חששות שהתממשו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות שהתממשו
    מאוכזבת
    10/11/2011

אני נשואה 17 שנים ואם ל4 ילדים במהלך חיי הנישואין היו לי חשדות בבעלי שעל אחת מהן הוא התוודה כבר בתחילת הדרך (לאחר שנתיים של נישואין) באף אחת מהמקרים בהן חשדתי בו לא הפעלתי שום דרך להוכיח את חשדותיי. היום בשיחה מאוד אישית ופתוחה בנינו הוא התוודה בפניי על עוד מס' פעמים שהיו לו אני לא יודעת איך לבלוע את הפצצה שנפלה עליי ואובדת עצות לגבי התגובה שלי ואופן ההתנהלות העתידית שלי אני חייבת לציין שאני עדיין אוהבת אותו ולכן הנושא כואב עד לשד עצמותיי (כמובן שהוא הביע חרטה עזה והבטחה שזה לא יקרה שוב אך האמון שלי בו נקרע לגזרים ולא נראה לי שאוכל להשיבו לקודמו)
    צריכה עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות שהתממשו

הוספת תגובה

• חששות שהתממשו - תגובה

סיגלית גלאי
    11/11/2011

שלום לך,
    ההלם שהחשד שלך הפך לידיעה ברורה,הכאב והאכזבה הם בלתי נמנעים בשלב הראשון של ההתפכחות. אבל יש לך אפשרות לבחור בכעס שיחלחל ויחבל בקשר שלכם עד כדי פירוק או לבחור בדברים הטובים שיש ביניכם למרות הקושי הגדול. למשל, הייתה ביניכם שיחה כנה ופתוחה שמצביעה על כך שיש רצון להתחלה חדשה ונקייה. יש ביניכם אהבה וגם 17 שנה וארבעה ילדים זה לא מבוטל ובוודאי שיקול מכריע. כל אלה שווים את המאמץ שתשמרו על הזוגיות שלכם.
    עליכם להמשיך ולדבר על הרגשות שלך, חשוב שתסבירי לו לגבי חוסר האמון שנוצר בך כלפיו, בשלב הראשון סביר להניח שתחשדי בכל צעד שלו, תכעסי ותשאלי שאלות, עליו להבין שהוא צריך לגלות סבלנות והבנה. בהמשך תצטרכי ללמוד לסלוח כדי שתהיי מסוגלת להמשיך ולחיות איתו באושר.
    אם תרגישי שאתם לא מצליחים להתגבר לבד מומלץ שתפנו לתהליך של ייעוץ זוגי

בהצלחה
    סיגלית גלאי -ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחטט או לא

מאוכזבת
    13/11/2011

מאז המקרה שגיליתי אני לא יכולה להניח לזה. בעלי אדם שלא יכול לשקר לי (לפחות משהו טוב) ולכן הוא עונה כמעט על כל שאלה שאני שואלת ואני מרגישה שאני חייבת לדעת הכל עד לפרטי פרטים. כמה זה שגוי אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגוי מאוד

דני
    15/11/2011

שלום לך, אני מציע לך לא לשאול יותר מדי שאלות ובטח שלא להכנס לפרטים אינטימיים שרק יגבירו אצלך את הכעס ולא יאפשרו לך לסלוח ולהמשיך הלאה אם זו באמת כוונתך.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת

mosha
    16/11/2011

זה לא יעודד אותך אם תדעי ש 70 % מהגברים בוגדים
    אחרי 20 שנות נישואים יש אנדרנלין שפועל בנפש וזה קורה...אז גם לבעלך זה קרה ובטח לא לפני 17 שנה..אז לדעתי תתעלמי אם הוא בעל תומך ואוהב ודואג לכל מחסורייך..מה צריך עוד האהבה נעלמת עים השנים..מה לעשות...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, אשמח לשוחח איתך

מיקה
    13/11/2011

על הנושא באופן פרטי, מיקה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו