מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי עם הילדיםלי13/11/2011
היי,
אני גרושה+2, וכך גם בן-זוגי, אנו גרים ביחד מזה כשנתיים.
בן-זוגי נמצא עם ילדיו פעם-פעמיים באמצ"ש וקבוע כל שבת ואילו אני עם ילדיי כמעט כל יום.
בן-זוגי אינו מוכן להיות שותף בכל הקשור לילדיי (לפני מס' ימים ביקשתי שיקלח אותם כי התמוטטתי מעייפות ולפני מס' שבועות ביקשתי שיקפיץ אותם בבוקר לגן שנמצא מרחק פסיעה כי כבר לא היה לי כוח). אני חייבת לציין שכמעט מעולם לא ביקשתי ממנו דבר מה אשר קשור בילדיי ותמיד השתדלתי להסתדר בכוחות עצמי. מאחורי סירוביו עומדת הטענה שקשה לו מצפונית להיות עם ילדים שאינם הילדים שלו, ולדבריו עליי לתת לזמן לעשות את שלו.
היות ובן-זוגי אינו מסוגל לשבת לשחק עם ילדיי או כמעט לשהות במחיצתם,כאשר ילדיו לא נמצאים איתנו, אני תוהה איזה עתיד יש לקשר הזה (בפרט כאשר פני הדברים כאמור כבר שנתיים ללא שינוי).
אודה על דעתכם הכנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוגך
דני15/11/2011שלום רב, האם את גם נוהגת בילדיו כפי שהוא נוהג בילדייך ומעז לפגוע בך? אין לקשר שלך איתו סיכוי קל שבקלים ולדעתי אין לו סיכוי להצליח באיזה שהוא קשר זוגי אחר עם גרושה וילדים.תמשיכי הלאה ומהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי עם הילדים - תגובה
סיגלית גלאי15/11/2011שלום לי.
כאשר בן זוג בוחר לחיות עם גרושה + ילדים, עליו לקחת בחשבון שהוא לוקח על עצמו אחריות גם כלפיהם, הם לא חפץ שמונח על המדף. כזוג שחי יחד כמשפחה, עליו ללמוד להתחשב בצרכים שלך ושלהם ולא לראות רק את הקושי שלו.
שנתיים זה מספיק זמן להבין זאת ולהתמודד עם הקושי הרגשי שהוא מציג, לדעתי, נוח לו מכיוון שעד כה לא דרשת ממנו כלום, הוא התרגל לא להיות שותף בחלק זה של חייך וחבל, קשה לשנות הרגלים שמחייבים אותנו להתאמץ.
האם בעינייך יחסיו עם ילדייך תקינים? האם את מוכנה להתפשר על מערכת היחסים שהילדים שלך חווים ביומיום?האם הוא מתנהג באופן שונה כלפי ילדיו? מציעה לך לחשוב על השאלות האלה, באמצעותן תמצאי את התשובה לשאלתך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?