מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי בגדה ואני לא מוכן לוותר עליהסטינג22/11/2011
עד לפני שבוע, חשבתי שאני נשוי באושר. אהבה צעירה, 3 ילדים יפים, חכמים ושמחים.
אבל הזמן עשה את שלו. אני שמנתי, השתניתי, הילדים לקחו כל פינה של אינטימיות, וכל מה שנשאר לנו זה טלויזיה לפני השינה, חופשות משפחתיות פעם בשנה וסקס פעם בכמה חודשים.
עד שגיליתי שהיא בוגדת. ולא סתם, אלא עם מישהי מהעבודה.
היא טוענת שנגמר לה ממני מזמן. כבר לא מאוהבת שנים. נמאס לה לבטל את עצמה. מצאה אהבה חדשה ולא רוצה לפספס אותה.
אני אוהב אותה מאוד ומוכן לסלוח על הכל, לעשות הכל, לרזות 40 קילו, להיות דון ז'ואן, רק שתיתן לנו צ'אנס נוסף. לי ולילדים.
היא לא מסכימה. רוצה נישואים פתוחים. להמשיך לשמור על הבית, המשפחה, לא לספר לאף אחד, ולהמשיך לצאת עם החברה פעמיים בשבוע בלי לדפוק לי חשבון.
אני לא מסוגל לחשוב על זה אפילו.
מבחינתי עדיף להתגרש. אין לי מושג איך, כמה ולמה ומתי עושים את זה, או אם צריך קודם להיפרד, אבל אני לא מוכן לחשוב על חיי השקר האלו.
בינתיים אני לא אוכל ולא ישן. רק בוכה, מתאבל, ממאן לוותר על האהבה הגדולה שלי שהלכה ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירי
שמואל11524/11/2011יקירי,
מדברך עולים תחושות הכאב, הצער והתסכול.
נדמה כי אינך רוצה להרפות ולוותר על האהבה הגדולה של חייך.
האם חשבת לפנות לקבלת ייעוץ זוגי או כל טיפול זוגי אחר?
אולי באמצעות סיוע מקצועי, תוכלו ללבן את העניינים בניכם, לנסות לגשר על פערי הזמן והשנים ומי יודע - אולי גם לשקם את מערכת היחסים והאהבה?
בכל אופן, אני ממליץ בחום מאחר וההתאבלות לא תועיל, עדיף לפנות לקבלת ייעוץ זוגי, להשקיע את כל המאמצים בהליך, ואם גם אז - לא יעלה דבר, תוכל לקבל את הסיוע והכלים על מנת לשחרר..
מקווה עבורך רק לטוב.
בהצלחה בכל אשר תבחר ידידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה ואני לא מוכן לוותר עליה - תגובה
סיגלית גלאי24/11/2011שלום סטינג,
אתה יכול לנסות להחיות את הקשר ביניכם וגם להציע דרכים שונות להציל את נישואיך, אך אם בסופו של דבר אשתך לא תרצה בכך. עם כל הכאב יהיה עליך לכבד את רצונה ולהשלים עם זה.
בינתיים קח לך את הזמן לעכל.. לכאוב.. להבין, אך אל תשכח גם לטפל בעצמך אולי זה הזמן להתחיל לעשות את כל מה שציינת גם ללא התלות בה. מי יודע אולי זה יביא את השינוי?!
בהצלחה
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה מהעבודה
דני30/11/2011שלום לך, מצד אחד אין לך הרבה ברירות לתת לאישתך את מרחב המחייה שלה,היא בחרה באישה כאהבתה ואם מסתכלים על חצי הכוס המלאה עדיף שזה עם אישה ולא עם גבר..
נראה גם שעדיף לך לפחות כרגע להשאיר את המצב כמו שהוא ולא להתגרש.
החיים מלאי הפתעות,וזה מה שיפה בהם לטוב ולרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?