מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסק זמןעפרי01/11/2011
שלום,
בשבע השנים האחרונות יש לי חבר, ללא מגורים משותפים, מתראים כפעמיים בשבוע בשעות הערב וללא בעיות מיוחדות.
אציין כי אני רווקה בת 37, והוא גרוש בן 58 אב לשלושה גדולים שאוהבים אותי מאד , לי אין עניין מיוחד בללדת ילדים משלי.
ביום רביעי שעבר לאחר דין ודברים בנוגע לקשריו עם חברת ילדות שלו שעלתה לארץ לאחרונה אחרי 30 שנה, ושרק ביקשתי הסבר מדוע עדיין לא הכיר לי אותה לאחר יותר מחודש שהיא כבר בארץ אך מצד שני הוא נפגש איתה ומדבר איתה בטלפון כל יום,, החל פתאום לומר מה יקרה אם ארצה עכשיו חופש לחודשיים אחרי תקופה כ"כ ארוכה של קשר, אמרתי לו שיחשוב על זה שוב ולדעתי אנו יכולים להתגבר, לטענתו הוא במועקה מיום ההולדת המתקרב ומזה שהוא מרגיש לאחרונה שהוא עוצר אותי והחיים שלי תקועים אם אני איתו שאלתי אם זה בגלל מישהי אחרת והוא ענה שאם זה היה המצב היה אומר לי דוגרי.
אמרתי לו שעם כל הכבוד אנו בזוגיות, וזו בחירה שלי ושטוב לי.
לאחר השיחה הקשה הזו, הוא עוד גישש וניסה לגעת בי במטרה לקיים יחסי מין, כששאלתי אותו מדוע הגעתי אליו הערב, האם במטרה לקיים את השיחה הזו? ענה לי שלא ושהתכוון לנהל ערב נורמאלי לחלוטין.
כמובן שלא שכבנו., בבואי לעזוב לביתי אמר לי שהוא צריך קצת שקט ושאתן לו את סוף השבוע כדי להיות קצת לבד. משלא התקשרתי כהרגלי להודיע לו שהגעתי הבייתה בשלום, התקשר לברר אם הגעתי ולמה לא התקשרתי למרות שביקש אמרתי לו שהרי ביקש שקט . בתשובה הוא שאל אותי: את מענישה אותי? נפרדנו בברכת לילה טוב והוא הוסיף, "נדבר".
היום יום שלישי, עד היום הוא לא התקשר, כמובן שגם אני לא, סוף השבוע חלף עבר לו, ואינני יודעת מה לחשוב, האם הוא מצפה שאבין לבד שזה נגמר?, אחרי הכל אנחנו לא היינו בסטוץ שבוע, היינו בקשר של 7 שנים! האם עלי להמשיך לחכות בסבלנות , לעשות דבר אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר לחיים
דני01/11/2011שלום לך,מקריאה של הדברים שלך למרות האמת שייתכן ולא תנעם לאוזנייך ככל הנראה לבן זוגך יש קשר עם אותה בחורה או שבאמת ובתמים הוא רוצה לחשוב מה הלאה עם הקשר שבינכם.עצוב שבחזבזת שבע שנים מחייך למענו.בכל מקרה אין לך הרבה מה לעשות,אם הוא שלך הוא יחזור על ארבע,אם לא אז אין לך הרבה ברירות לחיות את חייך ולחפש זוגיות אחרת.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסק זמן - תגובה
סיגלית גלאי01/11/2011שלום אסנת,
לפני שאתייחס נקודתית לשאלתך, נראה לי שזאת הזדמנות עבורך לבחון את ציפיותייך מקשר זה, אתם שבע שנים נפגשים פעמיים בשבוע, האם זה מה שאת רוצה כל חייך? האם את אוהבת אותו כל כך שתהיי מוכנה בכל תנאי לשמור איתו על קשר? יש שאלות רבות שהייתי מציעה לך לברר קודם עם עצמך. (וכל תשובה היא לגיטימית אם זאת הבחירה שלך)
ולשאלתך, מה לעשות? אני הייתי מתקשרת ושואלת באופן ענייני וברור, מה קורה?
תציעי לו שתיפגשו ותדברו על משמעות החופש שהוא זקוק לו, ומה זה אומר לגבייך? מה ישתנה בעוד כחודשיים..? תציגי בפניו גם את הרצונות והציפיות שלך מהקשר.
אתם יחד מספיק זמן כדי שתעזו לדבר בכנות, מבלי ל"שחק" ולהעמיד פנים. רק כך תוכלי לקבל החלטה ברורה, קודם כל עבור עצמך!
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?