נמצאת בבעיה כבר המון זמן אחרי בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמצאת בבעיה כבר המון זמן אחרי בגידה
    נעמונת
    28/01/2008

אז ככה, אני נשואה 9 שנים + לפני הנישואים בעלי עשה כל בשביל להשיג ולהתחתן איתי, הייתי בחורה מאוד מבוקשת וכד' ותמיד עם אגו מאוד נפוח (כך הוא מתאר אותי) במהלך הנישואים תמיד שמרת אימונים ולא חשבתי על אף גבר אבל תמיד אהבתי את עצמי (ואת הילד) לא פירגנתי לו, לא הערכתי אותו, והוא תמיד היה סביבי.. היו לנו המון ויכוחים ומריבות שעברו את כל הגבולות ולא חסכתי קללות ותמיד פגעתי בו ואמרתי לו כמה שהוא לא שווה.

לפני כמה שנים הבנתי שהוא מנהל רומן (יותר טלפוני) עם בחורה ולאחר הזמנת פירוט שיחות הבנתי שהרומן איתה יחסית קצר אבל היו עוד בחורות שלפחות ניסה ליצור איתן קשר, פתיחת תיבת צ'ט על שמו (כשנתיים) ואפילו ביקור אצל נערת ליווי! הכל היה בעוד הוא נראה הכי אמין בעולם...
    יש לציין שחיי המין שלנו היו בסדר, היו גם טובים וגם פחות טובים. מהיום שהילד נולד ישנתי לרוב עם הילד והיחס שלי לילד היה בראש ובראשונה.

היום אחרי שגיליתי הכל הוא התחנן על נפשו שאסלח לו, שהוא אוהב אותי והכל היה סתם, לחפש ריגוש, פירגון, יחס אחר וכד'...
    "סלחתי" לו ואנחנו ביחד, היחסים יפים מתמיד אבל תמיד שאני לבד עולה בי הרגשה רעה שממש בא לי לבכות, אני נזכרת בבגידות שלו וקשה לי להמשיך כך .. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי בגידה

אילה אריאלי
    29/01/2008

במערכת היחסים ביניכם היתה מערכת של פגיעה והשפלה. כמובן שבעלך חיפש במערכות היחסים בחוץ את הצרכים אשר את לא מילאת עבורו. פגעת בדימוי העצמי שלו, כמו כן לא היה מספיק איזון בין ההורות ולוגיות. הזנחת את הזוגיות, על מנת למנע מצב זה בעתיד את חייבת להשקיע כל הזמן ביחסים ביניכם, השפלות ופגיעות הן שמן ליחסים לא טובים.
    את יכולה לעשות ולשפר את היחסים בכוחות עצמך או בעזרת טיפול מקצועי.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו