להשתחרר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשתחרר
    ברגרינה
    09/11/2011

בקצרה:סיפור של כמה שנים שנפסק בגלל גילוי של בני הזוג . שנינו לא פנויים, לא צעירים ומאוד משפחתיים.שנינו ממש לא חיפשנו הרפתקאות אך נפלנו לתוך זה חזק מאוד ולא מצליחים להשתחרר .אני עם הרבה רצון מצידי לחזור למוטב ולהמשיך הלאה. הוא חושב שזאת טעות- שאנחנו צריכים וחייבים לעזוב הכל ולהיות יחד.הוא-טוען שמסוגל לעשות זאת. אני -לא מסוגלת .וכאן הבעייה- נראה שלא איכפת לו כלל אם יראו אותנו מדברים או שלפעמים מנסה להתקשר אלי שזה דבר מאוד מסוכן בשבילי. יש לו המון כבוד אלי ובאמת שמנסה להתחשב ולא להתקשר הרבה אך הרבה פעמים, למרות הבטחותיו כנראה נשבר ואז-מתקשר, עוצר אותי בדרך כדי לדבר וכד'.הבעייה היותר קשה היא אני, כי אני לא מצליחה להיות החלטית ולחתוך את שהיה ביננו .ולמרות בקשותיי ממנו שיניח לי זה אחד בפה ואחד בלב כי אני מחכה ליצירת הקשר שלו והוא כנראה מרגיש זאת וזה מבלבל את שנינו. השאלה שלי היא איך אני מצליחה לגרום לו להבין שזה נגמר ,שיוותר , שישכח? איך אני גורמת לו לחזור למשפחתו לא רק פיסית אלא ממש? ואיך אני שאין לי כל כוונה לפרק את המשפחה שלי -עובדת על עצמי להשתחרר ממנו לגמרי? לחזור למשפחה שלי ולמרות מה שהיה להרגיש שלמה עם הדרך בה בחרתי ולא להביט לאחור? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להשתחרר

הוספת תגובה

• ברגרינה

mosha
    09/11/2011

אישה.. לא הבנתי אם טוב לך וכייף אז למה להפסיק....? נקיפות מצפון תמיד יהיו ולדעתי הקשר הזה מחזיק את חיי המשפחה שלך....אם לא היה לך קשר מהסוג הזה .היית מרגישה ריקנות וחוסר כייף במשפחה..אבל ..וכאן האישו את הגעת לנקודה שפוחדת להיתפס ורוצה לסיים את הרומן האסור..זה קשה אך אפשרי .תדאגי בכל פעםשירצה אותך תמציאי תרוץ שהבעל באיזור והילדים בסביבה .ופעם לא עונה ולא חוזרת אליו..בסוף ישבר ויעזוב אותך לדרכך..את צריכה להיות חזקה ולגרום להפסקת הקשר בהצלחה אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר - תגובה

מיכל פאטל
    09/11/2011

שלום ברגרינה,

מתוך דברייך עולה כי את אינך החלטית וזה מבלבל אותך וכמובן שאת הבחור.
    אני ממליצה לך לקבל החלטה ולהפגין נחישות ,החלטיות ועיקביות בדרך בה את מתנהגת מולו .אם את שלמה עם חזרתך לחיק משפחתך- אל תשאירי ביידיו מקום לספק, וכשאת תגיבי בעיקביות לאורך זמן ותשדרי לו על רצינות כוונתך הוא יקבל זאת בלית ברירה.המפתח בידייך.לגביו- אין לך שליטהעל איך להחזיר אותו מלבד מה שנאמר לעיל. הוא צריך בעצמו לעשות את החזרה ולמצוא בתוכו את המוטיבציה.
    אני ממליצה לך לברר בהזדמנות זו בינך לבינך או אף אם בעלך- מה חסר בזוגיות שלכם? מה מתסכל ? איפה ישנם צרכים שאינם מקבלים מענה .? וכ'...
    כדאי שתעשי בדק בית,ואז לא תפלי להרפתקאה נוספת.......

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר????

