לפני בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני בגידה
    שגית
    28/01/2008

אני נשואה 5 שנים. למן תחילת נישואיי השתנה בעלי. היה מנסה לשנות אותי, לדכא אותי ואת אופיי, את שמחת החיים שלי, צוחק על חשבוני בהריון סבלתי ממנו רבות וגם לאחר הלידה. גירושין לא באים בחשבון. למותר לומר שכל התקופה הזו שינתה אותי ולא לטובה. אמוני באנשים אבד, שמחת חיי קבורה אי שם בתוכי. לאחרונה הכרתי מישהו ופתאום התחלתי לצחוק באמת, מבפנים הפכתי להיות חיובית ושמחה כמו שהייתי בעבר. הבטחון העצמי של חזר. אני חושבת שהרווחתי את זכותי לתבוע את המיניות שלי ואת שמחת החיים והכיף בחיים גם אם באמצעות בגידה.

אציין כי אינספור פעמים הייתי מדברת עם בעלי על צרכיי ועל צרכיו ושילובם ביחד, על צורך אולי ללכת לטיפול זוגי - כלום כלום לא עזר. אני נמצאת איתו במצב של הרבהמעבר לייאוש והרמת ידיים.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני בגידה

הוספת תגובה

• לפני בגידה

אילה אריאלי
    29/01/2008

האם באמת מיצית את כל האפשרויות ביחסים הזוגיים?
    את טוענת שאכן ניסית. רומנים קיימים וזו תופעה נפוצה. אך עליך לדעת שיש לכך מחיר. את תמיד יודעת איך את נכנסת למערכת יחסים של רומן, את לא יודעת כיצד יוצאים ממנה ואיזה מחיר משלמים, גם שם יש כאב, פגיעה בך ובאחרים. זו החלטה שלך ואם את מרגישה שמיצית את כל האפשרויות ביחסי הנישואין שלך, אז אולי זאת האופציה.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיצוי האפשרויות

שגית
    30/01/2008

בעלי הוא בנאדם לא קשוב - אכן אני פשוט מקבלת זאת בהכנעה ובייאוש. לא פעם הייתי נדהמת
    מכך שהיינו מדברים ושבוע אחר כל כאילו דיברתי לקיר. כאילו כלום לא נאמר וזה קרה לא פעם ולא עשר. אני מודעת לכך שבגלל החוסר שאני חוות אני עלולה ליפול לתוך מערכת יחסם שתגרום לי לתנדות במצבי הרוח ולהתאהבות אבל לפחות כך אני מרגישה חיה ולא חיה מתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו