מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוגד או לא ומה לעזעזל קורה פה?נולי30/10/2011
שלום.. לפני יומיים קרה ונכנסתי למייל הפלאפוני של בעלי ומצאתי שם מייל מאתר של סטוצים לנשואים. אנחנו בשנות השלושים לחיינו. נשואים כשנה וחצי ללא ילדים. לציין חיי מין בינוניים וכך גם התקשורת. בעלי לא מוכן לשמוע על פרידה. יזם ייעוץ זוגי ומוכן לעשות לדבריו הכל בשביל הזוגיות. כשנכנסתי לכרטיס באתר הסטוצים שלו, ראיתי שהוא נכנס בתור בחורה שמחפשת גבר ומקבל מידי פעם פניות מגברים. דרך אגב הוא נרשם לראשונה לאתר כשנה לפני הנישואים. אני לא תמימה אבל אני לא מאמינה שבעלי הוא הומוסקסואל או דו מיני. מה לדעתכם עובר עליו? אני שוקלת להזמין חוקר פרטי. הרי אם אעלה בפניו את העניין הוא יכחיש ואני לעולם לא אדע את האמת.
אני על סף קריסה. עזרו לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נולי
mosha30/10/2011ההיייי באמת דילמה למה שלא תדברי איתו על הנושא במסווה של שיחת דרך אגב ולברר מה מסתתר מאחורי האיש שלך.. ייתכן שבאמת הוא דו מני ...נסי משהוא יצירתי ותשאלי מה דעתו על הומואים וכו" מאמין שיפתח בפנייך..כך תקבלי תמונה יותר ברורה
בהצלחה ..עדכני אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולי
mosha30/10/2011אולי יש לו חבר הומו והוא מנסה לעזור לו...יכול להיות? ולענין החיטוט בפוןתצייני שרצית לשלוח הודעה מהפון שלו וגילית הודעה של דואר יוצא וכו"
את יכולה לחפש ברכב כל מיני פרטים שעשויים לעזור לך בעניין המניות שלו....
תעלי רעיון כביכול בהומור אים היה משתתף באורגיה מה היה מעדיף גבר ו 2 נשים או הפוך? מענין לא...עד כאן ביי בנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגד או לא ומה לעזעזל קורה פה? - תגובה
סיגלית גלאי30/10/2011שלום נולי,
ייתכן שבעלך מתנהג כך מתוך סקרנות או מציצנות, אך בהחלט קיימת גם האפשרות שהוא דו מיני או נמשך לגברים, אך הוא בשלב שהוא עדיין לא מוכן להודות בכך.
אין דרך אחרת לברר מהי האמת מלבד לדבר על כך, ולשאול אותו מה גרם לו מלכתחילה להירשם לאתר מסוג זה, ומדוע הוא מתחזה לאישה?!
בנוסף לכך, אני חושבת שכדאי שתקבלי את הצעתו ותלכו לייעוץ זוגי כדי לפתור את בעיית התקשורת והמיניות ביניכם, נראה שאת חשובה לו מאוד אם הוא מוכן לעשות הכל כדי לשמור על הזוגיות שלכם. אם הוא ירגיש מספיק בטוח בתהליך ויחשו שיש ביניכם אמון ואהבה הוא ייפתח ויספר.
בהצלחה
גלאי סיגלית - יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?