שמוליק
    10/11/2011

לברגרינה ?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר

שמוליק
    10/11/2011

ברגרינה קראתי בעיון רב את הודעתך ולא הבנתי {טיפש??}
    1 את רוצה להשתחרר??
    מה באמת??????
    2 כתבת שהבחור עוצר אותך כדי לדבר
    הוא לא רדף אחרייך {כמו בסרטים}
    3 עוד כתבת "למרות הבטחותיו"
    ?????
    4 אחד בפה ואחד בלב
    את אוהבת אותו

הבנתי שהוא לא מתרידן ומכבד אותך מאד
    אז מה הבעיה את רוצה לחזור למוטב ? דברי עם הבחור אולי את משדרת לו אחרת לא כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, להשתחרר

ברגרינה
    10/11/2011

1. כן, אני רוצה להשתחרר!!!!
    באמת!!!!!
    2.כן, הוא עוצר אותי ורודף אחרי (ממש כמו בסרטים)
    3.כן, הוא הבטיח שיניח לי, שהוא מבין אותי ושהוא מאוד ישתדל ו... כן זה באמת מה שאני רוצה.
    4. נכון- אחד בפה ואחד בלב :זו בדיוק הבעיה שלי ואת זה אני מנסה בכל כוחי לתקן.
    אז מה הבעייה???? דיברנו מיליון פעם ואני תמיד מנסה להסביר את עצמי שמה שאני רוצה זה להפסיק ולשכוח ולחזור למוטב. צר לי, אולי אני לא עושה את זה כמו שצריך אבל זה באמת באמת מה שאני רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה-

בני
    10/11/2011

ניכרים דבריי אמת, את באמת רוצה להשתחרר, הישועה לא תבוא ממנו... יש לי כמה טיפים בשבילך:
    1. תכתבי את כל מה שעברת בפרוטרוט ולאחר מכן תשרפי ותשליכי לים, אקט משונה זה ייתן לך הרגשה של סיום תקופה שהייתה ואיננה, הזכרונות יהיו בקטע של היה ונגמר, וככל שהזמן יעבור זה ירגיש לך כמו משהו טוב שאכלת או חוויה טובה שהייתה אבל נמוגה.
    2. תקבלי החלטה ורצוי בכתב שלא משנה מה שיקרה את לא משתפת איתו פעולה בשום מצב ולא עונה או מתייחסת אפי' שהוא מאיים בהתאבדות!
    3. כל תגובה שלך כלפיו טובה או רעה, תביא איתה להמשך הקשר כי סליחה גוררת סליחה, ושיחה גוררת עוד שיחת הבהרה וכו' וכו', ולכן בפעם האחרונה (כשתחליטי שהגיע הרגע שלך) תבקשי מאדם שלישי שיאמר לו מילים ברורות> אני מבקשת ממך לכבד את רגשותיי ואת רצוני להפסיק את הקשר הזה, אני מרגישה מאויימת ומוטרדת מהפניות שלך ולכן אני מבקשת שתניח לי, תודה רבה.
    4. אם אין לך את האפשרות או את הרצון "לרצות" לבצע מהלך כזה, סימן שעוד לא התרפאת לגמריי, ואת נמצאת בשלב שיכול לסכן את הזוגיות שלך, ולכן תיעזרי באיש מקצוע כדי לקבל כלים וכוח להתנתק כמו שבאמת היית רוצה,
    5. ייתכן ושינוי מקום העבודה או האזור בו את גרה יעזור לך להשתחרר יותר בקלות, לפעמים כדאי להשקיע גם את זה עבור שלום הזוגיות,
    אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני תודה

ברגרינה
    10/11/2011

אני כנראה באמת עדיין לא בשלב הזה כי היה לי קשה לקרוא את דבריך.מתוך הדברים שדווקא אתה כתבת הרגשתי את המצוקה שלי אך גם את הכאב שלו וזה באמת מה שקורה לי גם במציאות. כל מבט שלו גם מרחוק , כל מילה שלו גורמים לי לבלאגאן אמיתי .לא פשוט לעשות אף אחד מן הדברים שציינת. אבל תודה על הדברים ועל ההתייחסות. אני בטוחה שלבסוף שנינו נסתדר כל אחד בדרכו שלו ויהיה טוב לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברגרינה-

בני
    10/11/2011

שמח שהצלחתי לגעת בדברים, תודה על התודות,
    אבל...
    להיות בשלב הזה שאת כ"כ כמהה להגיע אליו, לוקח שנייה אחת של החלטה אמיצה, הרי בסוף את תעשי את ההחלטה, חבל רק שזה יגיע ממקום של כאב או תסכול מתמשך, לפעמים צריך לדעת לשים סטופ ולומר עד כאן, הבחירה בידיים שלך לא שלו, ולכן חשבתי שכדאי לך לשקול שוב מה מתוך הדברים את כן יכולה לעשות, תנסי לפחות את הראשון, לכתוב לעלות את הדברים על הכתב משימה פשוטה לכאורה שתציף אותך ברגשות, אבל תקל מעלייך ותתן לך הרגשה שהנה את כותבת ומוציאה את הדברים החוצה בלי שאף אחד יידע מלבדך, אל תשאירי עקבות, תשרפי ותשכחי את זה לעד,
    מקסימום תזכרי את זה שכתבת ושרפת, תאמיני לי שזה משחרר,
    -
    לחשוב על השני זו מידה מאוד טובה, אבל חייך וחיי ילדייך קודמים!
    תחשבי במונחים של רווח והפסד, ויש לך משוואה ברורה לטובתך,
    זה לא קל אני יודע, הייתי שם, אבל יצאתי בזכות אותם דברים בדיוק שרשמתי לך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משוחררת

שמוליק
    10/11/2011

ניראה לי שאת מגזימה אבל מחסירה פרטים חשובים החברים בפורום זה מנתחים את הודעותייך ואת בהודעותייך טלית שכולה תכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שווה

אלון
    10/11/2011

יקירה, חשבי טוב טוב עם מי את רוצה להזדקן והאם שווה להשליך את הכל בשביל רומן....
    עזרי אומץ, שבי עם בעלך, לכו ביחד לטיפול זוגי ותצילי את נישואייך... אני פרוד מזה חודשים ועושה את הכל על מנת לחזור לחיים נורמליים, האמיני לי, זה ממש לא שווה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתחרר

דני
    10/11/2011

היי,קשה עד קשה ביותר לחתוך רומן המלווה ברגשות. דרך כמעט בטוחה היא להסתכל על הילדים שלך בעיניים ולחשוב לרגע קט מה יקרה אם ובמידה בעלך יגלה את הבגידה ובעקבותיה תתגרשו.מזלך הרב שעת עתה הרומן שלכם לא התגלה ברבים,ככל שהזמן עובר החושים מתקהים והרגישות לסביבה נעלמת וכאן טמונה הסכנה הגדולה.המאהב שלך נימצא בשלב שהוא לוקח סיכונים מיותרים שלא בהסכמתך והדבר יוביל במהרה להרס ביתך! קחי את כל הדברים בחשבון.תנתקי כמה שיותר מהר את הקשר הלא בריא.תחזקי את הקשר עם בעלך ושימרי על הקן המשפחתי לטובתך ולטובת ילדייך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משוחררת

שמוליק
    23/11/2011

"משוחררת" יקירתי בימינו אנו אף אחד לא קשור בכבלים כולנו משוחררים
    את {מהודעותייך} קשורה בכבלים רגשיים {שלא עוברים מהר לצערי} הבעיה איתך שהכבלים הרגשיים מוצאים חן בענייך {ואל תספרי שלא} ואת כותבת "אחד בפה ואחד בלב" את חיה בביתך רק בקליפה החיצונית כשהקליפה הפנימית נימצאת למישהו אחר את חיה מתה
    ונותנת הרגשה לאישך שאת שלו. אי אפשר לשכב עם אדם ובאותו רגע לבכות על מר גורלך
    זה לחיות בשקר כן זה לבגוד ברגשות של אישך
    ברגרינה האם גם שותפך לאהבה "משוחרר" ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשוחררת

שמוליק
    23/11/2011

רציתי לכתוב לך שגם אני רוצה להשתחרר וזה קשה מאד בגלל אהבתי אליה
    אבל להשתחרר עד הסוף ולא להחזיק בבטן כלום אפילו בעימותים בקרב יכול להיות הפסד
    לא במלחמה !!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו