תודה רבה אבל....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה אבל....
    נולי
    30/10/2011

היינו בטיפול זוגי שלא היטיב עימנו. והייתי מדברת עם בעלי אם לא הייתי מכירה אותו. הוא יכחיש בכל מחיר. בעיקרון, נראה שיש לו באמת נכונות לעשות הכל בשביל היחסים שלנו. כשאני רק רומזת על אופציה לפרידה, הוא מקבל דפיקות לב ונשימה מהירה. הוא כן נוגע בי בתשוקה באברי המין הנשיים שלי וכל התנהוגותו לעולם לא רמזה על התעניינות בגברים פרט למקרה זה באינטרנט.
    האם יש למישהו עוד רעיון יצירתי מדוע הוא הכניס את זהותו לאתר בתור בחורה ומקבל אליו מיילים על גברים?
    האם יש למישהו רעיון איך להעלות את העניין בלי שזה ייתפש בעיניו כאילו תפסתי אותו עם "המכנסיים למטה" תרתי משמע ואגרום לו להתגונן?
    אם אני כן בוחרת לדבר איתו, איך אני מתרצת את עניין החיטוט במייל הפלאפוני שלו? .
    תודה לכולכם על ההיענות והמענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה אבל....

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל.... - תגובה

מיכל פאטל
    01/11/2011

שלום לך נולי,

מאחר ואני מבינה ממך שבעלך מוכן לעשות הכל למען יציבות נישואיכם, אני ממליצה
    לגייס אותו לשיחה פתוחה שבה תוכלו שינכם לשטוח האחד בםני השני את הרגשות ההדדיים שלכם, לבדוק האם ישנם נושאים שמעיקים/מכעיסים/מתסכלים/לא מספקים במערכת שלכם? אינני יודעת כמה שנים אתם נשואים , אך חשוב לדבר ולדבר הרבה- רק כך אפשר לברר וללבן בעיות/קונפליקטים.
    אם תיפתחו דברים ולא תסתירו לא תצטרכו להגיע לפרידה. מאידך אם לא תסגלו לעצמכם זמנים ודפוסים של שיחה כדבר שבשיגרה, האי ודאות והחחששות והחשדות יגדלו מבלי שתדעו את האמת.
    לאחר שתבררו לעצמכם מה מפריע, תנסו להבין אחד את השני ולא להתגונן או להאשים או לבקר.ולבסוף תנסו להגיע לפיתרון שיהיה מקובל על שניכם.
    כשיגרה הכניסו לכם הרגל של שיחה ולא רק על בעיות בזמן משבר.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו