מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבר בן 40אצן19/11/2011
עברתי איזושהו תהליך עם עצמי,אני קורה לזה משבר גיל 40.
הלכתי לפדיקור\מניקור,הארכתי את השיער,השלתי קילוגרמים,
אני רץ כל יום 5 קמ.
בקיצור אומרים לי שאני נראה צעיר מגילי,ונראה טוב.
העניין הוא שאני אוהב את אשתי ואת הממלכה שלי.
שונא את המילה בגידה.
אבל הסקס אצלי הוא דיאטטי,כמו לאכול פריכיות.
ואני רוצה לאכול ,לטרוף,"עם הידיים".
ולא להיפרד מהעולם הזה מבלי שאני מגשים משאלה כזאת.
והמחשבות האלה מטריפות אותי.
בייחוד שאני מדבר עם נשים.ויש "זרם"באויר אבל אני לא מסוגל ליצור איזשהו צעד.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לגבר בן 40 - תגובה
דליה שוורץ19/11/2011אצן יקר.
אתה אוהב את אישתך, אוהב את הממלכה שלך ואוהב סקס. אתה מוכן להסביר לי איפה זה מתנגש?
אם אתה אוהב אותה תעשה סקס איתה. תעשה איתה סקס טוב ומלא תשוקה.
יש לי הרגשה שאתה רץ אבל לא יודע לאן.
מי אמר שאתה חייב ליזום או ליצור צעד. אם אתה לא רוצה לאבד את הזוגיות שלך תדאג שהסקס שם יהיה טוב כמו בפנטזיות שלך.
יש לי תחושה שאתה מבלבל בין להנות ממחמאה ומפלרטוט לבין לייצר אינטראקציה שמובילה לסקס. לא כל פילרטוט צריך להסתיים בבגידה ולא כל מחמאה שאתה מקבל מאישה היא באמת רצון שלה לייצר סקס איתך.
תהנה מהמחמאות, תהנה מהפלרטוט וקח איתך את אישתך למסע של העשור הזה. אולי תגלה שהיא פרטנרית מצויינת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה
אצן19/11/2011זה שנשואים זמן רב.
ולא חוויתי נשים בגלל זה.
ואני מרגיש.....שאני לא יכול להיפרד מהעולם הזה בלי לחוות עוד נשים ,
או לפחות אישה מדהימה אחרת--שהיא לא אשתי.
וכן....אני אוהב נשים...זאת בעיה.
וגברים כמו נשים,תמיד יש ביקורת
זאת עקומה,זאת מגעילה,זאת מכוערת,
ואני לעומת זאת ,אם האישה לא מקרר אמנה דאבל סייד
תמיד היא פרח בשבילי,תמיד אני מוצא משהו אטרקטיבי בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא חייב לבוא על חשבון הקיים
כוכבית27/11/2011אפשר להנות מהכל ואין מה לעשות חיים פעם אחת תעשה הכל בתבונה ובלי לפגוע באף אחד ... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוכבית
mosha29/11/2011אני עושה ליייק אהבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?