מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה עם נערת ליווי@@@ד22/11/2011
בוקר . בעבר הלא רחוק כתבתי כאן סיפור מזעזע ,על בעלי שמזה מספר שנים קשור לנערת ליוויבערך 8שנים אויותר .ביקרתי אצל הזונה היה קשה אבל היא לא משקרת .אכן באופן קבוע שכבה עם בעלי קיבלה כסף טוב ובנוסף שטרות של 100 דולר מתנה כי היה כיף, כך סיפרה. שמעה ממנו על אי הבנות ביננו(בין בעלי ואני) בנוסף מבקר אצלה באמצע היום משך 3 שעות (יוצא מעבודה וחוזר) לדבריה הוא אוהב אותה וכל הזמן לוחש לה (מת עליך).הפגישות היו אצלי בבית .אחרי שגליתי שאריות נייר ספוג בהפרשות זרע+אודם שנשלחו ביוזמתי לבדיקות במכון הפטולוגי ואומתו כנכונים.היא טוענת שזאות החללטו והיא לא אשמה.הזבל טוען שאני מטורפת .עכשו עברו 6 שנים עדיין מידי חודש הזבל מבקר אצלה אני נגמרת ולא מצליחה לעיף אותו מיביתי. לא יכולה לתפקד שנינו בשנות ה60 ממשיכים לעבוד.הוא לא מרוכז,פרוע,מבולבל שיכולים ,.לא,שיכוליםאני יוצאת מדעתי.משחק איתי מבחינה מינית הכל הישתנה אצלו נהיה דפוק לגמרה פוזות לא מעולם הזה. קר רוצה לצאת מידי חווה ,אותי מגעיל,דוחה לא יכולה להיסתכל עלו .כמובן אני מסרבת.מישתנה מידי יום ביומו. איאפשר לנהל איתו שיחה רצינית על עתידינו כי הוא בורח משיחה. מאשים אותי בכך שמידי,חודש אני מקבלת התקף שיגאון. מה עושים עם מטורף שכזה אנא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה עם נערות...
mosha22/11/2011היייי למה שאת לא תפנקי את עצמך כפי שאת רוצה ועיזבי את בעלך לנפשו...אם כל כך הרבה שנים מתנהג בגסות...תמצאי את עצמך אישה ...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?