מה יותר קשה? בגידת האשה עם גבר אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יותר קשה? בגידת האשה עם גבר אחר
    אלון
    05/11/2011

אני נשוי מעל 28 שנים, כמו בכל נישואין חווינו עליות ומורדות עד להתערבות של המשפחה של אשתי בחיי הנישואין שלנו, אחיה של אישתי הסתבך בחובות של מליונים, בשיחה בינינו החלטנו החלטה משותפת שכל העברת כספים לאותו אח תהיה אחרי דיון משותף, במשך החצי שנה האחרונה הרגשתי שהחיים בבית הם לא חיים, אשתי התחליה להשתתף בכל מיני פגישות אם גורמים מפוקפקים, הרגשתי שמשהו לא בסדר אבל לא ידעתי להצביע על הנקודה, המריבות גברו עד שלפני חודשים היא עזבה את הבית, הגענו למגשרת לערוך הסכם פרידה ואז במפגש השני היא אמרה שנתנה לאחיה סכום של כסף.... לא הסכום משנה אלה עוצמת הבגידה שהיא עשתה משהוא אחרי גבי...האשה שסמכתי עליה בעיניים עצומות בחרה באחים שלה ולא בי ובילדים....
    מאז, אני שבור, לא מצליח להרים את עצמי מהרצפה, בהתחלה חשבתי להתנקם, בה ובאחים שלה.. כן התחלתי להוציא את התוכנית לפועל, גרמתי לכך שמנהלת הבית ספר בה היא עובדת תזמן אותה לשיחה, גם פרסמתי כתבה על האחים שלה.. אבל? האם זה מה שיעזור? אני שקוע ושוקע ומרגיש כמו חי מת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה יותר קשה? בגידת האשה עם גבר אחר - תגובה

דליה שוורץ
    06/11/2011

אלון שלום,

קראתי את דבריך ואני רוצה לשאול אותך אם נקמה תוביל אותך למקום טוב יותר.
    מה שחשוב זה להגדיר לעצמך איפה אתה רוצה להיות. מה אתה רוצה שיהיה לך ומה טוב לך ואני חשובת שנקמה לא תוביל אותך למקום טוב.
    אישתך בחרה לעזור לאח שלה מאחורי גבך וזה דיון אחר.
    הבחירה שלך לנקום ולפגוע תוביל אותך למקום רע מאוד. אם אשתך תסתבך בעבודה זה יקדם אותך במשהו? אם תפרסם דברים על האח שלה זה יוביל אותך למקום טוב יותר בחיים? התשובה לשאלה הזו היא לא! זה לא יוביל אותך לשום מקום.
    אתה מונע מהאגו שלך ונקמה היא תוצאה של אגו.
    במקום לשקוע אני מציע לך לבחון את נקודת הזמן הזו, להחליט איפה בדיוק אתה רוצה להיות ולהתחיל לפעול למען הגעה ליעד שלך במקום לתת לאגו לנהל לך את החיים נהל אתה את חייך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההיחסות

אלון
    06/11/2011

דליה אם אפשר לשאול אותך שאלה ... אייך את היית מתיחסת לסיפור של אשתי אם משפחתה, ברור לי שאני מחפש דרך לשקם.. השאלה היא אייך ואני לא מוצא את הפתרון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההיחסות - תגובה

דליה שוורץ
    06/11/2011

אלון,

עד עכשיו הגבת לעניין מתוך פגיעה ולכן דיברת על נקמה. נקמה היא לא דרך לפתרון.
    אם אתה מעוניין לפתור את הנשוא אתה צריך לשבת איתהולנסות להבין מדוע היא בחרה לעשות זאת מאחורי גבך.
    אם לא תברר מה היה המניע שלה לא תוכל להתקדם הלאה. יכולות להיות סיבות רבות להחלטה שלה.
    אני לא יכולה מהמעט שכתבת לנתח בצורה מדוייקת את המקרה אני רק מציעה לך לנסות לבדוק איתה ועם עצמך מה היה קורה אם היתה אומרת לך שהיא רוצה לעזור לאחיה. האם היית מסכים או שזה היה גורר ויכוח.
    האם אתה מבקש ממנה לא להתייחס למצוקה של אח כי לך זה לא מתאים?

יש כאן נושא שלם שכדאי להבין אותו ולא ניתן לעשות זאת מעל גבי הפורום.
    אם אתה רוצה לשקם פנו לייעוץ זוגי ותוכלו להתקדם בצורה מקצועית ונכונה לפתרון שמתאים לכם.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו