לחוץ חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוץ חתונה
    אני
    04/11/2011

דבר ראשון רציתי לכץוב את זה בפורום זגיות אירוני משהו שכתבתי את זה כאן
    אני בתחילת שנות ה20 אחרי קשר רציני אחד יוצאת כחודשיים עם בחור חדש
    שמבוגר ממני.
    ניסיתי להפרד ממנו וניסיתי כי באמת שלא הצלחתי...
    הוא מקסים וטיפוס ובחור נהדר אבל מוזר לי בטירוף אני ילדונת עוד לא עברתי כלום
    ואני קצת "רעבה" לראות מה יש בחוץ ,למרות כל המעלות של הבחור
    ומצד שני הבחור מדבר על חתונה באופן יותר מדי הגיוני...

אם אני אמשיך לצאת איתו ,בואו נגיד ככה אני לא אצא איתו עוד שנה ויותר אם זה לא ירגיש לי שאני רוצה עתיד רציני איתו ...אני מבינה את המקום שהוא מדבר ממנו
    אבל עדין יש בי סקרנות ופחד מסויים שזה ילך לכיוון רציני הרבה יותר ממה שאני רוצה כרגע.
    אבל כמו שאמרתי מודעת לדברים הנהדרים שבבחור...

וניסיתי להפרד ממנו במחשבה לצאת להכיר מתוך רצון כן להכיר בחור לצאת איתו באופן רציני אני לא רוצה סתם עניינים...אבל עדין הרצינות של הבחור נראית לי מוגזמת ודיברנו על זה ועדין בסוף היום אפילו התחזק הקשר...חחח מה עושים

ועד לפני 3 חודשים הייתי בעניין של את חייבת להתגבר על האקס רציתי ריבאונד ודייטים לא מישהו שידבר איתי בסגנון "אני עוד יומיים כורע ברך" ואני אציין שהוא המון מדבר על זה ומזכיר את זה....ואני מבולבלת אני לא בלהפרד חד משמעית אבל אני גם לא עד הסוף איתו ,כשדיברנו על זה הוא אמר שהאשמה היא איתי שאני לא מספיק מראה רצון ועניין -מה שדי נכון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוץ חתונה

הוספת תגובה

• לחוץ חתונה - תגובה

דליה שוורץ
    06/11/2011

ילדונת יקרה.

אם את לא רוצה להתחתן אל תעשי זאת, נקודה!
    בכל פעם שאת מדברת על כך שהוא רציני ואת לא רוצה להתחתן את רק מעלה את הנושא.
    תני לזמן לעשות את שלו. אם את רוצה כרגע להיות איתו אז תשארי שם אל תדברי על כך שאת לא מעוניינת להתחתן. כל זמן שטוב לך איתו תשארי שם. אם הוא יציע לך נישואים - תמיד שמורה לך הזכות לסרב. אבל חכי לרגע הזה לפני שאת מכריזה לא!

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו