לא נמשכת יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת יותר
    יפה
    20/11/2011

שלום לכולם, מבקשת ייעוץ והכוונה כי לא יודעת מה לעשות...
    בת 38, נשואה כ 11 שנים + 2. הסקס בינינו מעולם לא היה משהו, ללא משחק מקדים וללא פינוקים. הסקס תמיד היה במתכונת של קוויקי פעם בחודש אם בכלל. מרגישה אשה לא מסופקת ועל כן עצבנית ועצובה. העניין הוא שהוא גומר מאוד מהר כך שנכנסתי למעגל סיחרור שבו - לשם מה להתחיל עם זה ייגמר כל כך מהר... בפעמים שאני כן מפנקת אז זהו פינוק אמיתי. הוא לעולם לא פינק בטענה שלא טעים ולא נעים לו...
    הרגשה של תיסכול כי אני נותנת הכל ולא מקבלת כלום.
    בשיחה כנה שבו אמרתי שכבר לא נמשכת ולא אוהבת, התגובה היתה שייגמרו לו החיים ויילך להתאבד...

אבא טוב והילדים אוהבים אותו ובד"כ עוזר בבית.

מה דעתכם , האם טיפול זוגי ייחזיר את התשוקה והאינטימיות ?
    האם עלי לוותר על עצמי ? אני במחשבות אין סופיות על גירושים ומה יהיה עם הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת יותר

הוספת תגובה

• לא נמשכת יותר - תגובה

דליה שוורץ
    20/11/2011

יפה שלום,
    טיפול זוגי הוא לא קסם והוא בנוי על איתור דפוסי התנהגות שמייצרים בעייה בזוגיות.
    ברוב המקרים הבעיות בחיי המין הן תוצר נלווה של בעיות בזוגיות. היחסים בין בני הזוג מתחילים להתדרדר ובעקבות כך נגמרת המשיכה.
    אם מטפלים בבעיותה אלה אז המשיכה מתעוררת וחיי המין הופכים לטובים יותר.
    אם את חושבת שהבעיה שלכם היא סקס בלבד וחוץ מזה הכל נפלא אז אני מציעה לפנות לסקסולוגית שתוכל לתת לכם הכוונה נכונה לגבי יחסי מין.
    אם את מרגישה שיש הרבה מעבר לזה והבעיה היא גם ביחסים האישיים בניכם אז ממולץ לפנות לייעוץ זוגי ולקבל כלים להתמודדות עם הבעיות והסקס ישתפר כתוצאה מכך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה

mosha
    22/11/2011

יש דרכים מקוריות להנות מסקס...תהיי יצירתית כמו כולם.....ברור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו