אחרת מרגיש אחרת מבטא את התחושות בצורה שונה ומתנהל בדרך שאופיינית לו. וכל ניסיון לנחש התנהלות של מישהו אחר תתקלל בסופו של דבר בסימן שאלה גדול ולכן אני מציעה לך קודם כל להספיק לחפש תשובות להתנהלות שלה ולהתעסק בך. להבין למה כל כך קשה לך מה החלק שקשה לך בפרדה. עצם הבגידה שפגעה בך אולי זה שהיא זאת שבחרה במישהו אחר או שאולי האהבה אליה כל כך גדולה וזה מה שכואב. נסה קודם כל להבין את עצמך ואת הכאב שלך ורק אחרי שתבין תוכל להרים את הראש ולצאת לחפש את האושר שלך במקום אחר עם מישהי אחרת.

זה בסדר לקחת את הזמן לפני שאתה יוצא לדייטים חדשים ופוגש נשים אחרות. אין סטופר שעומד מעליך ומודד את זמן ההתאוששות שלך. כל אחד והקצב שלו. קח את הזמן עד שתרגיש ששמת את הכאב בצד ואתה יכול להתפנות להכניס לחיים שלך אישה אחרת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו