מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידההילה05/11/2011
אני גרושה + 2 בחמש שנים האחרונות חייתי עם גרוש + 2 . כאשר היה עם הילדים שלו הוא היה פוגש אותם בדירה שלו ובשאר השבוע גר איתי. היו לנו חמש שנים טובות הבעיה היחידה שכל מספר חודשים הייתי מרגישה לפעמים שהוא מכנס בתוך עצמו ופתאום יש שקט לא נעים (לרוב זה היה קורה אוחרי נסיעות שלנו ביחד לחו"ל) בדקה שהייתי שואלת מה קרה מדוע הוא קר אלי ....וקצת חופרת אז או שהיה ריב שכמובן אני הייתי צריכה לפייס או שהוא פשוט קם אורז הולך ואז גם כן אני הייתי צריכה לפנות אליו שיחזור. אני חייבת לציין שבימים הטובים ואני גם יודעת שהוא ממש ממש אהב אותי. הפעם נסענו שוב לטיול...חלום היה לו קצת קשה ביומים הראשונים (ההתנתקות מהעבודה) אבל אחר כך פשוט ירח דבש היה מדהים וברגע שהגענו לשדה התעופה והיינו צריכים לחזר שוב השתיקות ודכאונות שלו התכנסות ואני עוד חייבת לציין עובדה חשובה שאין לו חברים וקשה לו ליצור קשרים עם אנשים. וכמו תקליט שבור אני שואלת מה קרה וכמובן הוא אומר כלום ככה במשך שבוע , ביום הולדת שלי שהיה במהלך השבוע אז היה סבבה ומיד כעבור יום שוב שקט . אני שוב שאלתי מה קרה ושאין לי כוח יותר להתמודד עם חוסר היחס שמופנה אלי ורק אלי ואז הוא אמר לי שאין לו כוח יותר לשיחות האלו ושוב ארז והלך. אני לא יודעת מה נכון , לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני מתגעגעת שבורה ומצד שני אין מי שיעשה .פרצופים ומצבי רוח אני עוד רוצה לציין שהוא גם בעבר לקח כדורים נוגדי דכאון. לא יודעת מה לעשות איך לעבור את זה . אני באמת חושבת שאסור לי שוב להתקשר. אודה לעצתכם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה - תגובה
דליה שוורץ06/11/2011הילה שלום,
במערכת יחסים אין אסור ומותר אלא מה גורם לתוצאה שאת רוצה ומה לא.
ולכן את צריכה להחליט לפני הכל אם את מעוניינת לחזור לחיות איתו. אם את רוצה את מערכת היחסים הזו. את כמובן צריכה לקחת בחשבון שלחיות איתו זה אומר גם לקבל את השתיקות שלו. אבל את רוצה אותו בחייך אבל כמו שנח לך, כלומר בלי שתיקות ואם כבר יש שתיקות אז שיהיה מסוגל לדבר עליהן כשזה נח לך.
את כבר מכירה את הריטואל שהוא נכנס למצב רוח של שתיקה או דכדוך ואז את שואלת מה קרה והוא לא עונה ואז אורז והולך ומשום מה את משיכה בדיוק באותה שיטה בכל פעם מחדש.
אם השיטה הזו לא עובדת אולי כדאי לנסות משהו אחר. למה את חוזרת שוב ושוב על אותה דרך?
אולי כדאי פשוט לתת לו את הזמן שלו בשקט וכשהו ירגיש שהוא רוצה לדבר הוא ידע איפה למצוא אותך.
לגבי שאלתך אם כדאי להתקשר, גם כאן את צריכה לחשוב אם זה יקדם אותך ואם זאת הדרך. את צריכה להחליט לפני הכל אם את באמת מוכנה להחזיר אותו לחיים שלך כמו שהוא בלי לנסות לשנות אותו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?